Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım benimdi ama ben geçen çarşamba kan vermiştim sonra vermedim şuan ne durumda bilmiyorum

İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki Seninle bu kadar yakın giderken neden benim de ikiz olmasın arkandan geliyorum
Bi kanda sen mi versen canım yaa merak ettim şimdi değerleriniz ilk başta hep aynıydı inşallah seninde ilizdir ayyy çok güzel haber bunlar yaa

Kuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktan
Bnde bugün seni etiketleyip bişey soracaktım

Haydi şimdii şimdii
İşteyim hastalarım var hahah gaza geldim yarın sabah ezcane açılır açılmaz alıp yapıcam canan. Bayramda camide bi ablayla karşılaştık kuran okurken kızım adın ne dedi bana söyledim sonrada bu kızımızq hayırlı evlatlar nasıl et diye dua etti bana. O kadar etkilendim ki

Kuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktan
Bnde bugün seni etiketleyip bişey soracaktım
Haftaya gidicem tekrar kontrole canım gittiğimde size mutlaka haber veririm sen ne soracaktın canım

Kızlar bugün ki testim

Eklentiler

• FC9FC922-3A59-45A6-A99C-9032BBE23320.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 7AF5ABC8-A8ED-49BB-912A-3F09FD81C7B1.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 12865F60-9BE2-4826-A0A5-30888886B960.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 83
Ah canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsin

Doktor musunuz

Ah canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsin
Çok etkilendim kuzum. Annemin dua ettiği akşamı erkke bebek gördüm doğum yapıp eve gelmiştim. Dün arkadaşımın annesiyle konuşurken sen hamilemisin güzellik gördüm sanki dedi değilsem bile yakın hissediyorum

İnşallah canım hayırlısıyla alacaksın güzel haberi inşallah şuan testin için aşırı heycanlandıımm

Ayy mınooosuuum korkma sakın merak etme benım ıcıme hıc kotu bısey dogmadı bence ıkısıde cooook tatlıs cıft yumurta ıkızı olacaklar bende şaşırdım yaa bak goruyomusun kısmetınde ıkız varmısguzel haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…