• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ayakta duramıyorum ya . Ayakta durunca kasıklarım ağrıyor bu neyin nesi yumurtlamada geçti klomenden mi acaba

@asya777 O _okyanus kızlar gene kadınlar kulubünün bir topiğinde bir hanım bilimsel araştırma paylaşmıştı. Sarı akıntısı olan kadınların çoğunluğu gebe çıkmış. 😊 Bende de sarı akıntı var. İnşallah bebiştir. Benim de bat 28 Nisan
Ay hadi inşallah, Allah gönlüne göre versin.

Kızlar ben ayakta duramıyorum ya . Ayakta durunca kasıklarım ağrıyor bu neyin nesi yumurtlamada geçti klomenden mi acaba
Valla kuzum doktor 2 aydır klomen kullandırtıyo ve 2 aydır bende çok sancı çektim. Sen şimdi böyle diyince acaba o yüzden mi oluyordu ağrılarım diye düşündürttü.

Normal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden ya
Canım kiste çevirince de aşırı ağrı olabiliyor. Normalden fazla bir ağrı. Bıçak batması gibi ve özellikle hareket edince olur. Kist gidince geçiyor. Benim de öyle olmuştu. Ama umarım seninki bebiştir 🥰

Normal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden ya
Hatta bana doktorum demişti ki; apandist sanabilirsin acile gidebilirsin öyle bi ağrı yapabilir. Bil ki kistten demişti. Çok şükür benimki dayanılmaz bi ağrı değildi

Ve şu da var. Mesela üç yumurtan vardır. Biri kist olmuştur. Geri kalanı döllenebilir. Bunu da bil 😊 kiste çevirdi bebiş olmayacak gibi bir durum yok yani. Geri kalanı yeter inşallah

Canım kiste çevirince de aşırı ağrı olabiliyor. Normalden fazla bir ağrı. Bıçak batması gibi ve özellikle hareket edince olur. Kist gidince geçiyor. Benim de öyle olmuştu. Ama umarım seninki bebiştir 🥰
Canım öyle çok şiddetli bir ağrı değil ayakta durunca bi ağırlık varmış gibi rahatsız eden bi ağrı

Hatta bana doktorum demişti ki; apandist sanabilirsin acile gidebilirsin öyle bi ağrı yapabilir. Bil ki kistten demişti. Çok şükür benimki dayanılmaz bi ağrı değildi
Apandist ağrısını iyi bilirim benim çocukken patladı 😀 ama öyle bir ağrı değil çok şükür adet gelmeden önce bi ağrı olur ya onun biraz hafifi

Ve şu da var. Mesela üç yumurtan vardır. Biri kist olmuştur. Geri kalanı döllenebilir. Bunu da bil 😊 kiste çevirdi bebiş olmayacak gibi bir durum yok yani. Geri kalanı yeter inşallah
Oturunca geçiyormuydu peki ? Benim oturunca kesiliyor garip

5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur bana 🤲🏻🌺
Kuzum bence bu yerleşme kanaması olabilir. Ay inşallah öyledir.

Merhaba kizlar bat bugun ve gelen giden yoktu az once test yaptim ilk bes dk da golge cikti ama yok sayiyirum cunku olsaydi daha belirgin cikmazmiydi test artimed

Eklentiler

• IMG_20230420_175428.jpg
    IMG_20230420_175428.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20230420_175416.jpg
    IMG_20230420_175416.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 68
Back