• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk başlarda adete yakın normal adet olacak gibi ağrı kramplar oldu ama bi türlü adet olamadım ama sonradan adet ağrısına benzer kısa kısa ağrılar ve batmalar sanki iğne bıçak batması gibi batmalar başladı gün içinde ara ara batmalar oldu ben yine adet diye düşündüm ama içimdeki his hiç de adet batması değil gibi diyodu bana adet günü geçtikte batmalar sıklaştı
Benim adetime 10 gün var normalde 5 gün varken olan ağrılarım 2 3 gündür başladı. Kasığım batıyor bacaklarım ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi giriyor geçiyor. Akıntım da var bu iyi bişey mi acaba yerleşme ağrısımı☺️

Benim adetime 10 gün var normalde 5 gün varken olan ağrılarım 2 3 gündür başladı. Kasığım batıyor bacaklarım ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi giriyor geçiyor. Akıntım da var bu iyi bişey mi acaba yerleşme ağrısımı☺️
Aynı durum bende de akıntım sarı renk mi?

kızlar tekrardan merhaba adetim düzensizdir ancak tahminen adetim 13 üydü 12 sinde test yapmıştım negatifti 18 inde kan testi verdim ancak sonuçlar hala çıkmadı 7 gün oldu hala gelen giden yok kasıklarımda sancı var ve birkaç gündür su gibi akıntım oluyor. Bu duruma gebelik belirtisinde oluyor mu yoksa normal bir durum mu?

Back