• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım bende kontrol amaclı gıtmiştım aynı boyutta kalmiş yumurtalar sanırım 2 den fazla yumurta olusmus 13 mm ve 14 mm yumurtaların var dedi anlamadım 8. Gün aynı boyda olan yumurtaların neden 2 günde aynı kalır sanırım kucuk olan yumurtalarda buyudukce dıgerleri zormu buyuyor basına gelen varmı
Şuan kaçıncı günün adetinin hiç bilmiyorum bu yumurta takibinde yeniyim zaten ama günde 1-2 mm arasında büyüyor diye biliyordum ben

Arkadaşlar 11 mayıs bat. Hafif pcos var. Adetim düzenli. Sadece kist olduğunda gecikme yaşıyorum. Bu ay yumurta takibi ile gebelik deniyoruz. Letu ve ovitrelle kullandım. 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ve bol bebekler diliyorum.

Kuzular ben 2 3 gün önce adet oldum ve böyle bi ağrı görmedim majezik içtim hemen belim ayakları. Bacaklarım kasıklarım tutmuyor neden böyle oldu erken yumurtladım herhalde 🥹
Yumurtlama değildir canım üşütme olmuştur kanaman bitmeden başlamaz. Ama benim her zaman inandığım bir durum var ben temizlendikten hemen sonra ilişki öneriyorum herkese sende bekleme hiç başla🥰

Yumurtlama değildir canım üşütme olmuştur kanaman bitmeden başlamaz. Ama benim her zaman inandığım bir durum var ben temizlendikten hemen sonra ilişki öneriyorum herkese sende bekleme hiç başla🥰
Yok kuzum hemen başlicam ovulasyonda aldım. Yumurtlama derken erken adet olduğuma göre erken yumurtlamam oldu sanırım onu söylemek istedim 🥰

Kızlar bugün uyandığımdan beri akıntı geliyor adet oldum diye tuvalete koşuyorum ama gelen giden yok şu gibi beyaz akıntı var sadece duphaston bitmeden adet gelir mi ya yoksa bebiş tuttu mu ki kafamda deli sorular dönüp duruyor
Duphaston bitmeden adet gelmez canım.bende 2 aydır kullanıyorum adetler öncesi duphaston.inşalöah Gebelikten dir seninkisi

Gerçekten öyle pcos olmak zor birisi 63. Günde görmüş piki yarın bir daha bakacam bakalım en kısa zamanda görürüz inşallah
Benim o kadar uzamadı dönüm canım.maksimum 32.günde adet oluyorum.Ama yumurta kalitesiz diye tutmuyor sanırım. Hormon test rahim filmi sperm test hepsi norml çıktı.2 klomene rağmen olmadı

Arkadaşlar 11 mayıs bat. Hafif pcos var. Adetim düzenli. Sadece kist olduğunda gecikme yaşıyorum. Bu ay yumurta takibi ile gebelik deniyoruz. Letu ve ovitrelle kullandım. 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ve bol bebekler diliyorum.
Bizde 10 ay oldu canım pko var bendede.yumırta kalitenizi nadık.ben 2 ay klomen denedim olmadı.3 yumurta oluştu ama ne tutmadı

biliyor musun benimde öyleydi tahmini adet günlerimde afedersiniz bi ıslaklık hissediyordum kesin adet oldum diyordum sonra bakıyordum bişi yok ve ara ara beyaz akıntıda oluyordu
Sen hamilemiydin canım inşallah ondandır

Back