Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gebelik testinde çizgi gözüküyor

yarın sabah testi tekrarla canım koyulaşma varsa kesin vardır gerci şuanda da var gibi duruyor hayırlısı olsun

Ben yine ovulasyon testi yaptım Ovulasyon gebelik testi sayılmıyorya Yine silik çıktı. Biraz koyulaşma olsaydı bari. Bu sol kasıktaki durumlar başka bi sebepten heralde. Göğüslerimde daha belirgin ağrı olmaya başladı o da heralde adet yaklaştığından. Akıntım da pek yoktu zaten. Olmamış yani
Önümüzdeki ay mola vericem ben de.

Ben Femometer uygulaması kullanıyorum. Normalde 19 nisana çatlama demişti ateş takibi ile. Ovulasyon da aynı şekildeydi. Bugün ateşimi girince yumurtlamayı 22 nisana çekti 2 kez mi yumurtladım acaba . Ben de 19 unda ilişkiyi bırakmıştım

HCG testin doğruysa bana da umut olursun bak şimdi Ben de 3 gündür yapıyorum ovulasyon. Nerdeyse üçü de aynı.
Ovulasyon yerine gebelik testini tekrarla bakalım yarın, koyulaşma olursa vardır.

Tamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya senin kaşık ağrın oldu mu ağrı değilde hani batma gibi üzerine eğilince oturunca onu merak etmiştim
Canım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyor

Evet hcg 3 gündür aynı. Ovulasyonu önceki günler yapmadım. Elimde başka marka gebelik testi yok maalesef. Bunun markası surelab
Ya sabit gölge çizgi gösterenlerden ya da bozuk test. Gerçi böyle bi bozukluk da olur mu bilmem ama. İmkan olsa başka testle deneyebilsen keşke.

Progestan falan takvıye verdımi kuzum zaten iğne kullanıyordun ek olarak yanı
Canım benim progesteron kanda iyi çıktı ultrasonda iyiydi o yüzden vermedi ama haftaya tekrar kontrole gidicem yine bakacak kanda riskli gördüğü anda vericek canım

Canım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyor
Canım bnmde fazla oturamıyorum sağ tarafım çok kötü ayağımı uzattığında biran dinsede yinede ağrıyor kimyasal yaşadığımda dahi böyle ağrı olmadı duphaston kullanıyorum olursa tutunmaya yardımcı olsun diye acaba varda ondan mi oldu diye düşünüyorum göğüslerim şiş açıyor kasık ağrısından başka hiç bi belirti de yok

Kuzum sen bana şu pıhtılaşma sonucunu özelden bi atsana

Canım benim başka hiç yumurtam yoktu tek yumurtaydı o nerden çıktı inan bilmiyorum belkide tek yumurta ikizidir olan yumurta bölünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…