Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım hamilelik haberini duymak çok isterdim bende.
İnsallah hayal ettiğin gibi olur hersey

Yaaa ne güzel maşallah çok sevindim inşallah hiçbir sıkıntı olmaz ikisi de sağlıkla büyür sağ salim kucağına alırsın inşallah

Okurken heyecanlandim ikisi de tutunur belki annesi ay ikizz cok tatlii

İkiside tutunur inşallah kuzummm

Aynen kuzum iyi gelecek biraz uzak kalmak, kendimle ilgilenmek. Planlı olarak mayıs haziran'ı boş bırakıcam. Ancak korunmayacağım da. Şayet hayırlı bir haber olursa eşimden bile önce gelip size söylerim güncel ay konusuna girip.

Kizlar ben dun hsg cektirdim sukur temiz cikti simdi esimdede bendede bi sorun yok elhamdulillah bunu ogrenmis olduk ben hayir civan percemi aslan pencesi aldim birde bunlari deniyicem ovuslasyonda aldim faydasini gpren oldumu yardimci olurmusunuz

Ay maşallah maşallah annesi ikisi de sağlıkla tutunsun çok yorma kendini progestan verdi mi
Yaa söylemişti kese görünce vericem diye ama unuttu doktorda bende öğleden sonra arıcam hatırlatıcam pazartesi progesteron baktık 27 çıkmıştı sanırım. Ama rahim kalınlaşman çok güzel demişti doktorum canım

Ben şimdi geçen ayla kıyaslıyorum kendimi ve bu sıralarla. Tamamen yumurtlamaya denk geldiğini anlıyorum. Bi testle takip edin bence
Ben çok kullandım ovülasyon testini, ateş takibi vs de yaptım bu ay bıraktım herşeyi büyük ihtimal her zaman olduğu gibi 17.günde yumurtlamam oldu

Yaaa onlara canım, hiç stres yapma Rabbim en güzelini bilendir. Bol bol dinlenmeye çalış ve olumlu ol, pozitif ol. Sen onları çok bekledin Onlarda sana 1 değil 2 olarak geldi. Çok şükür

Kızlar benim moralim çok bozuk. Bende amh düşüklüğü ve çikolata kisti var. Hormonlarım normal. 2 hafta önce hsg çekildim orada da sorun yok. Eşimin sperm testi sonucunda morfoloji bayagi düşük çıktı ve ultrason çekildi varikosel çıktı. Sonuçların öyle gelmesi onun da moralini cok bozdu doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ne yapacağız bilmiyorum içimden hiçbi sey gelmiyo ameliyat olmadan değerini yükseltmenin bi yolu yok mu yoksa gidip tüp bebek için yer aramaya mı başlasak

Kızlar merhaba adetımın. Bugun 8. Günü yumurta takıbınde sokda 14 mm sagda 13 mm yumurta var sızce 8. Güne gore ıyımı boyutları aranızda takıpte olan varmı
Zaten genelde 13 gün falan yapıyorlar ya iğneyi bence iyi günde 1mm büyüdüğünü düşünürsek 18 19 olur yani bakalim bende neler olmuş yarın görücem

İnşallah canım benim aklıma gelmişti değerin çok artmıştı Allahın izniyle herşey yolunda gider canım güzel haberlerle gelirsin senle birinin değeri ilk başta aynıydı onuda merak ediyorum açıkçası

Haziran1907 ile çok yakın gidiyordu değerimiz belki onunda ikizdir

Maşallah, ne güzel bir haber bu, inşallah sağlıkla ikiside tutunacak kuzum, içini ferah tut

Ay sağlıkla ikiside gelişir büyür inşallahhh kuzum kendıne cok dıkkat et ağır iş yapma

Evet canım benimdi ama ben geçen çarşamba kan vermiştim sonra vermedim şuan ne durumda bilmiyorum
Haziran1907 ile çok yakın gidiyordu değerimiz belki onunda ikizdir
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki Seninle bu kadar yakın giderken neden benim de ikiz olmasın arkandan geliyorum

Ah maşallahhh ya sağ sağlim kucağına alcaksın inşallahhh

Evet canım o yüzden merak ettim zaten ben şüphe ettim aklından geçirdim dile vurmadı ümit vermek istemedim doktora gidince belli olur diye çok sevindim yaaa şimdi
Ya kuzum benim diğer gebeliğimde 3 kat gidiyordu o yüzden yine öyle bişeydir diyip ihtimal vermemeye çalışmıştım ama bu 4 katından bile fazla gidiyordu betam belli gibiydide doktor söyleyince yinede inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…