- 14 Mayıs 2021
- 4.919
- 10.115
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat günü de belirsiz ya yarın ya haftaya cuma bu ay üst üste iki kez regl oldum bir gün arayla. İlk regle göre mi hesaplıycam ikinciye göre mi bilmiyorum. Yumurtlama günü ne zamandı onu da bilmiyorum. Çantamda pedler her an hazırımKuzum ben araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittim orada tramboli paneli yaptırmak istediğimi söyledim. İnşallah annenler sizin en verimizsiz evrede taşınır ya
Hayırlısı olsun İnşAllah canım daha zamanı var demek ki. Hayırla sağlıkla gelsin bebişlerEvet canım test hatası ya 2 çıktı
Aminn kuzucuuumm en rahat olanı yapmışsın valla bende pıhtılaşma olmasa bende en az birbhafta geçene kadat beklerdim ama onun korkusuyla acele ediyoruzTest almadım hıc,pazartesı bat gunu adet olmamıs olursam bıtane alıp bakacam bebekımmmsanmıyorm ama ya hıcbı bekırtı yok,gercı her ay belırtı olduda nolduher konuda en guzel bızımle olsun acelemız yok zamanı ne zamansa o zaman beklemedeyız
Amin inşallah balımm senin de hayırlı güzel bayramların olsunArkadaşlarım herkese iyi bayramlar diliyorum bu aradatüm bereketler güzellikler bizlerle olsun..sevdıklerımızde hep yanımızda olsun
İyi bayramlarrr herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorumArkadaşlarım herkese iyi bayramlar diliyorum bu aradatüm bereketler güzellikler bizlerle olsun..sevdıklerımızde hep yanımızda olsun
Evet öyle olacak bende bütün herkese hayırlı bayramlar dilerimİyi bayramlarrr herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum
Hahaha alemsın yaaabenımkı 7/24 yanımızda oldugu ıcın pek bı fark olmayacak normal zamandan bebekkkİyi bayramlarrr herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum
Amin canım benim inşallah çok şükür çok daha iyiyimAyyy teşekkür ederim balım en kısa zamanda hepinizi peşimden bekliyorum sende sağlığını kısa zamanda toparlar ve denemelere başlarsın inşallah nasıl oldun kuzum daha iyi hissediyor musun
Uuuuuwww helal vallahi bu kadar yakın olmayı kabul ettiğine göre iyi anlaşıyorsunuz bebişin olunca gönül rahatlığıyla emanet edebilirsin bu açıdan şanslısınHahaha alemsın yaaabenımkı 7/24 yanımızda oldugu ıcın pek bı fark olmayacak normal zamandan bebekkk
Çok sevindim canım benim daha iyi olmanaAmin canım benim inşallah çok şükür çok daha iyiyim
Merhaba ben suan tyumurta takıbıne basladım. Doktordan kendım taleb ettım oda famera verdı kullanıp takıbenbaslsyaxskKızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
HahahahOooo hayırlı işler canan hanııııım
İnşallah tasuum sende durumlar nasıl bakimmsavascii Haziran1907 hayırlı olsun kızlar, bebişler güzel güzel büyüyorlar
Mervenur277 melegim can canlar ben de testlerinizde çızgıları gördüm, inşallah bebişleriniz sizinledir
Herkeslere hayırlı sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum
Hosgeldin mayısa gerçi keşke gelmeseydin nisanda kalsaydın gebe emojileriyle ama olsun bu ay olcak inşallahBu arada arkadsslar bat 17 nisan nisan topıgınden bu topıge gelmiş bulunmaktayım hepinizin gonlune gıre olsun
uzulme canim diger aylarda olur InsallahKızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkli D defnew M mooncrown2001 Y Yasmize @bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cans16 canım bana kırmızı koy
İnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canım Allah gönlüne göre versinOlsun canım dınlenmiş olur bu ay vucudun
Bende bugun doktora gıttım tekrar fameraya basladık sukur yumurta catlamiş
Kıst fılan olmamiş bunay deneyecegım daha sonra bende ara verecegımm
Ben evde yaptığımda kolonya kullanıyorum içinde alkol olduğu için aynı görevi görüyordu ama yakıyor diyorsan diğerini al canım doktorumu arayacam bugün hsg ve spermiyogram testini söyleyecem bakalım artıkKuzum eşimde bi ara kovidden dolayı kullandı o yakıyordu sanki ya
Kuzum 9 ay kullanacam o yüzden satın alayım dedim ama çok teşekkür ederim eczaneye en azından adı ile sorarım artık
Canım küretajda bazen tüpler tıkanabiliyor bi hsg Çekin bencede