Canım gebelik testinde çizgi gözüküyorMerhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
yarın sabah testi tekrarla canım koyulaşma varsa kesin vardır gerci şuanda da var gibi duruyor hayırlısı olsunMerhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
Her zaman canim benim sagolSağlıkla kucağına almak nasip olsun canım dualarında bizede yer ver
3 gündür aynı koyulukta. Değişiklik olmuyor anlam veremedimyarın sabah testi tekrarla canım koyulaşma varsa kesin vardır gerci şuanda da var gibi duruyor hayırlısı olsun
o zaman mutlaka kan testi yapmalısın yakınında sağlık ocagı varsa ordan da yaptırabilirsin testi kimyasalda olabilir umarım degildir sağlıkla ilerler3 gündür aynı koyulukta. Değişiklik olmuyor anlam veremedim
Bu testler yanıltabildiği için biraz bekleyeyim dedim. 3 gündür aynı koyulukta çıkıyorCanım gebelik testinde çizgi
HCG testin doğruysa bana da umut olursun bak şimdiMerhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?Eki Görüntüle 3238874 Eki Görüntüle 3238875
HCG olan da mı 3 gündür aynı? O zaman başka marka testle dene.3 gündür aynı koyulukta. Değişiklik olmuyor anlam veremedim
Evet hcg 3 gündür aynı. Ovulasyonu önceki günler yapmadım. Elimde başka marka gebelik testi yok maalesef. Bunun markası surelabHCG olan da mı 3 gündür aynı? O zaman başka marka testle dene.
Canim benim belirtim hic olmadi hala da yok gibi ben grip olunca ilaç icip içmeme konusunda kararsız kaldim diye önceden yaptım oyle öğrendim hamileliği canimHayırlı olsun kuzum adet öncesi belirti hissettin mi
Canım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyorTamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya senin kaşık ağrın oldu mu ağrı değilde hani batma gibi üzerine eğilince oturunca onu merak etmiştim
Ya sabit gölge çizgi gösterenlerden ya da bozuk test. Gerçi böyle bi bozukluk da olur mu bilmem ama. İmkan olsa başka testle deneyebilsen keşke.Evet hcg 3 gündür aynı. Ovulasyonu önceki günler yapmadım. Elimde başka marka gebelik testi yok maalesef. Bunun markası surelab
Canım benim progesteron kanda iyi çıktı ultrasonda iyiydi o yüzden vermedi ama haftaya tekrar kontrole gidicem yine bakacak kanda riskli gördüğü anda vericek canımProgestan falan takvıye verdımi kuzum zaten iğne kullanıyordun ek olarak yanı
Canım bnmde fazla oturamıyorum sağ tarafım çok kötü ayağımı uzattığında biran dinsede yinede ağrıyor kimyasal yaşadığımda dahi böyle ağrı olmadı duphaston kullanıyorum olursa tutunmaya yardımcı olsun diye acaba varda ondan mi oldu diye düşünüyorum göğüslerim şiş açıyor kasık ağrısından başka hiç bi belirti de yokCanım benim çok çok ağrım oldu bazı geceler ağrımdan dolayı uyuyamadım bile düşün. Şuan bile hala adet sancısı gibi arada ağrım oluyor
Kuzum sen bana şu pıhtılaşma sonucunu özelden bi atsanasavascii Kuzum ben dün doktor değiştirdim gösterdim pıhtılaşma testimi sende korkulacak bir pıhtılaşma yok dedi iğne ilaca gerek yok dedi dedim diğer doktor böyle böyle söyledi dedi bu pıhtılaşma hemen herkes de var bizim için önemli olan 3 tanesi var onlar da sende normal çıkmış kuzum bir şey kullanmama gerek yok dedi
Canım benim başka hiç yumurtam yoktu tek yumurtaydı o nerden çıktı inan bilmiyorum belkide tek yumurta ikizidir olan yumurta bölünmüştürYaaaa çok güzelllll bnm de bugün iki uumurtam vardi biri 17mm diğeri 21idi bugün oldum ignemi 21olan içininşallah güzel haberler alalım hepimiz sonu güzel oolır senin diğeri sonradan gelen kaç mm idi ki harika bi haber bu ikiside tutmş
İlk idrarla mı yapıyosun canım yoksa hepsi farklı farklımıBu testler yanıltabildiği için biraz bekleyeyim dedim. 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor
Ettik canım 1 hafta boyunca yine 1 boş 1 dolu devam ettik fire vermedenYaa inşallah ikisi de sağlıklı olur canım benim çok sevindim. Çatlamadan sonra ilişkiye devam ettiniz mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?