- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Tatlım hamilelik haberini duymak çok isterdim bende.Günaydın kızlar. Ben hamile değilim. Bu ay hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Zaten çok umutlu da değildim bu aydan. Mayıs ve Haziran ayında deneme yapamıcaz. Nasipse tekrar Temmuz ayında başlarız denemelerimize. Mayıs ve Haziran ayında biraz mental açıdan ve bedenen yenilenmek istiyorum. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Spora başlıyorum. Daha sağlıklı beslenicem. bu toparlanma iyi gelecek eminim. Şu önümüzdeki 2 ayda hiç ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Regl olamasam bile olamayım, vücuduma ilaç sokmaktan gına geldi. Ben yine foruma girip hamileler varmı diye takip ediyor olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın
Yaaa ne güzel maşallahKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
@imagination forever @melegim can @Mervenur277 T TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyyPapatyamaviss @fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
Okurken heyecanlandim ikisi de tutunur belki annesi ay ikizz cok tatliiKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
@imagination forever @melegim can @Mervenur277 T TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyyPapatyamaviss @fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
İkiside tutunur inşallah kuzummmKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
Aynen kuzum iyi gelecek biraz uzak kalmak, kendimle ilgilenmek. Planlı olarak mayıs haziran'ı boş bırakıcam. Ancak korunmayacağım da. Şayet hayırlı bir haber olursa eşimden bile önce gelip size söylerimYaa gitmeee.. ben de cok giremedim bu ay topige gerci ama takip ettiklerimden biriydin. Neyse canim insallah gonlune göre olur. Kafa dagitmak iyi gelir belki. Mayis haziran planlı olarak mi ara veriyorsun peki? Yoksa akisina mi birakiyorsun? Insallah ummadigin anda gelir seni bulur mujdeli haber
Yaa söylemişti kese görünce vericem diye ama unuttu doktorda bende öğleden sonra arıcam hatırlatıcam pazartesi progesteron baktık 27 çıkmıştı sanırım. Ama rahim kalınlaşman çok güzel demişti doktorum canımAy maşallah maşallah annesi ikisi de sağlıkla tutunsun çok yorma kendini progestan verdi mi
Ben çok kullandım ovülasyon testini, ateş takibi vs de yaptım bu ay bıraktım herşeyi büyük ihtimal her zaman olduğu gibi 17.günde yumurtlamam olduBen şimdi geçen ayla kıyaslıyorum kendimi ve bu sıralarla. Tamamen yumurtlamaya denk geldiğini anlıyorum. Bi testle takip edin bence
YaaaKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
Zaten genelde 13 gün falan yapıyorlar ya iğneyi bence iyi günde 1mm büyüdüğünü düşünürsek 18 19 olur yani bakalim bende neler olmuş yarın görücemKızlar merhaba adetımın. Bugun 8. Günü yumurta takıbınde sokda 14 mm sagda 13 mm yumurta var sızce 8. Güne gore ıyımı boyutları aranızda takıpte olan varmı
İnşallah canım benim aklıma gelmişti değerin çok artmıştı Allahın izniyle herşey yolunda gider canım güzel haberlerle gelirsin senle birinin değeri ilk başta aynıydı onuda merak ediyorum açıkçasıKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
İnşallah canım benim aklıma gelmişti değerin çok artmıştı Allahın izniyle herşey yolunda gider canım güzel haberlerle gelirsin senle birinin değeri ilk başta aynıydı onuda merak ediyorum açıkçası
Maşallah, ne güzel bir haber bu, inşallah sağlıkla ikiside tutunacak kuzum, içini ferah tutKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
Evet canım o yüzden merak ettim zaten ben şüphe ettim aklından geçirdim dile vurmadı ümit vermek istemedim doktora gidince belli olur diye çok sevindim yaaa şimdi
Ay sağlıkla ikiside gelişir büyür inşallahhh kuzum kendıne cok dıkkat et ağır iş yapmaKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
Haydi şimdii şimdiiNe zaman yapayım bilmiyorum ki eşimde hamilesin diyorsivilce çıkmış sabah suratımda minik minik 3 tane hormonlarıma bişey oluyor
Evet canım benimdi ama ben geçen çarşamba kan vermiştim sonra vermedim şuan ne durumda bilmiyorumİnşallah canım benim aklıma gelmişti değerin çok artmıştı Allahın izniyle herşey yolunda gider canım güzel haberlerle gelirsin senle birinin değeri ilk başta aynıydı onuda merak ediyorum açıkçası
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki
Ah maşallahhh ya sağ sağlim kucağına alcaksın inşallahhhKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
Ya kuzum benim diğer gebeliğimde 3 kat gidiyordu o yüzden yine öyle bişeydir diyip ihtimal vermemeye çalışmıştım ama bu 4 katından bile fazla gidiyordu betam belli gibiydide doktor söyleyince yinede inanamadımEvet canım o yüzden merak ettim zaten ben şüphe ettim aklından geçirdim dile vurmadı ümit vermek istemedim doktora gidince belli olur diye çok sevindim yaaa şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?