• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben evde yaptığımda kolonya kullanıyorum içinde alkol olduğu için aynı görevi görüyordu ama yakıyor diyorsan diğerini al canım 🥰 doktorumu arayacam bugün hsg ve spermiyogram testini söyleyecem bakalım artık 😘🙏🏻
Zaten iğne fazlası ile yakıyor bari o yakmasın😂😂 hsg konusunu bencede hızlardırdım canım 2 kere kürtaj olanlarda tüplerin kapanma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş

Zaten iğne fazlası ile yakıyor bari o yakmasın😂😂 hsg konusunu bencede hızlardırdım canım 2 kere kürtaj olanlarda tüplerin kapanma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş
Ya bir sıkıntı illaki var çünkü ben 2 gebeliğimde de 6 ay arayla hamile kaldım bunda 1 yıl oldu bir şey yok o kadar çatlatma ile oldu bütün herşeyi yaptım kaliteli de yumurtluyorum progesteron testim 40 in altında çıkmıyor gittiğimde hepsi çatlamış da oluyor iki aydır 4 yumurtam oldu üst üste hiç mi tutmaz biri . Bir sıkıntı var artık öyle düşünüyorum ve ne olduysa kürtajdan sonra oldu bnce

Ya bir sıkıntı illaki var çünkü ben 2 gebeliğimde de 6 ay arayla hamile kaldım bunda 1 yıl oldu bir şey yok o kadar çatlatma ile oldu bütün herşeyi yaptım kaliteli de yumurtluyorum progesteron testim 40 in altında çıkmıyor gittiğimde hepsi çatlamış da oluyor iki aydır 4 yumurtam oldu üst üste hiç mi tutmaz biri . Bir sıkıntı var artık öyle düşünüyorum ve ne olduysa kürtajdan sonra oldu bnce
Kesinlikle hsg çektir canım insan vücudunu bilir ve tanır. Bi sorun olmasa bu kadar kaliteli yumurtaya tutması gerekirdi. Daha öncede çok kolay 2 kere gebe kalmışsınız nasılsa biran önce hsg randevusu alın

Kesinlikle hsg çektir canım insan vücudunu bilir ve tanır. Bi sorun olmasa bu kadar kaliteli yumurtaya tutması gerekirdi. Daha öncede çok kolay 2 kere gebe kalmışsınız nasılsa biran önce hsg randevusu alın
Aynen canım o yüzden bu ay ara vereyim dedim hem göğsümdeki süt bezelerini gösteririm hemde hsg tahlil falan yaptırayım öyle başlayayım tedaviye birşey yoksa kaldığımız yerden ona göre tedaviye devam ederiz en azından . Böyle yapsam da olmuyor sebebini öğreneyim bari 😊

14gün önce aşılama yapıldı. Bugün hastaneye gidip test yapma günü. Az önce kahve rengi leke ve kanama geldi peçeteye. Hiç test yapmamıştım şimdiye kadar az önce yaptım negatif. Ben aşılama gününden beri kasıklarımda sancı hissettim. Dünde belim çok ağrıyordu. Adet mi oldum. Yerleşme kanaması denen şey mi bilmiyorum. Şuan da sancım var göğüsler 1haftadan beri şiş zaten. Azcık umudum vardı taki lekenmeyi ve kanamayı görünceye kadar. Hiç gidip test de vermek gelmiyor içimden. En son adet tarihim 27mart.

Benim ateş düşüşe geçti kuzum testte negatif 😟😟
Üzüldüm meloşum.bende zaten bu ayı kafadan sıldım gogsum bıle şişmedi agrımıyo sankı hıc lutealda degıl gıbıyım.yumurtlamamıs bıle olabılrım yanı.hayırlısı olsun bakalım..yınede herzaman ne dıyoruzzz adet gelmedenn umut herzaman var😊

Günaydın kızlar herkese iyi bayramlar. :KK200:
Artık gerçekten bayram olsun hep, son yıllarda ülkece ne badireler atlattık hatta dünya çapında. Bunlar yanında kendi hane içimizdeki sorunlarla bile boğuşuyoruz. Umarım hep bayram havasında olur bundan sonra :KK28:

14gün önce aşılama yapıldı. Bugün hastaneye gidip test yapma günü. Az önce kahve rengi leke ve kanama geldi peçeteye. Hiç test yapmamıştım şimdiye kadar az önce yaptım negatif. Ben aşılama gününden beri kasıklarımda sancı hissettim. Dünde belim çok ağrıyordu. Adet mi oldum. Yerleşme kanaması denen şey mi bilmiyorum. Şuan da sancım var göğüsler 1haftadan beri şiş zaten. Azcık umudum vardı taki lekenmeyi ve kanamayı görünceye kadar. Hiç gidip test de vermek gelmiyor içimden. En son adet tarihim 27mart.
Kanla netleşir canım benim de leke oldu ama açık kahveydi, koyu ya da kırmızı değildi yerleşmeydi sanırım cunku kanda pozitifi gördüm inşallah senin de tutmuştur🤲

Kıxlar merhaba bugün adetimin 7. Günü ve böyle çıktı çok erken değil mi
IMG-20230420-WA0000.jpeg

Nasıldı agrıların kuzum adet agrısı gibi degil degil mi farkı anlayabildiysen anlatırsan sevinirim
İlk başlarda adete yakın normal adet olacak gibi ağrı kramplar oldu ama bi türlü adet olamadım ama sonradan adet ağrısına benzer kısa kısa ağrılar ve batmalar sanki iğne bıçak batması gibi batmalar başladı gün içinde ara ara batmalar oldu ben yine adet diye düşündüm ama içimdeki his hiç de adet batması değil gibi diyodu bana adet günü geçtikte batmalar sıklaştı

İlk başlarda adete yakın normal adet olacak gibi ağrı kramplar oldu ama bi türlü adet olamadım ama sonradan adet ağrısına benzer kısa kısa ağrılar ve batmalar sanki iğne bıçak batması gibi batmalar başladı gün içinde ara ara batmalar oldu ben yine adet diye düşündüm ama içimdeki his hiç de adet batması değil gibi diyodu bana adet günü geçtikte batmalar sıklaştı
Başka belirtilerin var mıydı canım

Back