• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kizlar yarin adet gunum uc gundur acayip ter basiyir hic boyle olmazdi testlerim hep negatif ama yolunda gitmeyen bisi mi var icin yaniyor sirtima ter iniyor adet zamani normal birseymi yoksa anormalmi normalde usurdum ilkdefa boyle oldu 😒

Eklentiler

• 82226480-DAFC-4750-8A3E-921C2A4F5781.png
    82226480-DAFC-4750-8A3E-921C2A4F5781.png
    122,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu pıhtılaşma testlerini nerde nasıl yaptırdınız canım. Benimde hamileliğimin sonunda sıkıntılı durumlar olduğu için pıhtılaşmada olmuş olabilir dendi. Her türlü hamilelik süresince corasprin kullanıcam ama bu testten de yaptırmak istiyorum belki başka bir problem vardır. Bizde artık çalışmalara ciddiyet kazandırcaz inşAllah ☺️ Ben Mayıs ayında yumurta takibi yaptırcam bu aydan ümitliyim diyordum annemler taşınacak bir hafta kocamdan ayrı kalcam hangi günlere denk gelcek bilmiyorum. Galiba hazirana kalıcam 🥲
Kuzum ben araştırma hastanesinde genetik bölümüne gittim orada tramboli paneli yaptırmak istediğimi söyledim. İnşallah annenler sizin en verimizsiz evrede taşınır ya🤲🏻😂

Merhaba sizdeki durum bende de var akıntı var kaşık ağrısı var ama ovulasyon silik siz pik yakalayabildiniz mi
Evet canım akıntı ve kasık ağrısı 3-4 gün sürdü kesildi ertesi gün pik gördüm. Pik gördüğümün ertesi günü yine akıntı başladı

Canım alkol döküyorlar ama kolonya ile de yapabilirsin bir zararı yok
Kuzum eşimde bi ara kovidden dolayı kullandı o yakıyordu sanki ya
Yaaa ciddi misin bunu soylemen iyi oldu zaten memnun değildim doktordan ama ben hepsi aynı şeyi dicek zaten kafasindaydim iyi ki söyledin kuzum ya senin hangi mthr genin homozigottu
1298 olan homozigottu canım
Tıp dilindeki adı antiseptik solüsyon diye geçiyor eczaneye ya da aile hekime sor canım aile hekiminden rica edersen belki verirler biraz sana
Kuzum 9 ay kullanacam o yüzden satın alayım dedim ama çok teşekkür ederim 😍🥰 eczaneye en azından adı ile sorarım artık😂
Valla inşallah öyle olur 🙏🏻 kürtaj olalı 1 yıl oldu hala olmadı işin ilginç yanı kaliteli yumurtluyorum ilişki de oluyor tutmuyor hiç böyle olmamıştı . Bir yerde bir sıkıntı var herhalde bakalım araştıracam tekrar hsg ve spermiyogram yaptırtacam Haziran'da 🙏🏻
Canım küretajda bazen tüpler tıkanabiliyor bi hsg Çekin bencede🥰

Back