How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım benimdi ama ben geçen çarşamba kan vermiştim sonra vermedim şuan ne durumda bilmiyorum😃

İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki🥰 Seninle bu kadar yakın giderken neden benim de ikiz olmasın arkandan geliyorum🤣
Bi kanda sen mi versen canım yaa merak ettim şimdi değerleriniz ilk başta hep aynıydı inşallah seninde ilizdir ayyy çok güzel haber bunlar yaa 🥰🥰

Ya kuzum benim diğer gebeliğimde 3 kat gidiyordu o yüzden yine öyle bişeydir diyip ihtimal vermemeye çalışmıştım ama bu 4 katından bile fazla gidiyordu betam belli gibiydide doktor söyleyince yinede inanamadım😍😍
Kuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktan 🥰🥰
Bnde bugün seni etiketleyip bişey soracaktım 🙈🙈

Haydi şimdii şimdii 😀😀😀
İşteyim hastalarım var hahah😀 gaza geldim yarın sabah ezcane açılır açılmaz alıp yapıcam canan. Bayramda camide bi ablayla karşılaştık kuran okurken kızım adın ne dedi bana söyledim sonrada bu kızımızq hayırlı evlatlar nasıl et diye dua etti bana. O kadar etkilendim ki🥹

Kuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktan 🥰🥰
Bnde bugün seni etiketleyip bişey soracaktım 🙈🙈
Haftaya gidicem tekrar kontrole canım gittiğimde size mutlaka haber veririm😍 sen ne soracaktın canım

Kızlar bugün ki testim

Eklentiler

• FC9FC922-3A59-45A6-A99C-9032BBE23320.jpeg
    FC9FC922-3A59-45A6-A99C-9032BBE23320.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 7AF5ABC8-A8ED-49BB-912A-3F09FD81C7B1.jpeg
    7AF5ABC8-A8ED-49BB-912A-3F09FD81C7B1.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 12865F60-9BE2-4826-A0A5-30888886B960.jpeg
    12865F60-9BE2-4826-A0A5-30888886B960.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 83
İşteyim hastalarım var hahah😀 gaza geldim yarın sabah ezcane açılır açılmaz alıp yapıcam canan. Bayramda camide bi ablayla karşılaştık kuran okurken kızım adın ne dedi bana söyledim sonrada bu kızımızq hayırlı evlatlar nasıl et diye dua etti bana. O kadar etkilendim ki🥹
Ah canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsin

Doktor musunuz 🥰

Ah canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsin
Çok etkilendim kuzum. Annemin dua ettiği akşamı erkke bebek gördüm doğum yapıp eve gelmiştim. Dün arkadaşımın annesiyle konuşurken sen hamilemisin güzellik gördüm sanki dedi🥹 değilsem bile yakın hissediyorum 🥰

Çok etkilendim kuzum. Annemin dua ettiği akşamı erkke bebek gördüm doğum yapıp eve gelmiştim. Dün arkadaşımın annesiyle konuşurken sen hamilemisin güzellik gördüm sanki dedi🥹 değilsem bile yakın hissediyorum 🥰
İnşallah canım hayırlısıyla alacaksın güzel haberi inşallah 🙏🏻 şuan testin için aşırı heycanlandıımm 😀

Kızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük😍🥰 benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
imagination forever imagination forever @melegim can @Mervenur277 @TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyy Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim🤦
Ayy mınooosuuum korkma sakın merak etme benım ıcıme hıc kotu bısey dogmadı bence ıkısıde cooook tatlıs cıft yumurta ıkızı olacaklar😍😍😍 bende şaşırdım yaa bak goruyomusun kısmetınde ıkız varmıs🧿🧿🧿guzel haberlerını beklıyorum

Back