Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan kaçıncı günün adetinin hiç bilmiyorum bu yumurta takibinde yeniyim zaten ama günde 1-2 mm arasında büyüyor diye biliyordum benAy canım bende kontrol amaclı gıtmiştım aynı boyutta kalmiş yumurtalar sanırım 2 den fazla yumurta olusmus 13 mm ve 14 mm yumurtaların var dedi anlamadım 8. Gün aynı boyda olan yumurtaların neden 2 günde aynı kalır sanırım kucuk olan yumurtalarda buyudukce dıgerleri zormu buyuyor basına gelen varmı
korkma canım rabbim güç kuvvet verir kese görünür bence biran önce randevu bulmaya çalışİnşallah Rabbim en güzelinden nasip etsin canımm bende istiyorum ama korkuyorum bi yandan . Ultrasona girseydim belli olurdu
Yumurtlama değildir canım üşütme olmuştur kanaman bitmeden başlamaz. Ama benim her zaman inandığım bir durum var ben temizlendikten hemen sonra ilişki öneriyorum herkese sende bekleme hiç başlaKuzular ben 2 3 gün önce adet oldum ve böyle bi ağrı görmedim majezik içtim hemen belim ayakları. Bacaklarım kasıklarım tutmuyor neden böyle oldu erken yumurtladım herhalde
Yok kuzum hemen başlicam ovulasyonda aldım. Yumurtlama derken erken adet olduğuma göre erken yumurtlamam oldu sanırım onu söylemek istedimYumurtlama değildir canım üşütme olmuştur kanaman bitmeden başlamaz. Ama benim her zaman inandığım bir durum var ben temizlendikten hemen sonra ilişki öneriyorum herkese sende bekleme hiç başla
Duphaston bitmeden adet gelmez canım.bende 2 aydır kullanıyorum adetler öncesi duphaston.inşalöah Gebelikten dir seninkisiKızlar bugün uyandığımdan beri akıntı geliyor adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama gelen giden yok şu gibi beyaz akıntı var sadece duphaston bitmeden adet gelir mi ya yoksa bebiş tuttu mu ki kafamda deli sorular dönüp duruyor
Benim o kadar uzamadı dönüm canım.maksimum 32.günde adet oluyorum.Ama yumurta kalitesiz diye tutmuyor sanırım. Hormon test rahim filmi sperm test hepsi norml çıktı.2 klomene rağmen olmadıGerçekten öyle pcos olmak zor birisi 63. Günde görmüş piki yarın bir daha bakacam bakalım en kısa zamanda görürüz inşallah
Dün değerlemdirmişsnizdir inşallah ne olur olmazBir daha çektim ama fotoğraf da daha koyu gibi duruyor gerçekte daha silik gibi anlayamadım gözüm bozuldu artık
Bizde 10 ay oldu canım pko var bendede.yumırta kalitenizi nadık.ben 2 ay klomen denedim olmadı.3 yumurta oluştu ama ne tutmadıArkadaşlar 11 mayıs bat. Hafif pcos var. Adetim düzenli. Sadece kist olduğunda gecikme yaşıyorum. Bu ay yumurta takibi ile gebelik deniyoruz. Letu ve ovitrelle kullandım. 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ve bol bebekler diliyorum.
İnşallah canım benim bittikten kaç gün sonra geliyorDuphaston bitmeden adet gelmez canım.bende 2 aydır kullanıyorum adetler öncesi duphaston.inşalöah Gebelikten dir seninkisi
Sen hamilemiydin canım inşallah ondandırbiliyor musun benimde öyleydi tahmini adet günlerimde afedersiniz bi ıslaklık hissediyordum kesin adet oldum diyordum sonra bakıyordum bişi yok ve ara ara beyaz akıntıda oluyordu
Mayısın başı canım 3gibi ilaç yatın bitiyor ne zaman gelirse bebiş yoksaiyi bari stres yapmiyim senin bata kaç gün var canım akıntın varmiş galiba
Duphaston mu kullandm camım senMayısın başı canım 3gibi ilaç yatın bitiyor ne zaman gelirse bebiş yoksa
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bat ne zaman di senin canımEki Görüntüle 3239737
Kızlar kan sonucum bu şekilde sonunda kan verdim
Evet canım olursa tutunmasına yardımcı olsun diyeDuphaston mu kullandm camım sen
Sen test yaptın mı canım bugünEvet canım olursa tutunmasına yardımcı olsun diye
Tekrarladınızmı testı varsa bugun tekrar bı golge olusurKızlar bu testin kendi gölgesi dimi boşuna kandırmayayım kendimi