Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hayırlısıyla alacaksın güzel haberi inşallah şuan testin için aşırı heycanlandıımm
Sen bi de bana sor kuzum. Düşündüğümüz zamandan itibaren rüyalarımıza girdi. Eşime dedim kafaya taktığımız için giriyor herhalde. Erkek bebek görmüş eve getirmişiz çocuğumuzu. Ertesi gün kaynanam ses atmış köydeki teyzen seni görmüş hamileymişsinn bembeyaz gelinlik giymişsin dedi. O kadar etkilendim ki Allahım sen çok büyüksün dedim. Neyse dedim bi kaç hafta sonra yan komşu gençler nasılsınız sizi rüyamda gördüm bebeğiniz oluyordu dedi. Canan ağlicam biliyormusun Allaha bıraktım. İlk denememiz tutmaz diyip o kadar saldım ki bu düşüncelerime rüyamda pozitif gördüm. Hala da yoktur herhalde bi en az 5 6 ay denemen lazım diyorum kendime. Varsa da kabulum yoksada kabulum. Deneyip görücez. Ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyor ama test yapmadan göremeyeceğiz

Ne güzel şeyler duymuşsun yaşamışsın inşllah göreceksin pozitifi

tatlım bi amh baktırsaydın gitmişken
Bebegımm bakmıyor yaa alttan muane ettı cok saglıklı yumurtalıkların fsh ında 7.5 gerek yok dedı.ben daha once acıbademde amelıyat oldugum profada demıstım,oda bakmamıstı duzenlı adet oluyorsun yumurtalıkların ıyı gerek yok dedı.artık doktora gitmiycem oluruna bırakcam kızıyolar bana

Ayyy yaaa aşırı çok mutlu oldummm ay yeriz biz onlariii dualarım seninle kuzum her şey yolunda olsun inşallah

Geçmiş olsun canım sıkma canını, tedavisi olan şeyler önce eşinin ameliyat olması gerekiyor diye biliyorum sonra amh için yaşin kaç bide amh ciddi bişey belki yönelebilirsiniz. Bende 2 seneyi geçti hicbi sorun yok deniyrouz olmuyor bu ay da olmazsa direkt aşılama yapcaz

Allahtan umut kesilmez canım. Doktor en doğrusunu söylemiştir. Kaç yaşındasınız ?

savascii Kuzum ben dün doktor değiştirdim gösterdim pıhtılaşma testimi sende korkulacak bir pıhtılaşma yok dedi iğne ilaca gerek yok dedi dedim diğer doktor böyle böyle söyledi dedi bu pıhtılaşma hemen herkes de var bizim için önemli olan 3 tanesi var onlar da sende normal çıkmış kuzum bir şey kullanmama gerek yok dedi

Yaaaa çok güzelllll bnm de bugün iki uumurtam vardi biri 17mm diğeri 21idi bugün oldum ignemi 21olan için inşallah güzel haberler alalım hepimiz sonu güzel oolır senin diğeri sonradan gelen kaç mm idi ki harika bi haber bu ikiside tutmş

İnşallah Rabbim kimseye aratmasın. Kasıklarım adet olucakmışım gibi hafif ağrıyor ama bebiştende olabilir
Benimde yumurtlamadan beri öyle canım inşallah beniştendir bak test yaptım ben 9. Günüm bugün silik çizgi görüyorum ama fotoya anca bu şekilde yansıtabildim işaretlediğim yer

Eklentiler

• 20F3BA6A-0CFD-4C91-9A0D-5E7C5B080D8E.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 79
Benimde yumurtlamadan beri öyle canım inşallah beniştendir bak test yaptım ben 9. Günüm bugün silik çizgi görüyorum ama fotoya anca bu şekilde yansıtabildim işaretlediğim yer
Hafif var gibi kuzum çıkar mı ki hemen ? Kız ben neden bekliyorum o zaman yarın yapayım test. Her ay düzenli 28 günde 1 adet oluyorum tutmuşsaa hamileyimdir.

Hafif var gibi kuzum çıkar mı ki hemen ? Kız ben neden bekliyorum o zaman yarın yapayım test. Her ay düzenli 28 günde 1 adet oluyorum tutmuşsaa hamileyimdir.
Ohooo geç döllenme falan değilse kesiiin çıkar canım benim adetlerim düzensiz 30-35 gün arası oluyorum normalde bu ay klomen kullandım yumurta geliştirici 15. Gün pik gördüm ovülasyonsa

Ohooo geç döllenme falan değilse kesiiin çıkar canım benim adetlerim düzensiz 30-35 gün arası oluyorum normalde bu ay klomen kullandım yumurta geliştirici 15. Gün pik gördüm ovülasyonsa
Bu durumları hiç bilmiyorum kuzum benim yumurtam her ay çatlıyormu ki ? Çatladığı için mi adet oluyorum cahilim bu konularda. Biz gün aşırı adet bitiminden itibaren her gün yaptık. Hele o yüksek olan günden 3 5 gün sonra kasığımda bişey kanatlandı sanki. O zaman ben yarın erken gebelik testi alıp yapayım ilk ıdrarla canım. Ay böyle afedersin su akıyor sanki şeyimden temiz temiz. Tuhaf şeyler oluyor.

Ay umutlandırmak istemem ama bence hamile olabilirsin ya bildiğim kadarıyla düzenli adet düzenli yumurtlama demek canım

Oyyyy minnoşlae inşallah güzel haberlerle gel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…