Bi kanda sen mi versen canım yaa merak ettim şimdi değerleriniz ilk başta hep aynıydı inşallah seninde ilizdir ayyy çok güzel haber bunlar yaaEvet canım benimdi ama ben geçen çarşamba kan vermiştim sonra vermedim şuan ne durumda bilmiyorum
İnşallah ya o kadar çok istiyorum kiSeninle bu kadar yakın giderken neden benim de ikiz olmasın arkandan geliyorum
Kuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktanYa kuzum benim diğer gebeliğimde 3 kat gidiyordu o yüzden yine öyle bişeydir diyip ihtimal vermemeye çalışmıştım ama bu 4 katından bile fazla gidiyordu betam belli gibiydide doktor söyleyince yinede inanamadım
Şuan hiç iş yapmamaya karar verdim kuzum diğeride sağlıkla tutunsunda elimden gelen herşeyi yapayımAy sağlıkla ikiside gelişir büyür inşallahhh kuzum kendıne cok dıkkat et ağır iş yapma
Cuma gitmeyi düşünüyorum ben deBi kanda sen mi versen canım yaa merak ettim şimdi değerleriniz ilk başta hep aynıydı inşallah seninde ilizdir ayyy çok güzel haber bunlar yaa
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin gidince haber ver mutlakaCuma gitmeyi düşünüyorum ben de
İşteyim hastalarım var hahahHaydi şimdii şimdii
Haftaya gidicem tekrar kontrole canım gittiğimde size mutlaka haber veririmKuzum gittiğinde mutlaka haberdar et çok merak ettim iyice yaa içim içime sığmıyor mutluluktan
Bnde bugün seni etiketleyip bişey soracaktım
Kız yarınmı gitsen acaba gözüküyor bak nasılsaCuma gitmeyi düşünüyorum ben de
Tamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumHaftaya gidicem tekrar kontrole canım gittiğimde size mutlaka haber veririmsen ne soracaktın canım
Ah canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsinİşteyim hastalarım var hahahgaza geldim yarın sabah ezcane açılır açılmaz alıp yapıcam canan. Bayramda camide bi ablayla karşılaştık kuran okurken kızım adın ne dedi bana söyledim sonrada bu kızımızq hayırlı evlatlar nasıl et diye dua etti bana. O kadar etkilendim ki
Doktor musunuzİşteyim hastalarım var hahahgaza geldim yarın sabah ezcane açılır açılmaz alıp yapıcam canan. Bayramda camide bi ablayla karşılaştık kuran okurken kızım adın ne dedi bana söyledim sonrada bu kızımızq hayırlı evlatlar nasıl et diye dua etti bana. O kadar etkilendim ki
Progestan falan takvıye verdımi kuzum zaten iğne kullanıyordun ek olarak yanıŞuan hiç iş yapmamaya karar verdim kuzum diğeride sağlıkla tutunsunda elimden gelen herşeyi yapayım
Yok cumayı beklerimKız yarınmı gitsen acaba gözüküyor bak nasılsa
Ben göremedim canımKızlar bugün ki testim
Ben çıplak gözle bişeyler gördüm ama inşallah görmek istediğim için değildirYok cumayı beklerim
Ben göremedim canım
Sağlıkçığım canım özel klinikte asistanlık yapıyorum. Alanım eeg emg. Ruh ve sinirde staj yaptım. Hamile kaldığımdaki iş sürecimi bilemiyorum stresli bir ortamdayımDoktor musunuz
Çok etkilendim kuzum. Annemin dua ettiği akşamı erkke bebek gördüm doğum yapıp eve gelmiştim. Dün arkadaşımın annesiyle konuşurken sen hamilemisin güzellik gördüm sanki dediAh canım benim ya başkasından aldığın dua en güzel dua bence inşallah allahım kabul etsin
İnşallah canım hayırlısıyla alacaksın güzel haberi inşallahÇok etkilendim kuzum. Annemin dua ettiği akşamı erkke bebek gördüm doğum yapıp eve gelmiştim. Dün arkadaşımın annesiyle konuşurken sen hamilemisin güzellik gördüm sanki dedideğilsem bile yakın hissediyorum
Ayy mınooosuuum korkma sakın merak etme benım ıcıme hıc kotu bısey dogmadı bence ıkısıde cooook tatlıs cıft yumurta ıkızı olacaklarKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
imagination forever @melegim can @Mervenur277 @TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyy Papatyamaviss @fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
Canım testin 1 de yeri belli sen daha iyi görüyorsundurKızlar bugün ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?