Gebelik olursa bende korkuyorum kuzum yine düşük yaparım diye bu korkuyu atamıcaz galiba kuzuAmin inşallah meleğim korkmuyorum değil eğer gebelik varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olursa bende korkuyorum kuzum yine düşük yaparım diye bu korkuyu atamıcaz galiba kuzuAmin inşallah meleğim korkmuyorum değil eğer gebelik varsa
Ya ben ilk yaptığımda da çok hafif gördüm ama emin değildim var yok arasiydiValla kuzum bende yaptım sabah çok hafif bende gördüm su damlattım geçmedi kuruma çizgisidir diye düşündüm çünkü birşey yok diye geç baktım
Kız resimde gözükmüyor ki aşkımAtsana bakalımm lütfeeenn
Leke şeklinde evet kuzum. Yarın da sökülürüm herhalde ,Devamı geldi mi bebeğim
İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur balım ne diyelim ben iki gündür bebiş rüyası görüyorum dün doğum yapıyordum kız çocuğuydu bugün de düşük yapıyordum ama bebek olduğu çok belli lavaboda düşüyordu falanGebelik olursa bende korkuyorum kuzum yine düşük yaparım diye bu korkuyu atamıcaz galiba kuzu
Ayyyyyyy ne kadar güzel bir haberBen bıraktığın gibiyim amaaaa savascii hamileeee
Benimki de gözükmüyordu efekt yaptımmmKız resimde gözükmüyor ki aşkım
Bende iki gün önce rüyamda 7 aylık hamileydim karnımı seviyorlardı yusuf geliyor diyordu eşimin teyzesi bende cinsiyeti belli degil diyordumİnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur balım ne diyelim ben iki gündür bebiş rüyası görüyorum dün doğum yapıyordum kız çocuğuydu bugün de düşük yapıyordum ama bebek olduğu çok belli lavaboda düşüyordu falan
İnşallah vardır kuzum resimde gözüküyorsa at istersenBenimki de gözükmüyordu efekt yaptımmm
Yaaa inşallah gerçekte de kucağımıza almak nasip olurBende iki gün önce rüyamda 7 aylık hamileydim karnımı seviyorlardı yusuf geliyor diyordu eşimin teyzesi bende cinsiyeti belli degil diyordum
E attım görmedin mi yine çok hafif ama suya tuta tuta c nin de renk gittiİnşallah vardır kuzum resimde gözüküyorsa at istersen
Amin canım inşallah b arada yusuf kayınbabamın ismi vefat ettiYaaa inşallah gerçekte de kucağımıza almak nasip olur
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzumAmin canım inşallah b arada yusuf kayınbabamın ismi vefat etti
Benimkide böyle işte canımben kuruma çizgisi diye düşünüyorum pembe görene kadarE attım görmedin mi yine çok hafif ama suya tuta tuta c nin de renk gitti Eki Görüntüle 3236085
Ay hamileysen bile çıkmayacak kanı verip napıcakmışın İnşAllah bu heyecanlar bebişin varlığıyla dahada güzel duygulara dönüşürAynen balımm kocam tepemde zaten baskı yapiyordu bugün kan ver diye zor ikna ettjm tamam pazartesi ver diyo
Aaa hani belli oluyorr inşallah kuruma değildir cizgilerimiz canımmBenimkide böyle işte canımben kuruma çizgisi diye düşünüyorum pembe görene kadar
Ya bir ben böyleyim zannediyordum. Hamile kalmayı hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktanAmin inşallah meleğim korkmuyorum değil eğer gebelik varsa
Ayyy amin inşallah iki gözüm söylüyorum diyor varsa az da olsa çıkar o sanıyor adetim gecikmis anlamıyor yumurtlamanın geciktiğiniAy hamileysen bile çıkmayacak kanı verip napıcakmışın İnşAllah bu heyecanlar bebişin varlığıyla dahada güzel duygulara dönüşür
Karnım batıyor şuan igne gibi bi sag bi sol sabah 9. Günüm ilk idrarla denicem kuzumAaa hani belli oluyorr inşallah kuruma değildir cizgilerimiz canımm