Nisan topigiSenle bı yerlerde karsılasmışmıydık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisan topigiSenle bı yerlerde karsılasmışmıydık
Valla kuzum doktor 2 aydır klomen kullandırtıyo ve 2 aydır bende çok sancı çektim. Sen şimdi böyle diyince acaba o yüzden mi oluyordu ağrılarım diye düşündürttü.Kızlar ben ayakta duramıyorum ya . Ayakta durunca kasıklarım ağrıyor bu neyin nesi yumurtlamada geçti klomenden mi acaba
Normal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden yaValla kuzum doktor 2 aydır klomen kullandırtıyo ve 2 aydır bende çok sancı çektim. Sen şimdi böyle diyince acaba o yüzden mi oluyordu ağrılarım diye düşündürttü.
Canım kiste çevirince de aşırı ağrı olabiliyor. Normalden fazla bir ağrı. Bıçak batması gibi ve özellikle hareket edince olur. Kist gidince geçiyor. Benim de öyle olmuştu. Ama umarım seninki bebiştirNormal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden ya
Hatta bana doktorum demişti ki; apandist sanabilirsin acile gidebilirsin öyle bi ağrı yapabilir. Bil ki kistten demişti. Çok şükür benimki dayanılmaz bi ağrı değildiNormal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden ya
Ve şu da var. Mesela üç yumurtan vardır. Biri kist olmuştur. Geri kalanı döllenebilir. Bunu da bil kiste çevirdi bebiş olmayacak gibi bir durum yok yani. Geri kalanı yeter inşallahNormal otururken falan yok ama böyle ayağa kalkınca rahatsız ediyor. Bence klomenden ya
Rengi şekli nasıl tatlımHala leke kuzum bekliyorum
Canım öyle çok şiddetli bir ağrı değil ayakta durunca bi ağırlık varmış gibi rahatsız eden bi ağrıCanım kiste çevirince de aşırı ağrı olabiliyor. Normalden fazla bir ağrı. Bıçak batması gibi ve özellikle hareket edince olur. Kist gidince geçiyor. Benim de öyle olmuştu. Ama umarım seninki bebiştir
Apandist ağrısını iyi bilirim benim çocukken patladı ama öyle bir ağrı değil çok şükür adet gelmeden önce bi ağrı olur ya onun biraz hafifiHatta bana doktorum demişti ki; apandist sanabilirsin acile gidebilirsin öyle bi ağrı yapabilir. Bil ki kistten demişti. Çok şükür benimki dayanılmaz bi ağrı değildi
Oturunca geçiyormuydu peki ? Benim oturunca kesiliyor garipVe şu da var. Mesela üç yumurtan vardır. Biri kist olmuştur. Geri kalanı döllenebilir. Bunu da bil kiste çevirdi bebiş olmayacak gibi bir durum yok yani. Geri kalanı yeter inşallah
5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur banaRengi şekli nasıl tatlım
Kuzum bence bu yerleşme kanaması olabilir. Ay inşallah öyledir.5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur bana
Ay insallah canım ya5 kuruş kadar akıntılı bir kahveli pembeli gibi. Arada tuvalete gidince de peçete geliyor. Bekliyorum inşallah olmam yarın sabah test yaparım asıl o zaman bayram olur bana