- 15 Mayıs 2022
- 3.463
- 2.858
- 63
- 28
Becerirsin ya canım. İnşallahhh inşallahhSabah yapıcam test canım umarım becerebilirim yapmayı. Hamileysem yarın akşam eşime supriz yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Becerirsin ya canım. İnşallahhh inşallahhSabah yapıcam test canım umarım becerebilirim yapmayı. Hamileysem yarın akşam eşime supriz yaparım
31 yaşındayız amh şubatta 0,69duGeçmiş olsun canım sıkma canını, tedavisi olan şeyler önce eşinin ameliyat olması gerekiyor diye biliyorum sonra amh için yaşin kaç bide amh ciddi bişey belki yönelebilirsiniz. Bende 2 seneyi geçti hicbi sorun yok deniyrouz olmuyor bu ay da olmazsa direkt aşılama yapcaz
31 yaşındayızAllahtan umut kesilmez canım. Doktor en doğrusunu söylemiştir. Kaç yaşındasınız ?
Şifalar diliyorum yaşınız genç kuzum31 yaşındayız
İnşallah rabbim bizim kucaklarımızı da boş bırakmasınŞifalar diliyorum yaşınız genç kuzum
İnşallah bebeşş geliyordur kuzumBu durumları hiç bilmiyorum kuzum benim yumurtam her ay çatlıyormu ki ? Çatladığı için mi adet oluyorum cahilim bu konularda. Biz gün aşırı adet bitiminden itibaren her gün yaptık. Hele o yüksek olan günden 3 5 gün sonra kasığımda bişey kanatlandı sanki. O zaman ben yarın erken gebelik testi alıp yapayım ilk ıdrarla canım. Ay böyle afedersin su akıyor sanki şeyimden temiz temiz. Tuhaf şeyler oluyor.
çok heyecanlıyım 25 yaşındayımBecerirsin ya canım. İnşallahhh inşallahh
tatlım benimde adetlerim düzenli fsh da 8 cıkmıştı diğer degerlerde iyiydi eşimin testleride iyi çıktı en son ben dedim hani 7 aydır olmuyor dr bi bakalım dedi ve sonuc 1.26 çıktı yani sınır cıktı direk tüp bebege yönlendirdi ben istemediğimi ve normal deneyecegimi söyledim ama en azından bilgim oldu yumurta kalitesi için vitamin beslenme artık bunlara dikkat ediyorum o yüzden sana de baktır diyorum yinede sen bilirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun bide amh için adetli olman gerekmiyor normal zamanlarda da yaptırabilirsin bilgin olsunBebegımm bakmıyor yaa alttan muane ettı cok saglıklı yumurtalıkların fsh ında 7.5 gerek yok dedı.ben daha once acıbademde amelıyat oldugum profada demıstım,oda bakmamıstı duzenlı adet oluyorsun yumurtalıkların ıyı gerek yok dedı.artık doktora gitmiycem oluruna bırakcam kızıyolar bana
Benimde yumurtlamadan beri öyle canım inşallah beniştendir bak test yaptım ben 9. Günüm bugün silik çizgi görüyorum ama fotoya anca bu şekilde yansıtabildim işaretlediğim yer
Erken yapıyorum ben canım daha 6 gün var yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. Fazla testim var oyalanıyorumcanım senin bata kac gün kaldı erkenmi yapıyorsun acaba benim bata 8 gün var ne zaman yapayım bilmiyorum
Bende 96 doğumluyum canımçok heyecanlıyım 25 yaşındayım
yap canım o zaman gölge var gibi testlerinde hayırlısı olsun bu ara klomen kullandım demişsin dr mu verdi kendin mi aldın bu drlar bana niye bişey vermiyor anlamıyorum bu ay olmazsa bende mi alsam nasıl kullandınErken yapıyorum ben canım daha 6 gün var yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. Fazla testim var oyalanıyorum
İnşallah vardır 1 yıldır bekliyorum Canım benim fsh 8 lh 24 çıktı hormonda buda pco oluyor sanırım doktor pek açıklama yapmadı ama eşinde sperm testi versin yumurta geliştirici kullanalım dedi. Tabi ben hastaneden çıkar çıkmaz gittim klomen aldım 5. Günü adetin günde 2 şer tane kullandım ve ovülasyonla takip ettimyap canım o zaman gölge var gibi testlerinde hayırlısı olsun bu ara klomen kullandım demişsin dr mu verdi kendin mi aldın bu drlar bana niye bişey vermiyor anlamıyorum bu ay olmazsa bende mi alsam nasıl kullandın
inşaallah vesile olur tutar bu ay seninki canım dr vermeyince ben korktum almadım kist olur diye ama sayende korkum gecti bu ay olmazsa tekrar bi dr gidip isticem vermezse kendim alıp kullanacamİnşallah vardır 1 yıldır bekliyorum Canım benim fsh 8 lh 24 çıktı hormonda buda pco oluyor sanırım doktor pek açıklama yapmadı ama eşinde sperm testi versin yumurta geliştirici kullanalım dedi. Tabi ben hastaneden çıkar çıkmaz gittim klomen aldım 5. Günü adetin günde 2 şer tane kullandım ve ovülasyonla takip ettim
Yaa inşallah ikisi de sağlıklı olur canım benim çok sevindim. Çatlamadan sonra ilişkiye devam ettiniz mi pekiKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
@imagination forever melegim can @Mervenur277 @TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyy @Papatyamaviss @fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
Hayırlı olsun kuzum adet öncesi belirti hissettin miCanlar benim kese göründü henüz bebek görünmedi ama artık hamileyim diyebilirim herhalde kendime rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle bana umut oldunuz ben olamam derken hep olumlu konuştunuz hepinize teker teker teşekkür ederim cans16 bana da hamilelik emojisi koyabilirsin tablo o emojilerle dolsun tassin insallah
İnşallah canım bende korktum ama bi deli cesarete içtim . Kist olursa eğer adetle atılıyormuş bide canım öyle okudum hepinşaallah vesile olur tutar bu ay seninki canım dr vermeyince ben korktum almadım kist olur diye ama sayende korkum gecti bu ay olmazsa tekrar bi dr gidip isticem vermezse kendim alıp kullanacam
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım dualarında bizede yer verCanlar benim kese göründü henüz bebek görünmedi ama artık hamileyim diyebilirim herhalde kendime rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle bana umut oldunuz ben olamam derken hep olumlu konuştunuz hepinize teker teker teşekkür ederim cans16 bana da hamilelik emojisi koyabilirsin tablo o emojilerle dolsun tassin insallah