Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 yaşındayız amh şubatta 0,69du

İnşallah bebeşş geliyordur kuzum

tatlım benimde adetlerim düzenli fsh da 8 cıkmıştı diğer degerlerde iyiydi eşimin testleride iyi çıktı en son ben dedim hani 7 aydır olmuyor dr bi bakalım dedi ve sonuc 1.26 çıktı yani sınır cıktı direk tüp bebege yönlendirdi ben istemediğimi ve normal deneyecegimi söyledim ama en azından bilgim oldu yumurta kalitesi için vitamin beslenme artık bunlara dikkat ediyorum o yüzden sana de baktır diyorum yinede sen bilirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun bide amh için adetli olman gerekmiyor normal zamanlarda da yaptırabilirsin bilgin olsun

canım senin bata kac gün kaldı erkenmi yapıyorsun acaba benim bata 8 gün var ne zaman yapayım bilmiyorum
Benimde yumurtlamadan beri öyle canım inşallah beniştendir bak test yaptım ben 9. Günüm bugün silik çizgi görüyorum ama fotoya anca bu şekilde yansıtabildim işaretlediğim yer

Erken yapıyorum ben canım daha 6 gün var yumurtlama üzerinden 9 gün geçti. Fazla testim var oyalanıyorum
yap canım o zaman gölge var gibi testlerinde hayırlısı olsun bu ara klomen kullandım demişsin dr mu verdi kendin mi aldın bu drlar bana niye bişey vermiyor anlamıyorum bu ay olmazsa bende mi alsam nasıl kullandın

yap canım o zaman gölge var gibi testlerinde hayırlısı olsun bu ara klomen kullandım demişsin dr mu verdi kendin mi aldın bu drlar bana niye bişey vermiyor anlamıyorum bu ay olmazsa bende mi alsam nasıl kullandın
İnşallah vardır 1 yıldır bekliyorum Canım benim fsh 8 lh 24 çıktı hormonda buda pco oluyor sanırım doktor pek açıklama yapmadı ama eşinde sperm testi versin yumurta geliştirici kullanalım dedi. Tabi ben hastaneden çıkar çıkmaz gittim klomen aldım 5. Günü adetin günde 2 şer tane kullandım ve ovülasyonla takip ettim

inşaallah vesile olur tutar bu ay seninki canım dr vermeyince ben korktum almadım kist olur diye ama sayende korkum gecti bu ay olmazsa tekrar bi dr gidip isticem vermezse kendim alıp kullanacam

Canlar benim kese göründü henüz bebek görünmedi ama artık hamileyim diyebilirim herhalde kendime rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle bana umut oldunuz ben olamam derken hep olumlu konuştunuz hepinize teker teker teşekkür ederim cans16 bana da hamilelik emojisi koyabilirsin tablo o emojilerle dolsun tassin insallah

Eklentiler

• 20230426_140925.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 63
Yaa inşallah ikisi de sağlıklı olur canım benim çok sevindim. Çatlamadan sonra ilişkiye devam ettiniz mi peki

Hayırlı olsun kuzum adet öncesi belirti hissettin mi

inşaallah vesile olur tutar bu ay seninki canım dr vermeyince ben korktum almadım kist olur diye ama sayende korkum gecti bu ay olmazsa tekrar bi dr gidip isticem vermezse kendim alıp kullanacam
İnşallah canım bende korktum ama bi deli cesarete içtim . Kist olursa eğer adetle atılıyormuş bide canım öyle okudum hep

Merhabalar. 11 nisan yumurtlama, 12 nisan çatlama günümdü. Bugün bat günüm ama değişebiliyor çok düzenli değil. Hastane uzak olduğu için şuan kan vermeye gidemiyorum. Gebelik testinde hafif çizgi var. Ovulasyon yapayım dedim silik çıktı. Ovulasyonun koyu olması gerekiyormuş. Her iki testin de fotoğrafını paylaşıyorum. İkisi de 5. dkda çekildi. Sizce gebelik var mı? Ovulasyon her zman gebeliği gösterir mi?

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım dualarında bizede yer ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…