• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittim orada tramboli paneli yaptırmak istediğimi söyledim. İnşallah annenler sizin en verimizsiz evrede taşınır ya🤲🏻😂
Benim bat günü de belirsiz 😂 ya yarın ya haftaya cuma 😂 bu ay üst üste iki kez regl oldum bir gün arayla. İlk regle göre mi hesaplıycam ikinciye göre mi bilmiyorum. Yumurtlama günü ne zamandı onu da bilmiyorum. Çantamda pedler her an hazırım 😂

Test almadım hıc,pazartesı bat gunu adet olmamıs olursam bıtane alıp bakacam bebekımmm😊😊sanmıyorm ama ya hıcbı bekırtı yok,gercı her ay belırtı olduda noldu🤣🤣her konuda en guzel bızımle olsun acelemız yok zamanı ne zamansa o zaman beklemedeyız😊
Aminn kuzucuuumm en rahat olanı yapmışsın valla bende pıhtılaşma olmasa bende en az birbhafta geçene kadat beklerdim ama onun korkusuyla acele ediyoruz 😂😂

Arkadaşlarım herkese iyi bayramlar diliyorum bu arada🌸🥳🧿tüm bereketler güzellikler bizlerle olsun..sevdıklerımızde hep yanımızda olsun🌸🌸
İyi bayramlarrr😍 herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum 🥰

İyi bayramlarrr😍 herkes muhtemelen kayınvalidesinin yanında olacaktır. az sinir olmalı çokça eğlenmeli bayramlar diliyorum 🥰
Hahaha alemsın yaaa🤣🤣benımkı 7/24 yanımızda oldugu ıcın pek bı fark olmayacak normal zamandan bebekkk🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Kızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Merhaba ben suan tyumurta takıbıne basladım. Doktordan kendım taleb ettım oda famera verdı kullanıp takıbenbaslsyaxsk

Kızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkli 🙃 D defnew M mooncrown2001 Y Yasmize @bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 cans16 cans16 canım bana kırmızı koy
uzulme canim diger aylarda olur Insallah 💕

Olsun canım dınlenmiş olur bu ay vucudun
Bende bugun doktora gıttım tekrar fameraya basladık sukur yumurta catlamiş
Kıst fılan olmamiş bunay deneyecegım daha sonra bende ara verecegımm
İnşallah istediğin gibi olur herşey ve hamile kalırsın canım Allah gönlüne göre versin 🥰🙏🏻

Kuzum eşimde bi ara kovidden dolayı kullandı o yakıyordu sanki ya
Kuzum 9 ay kullanacam o yüzden satın alayım dedim ama çok teşekkür ederim 😍🥰 eczaneye en azından adı ile sorarım artık😂
Canım küretajda bazen tüpler tıkanabiliyor bi hsg Çekin bencede🥰
Ben evde yaptığımda kolonya kullanıyorum içinde alkol olduğu için aynı görevi görüyordu ama yakıyor diyorsan diğerini al canım 🥰 doktorumu arayacam bugün hsg ve spermiyogram testini söyleyecem bakalım artık 😘🙏🏻

Back