• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizkar 13 gün geçti testler negatif geçen ay da 5 gün geçmişti acaba pozitife döner mi

İyi geceler kızlar özellikle hamişlere soruyorum adet tarihinizden önceki belirtiniz neydi ben kasık ağrısı ilk defa iki gündür akıntı yaşıyorum beyaz kokusuz dün bişey çıkmadı test te ama bugün saçma bi şekilde miğde ağrısı ve hala da devam eden ağzımda acayip bi tatlı tatlı su gelme olayı var bunu yaşayan oldu mu adete 4 günüm kaldı
😔😔😔

Bence bu test yanıltıcı olabilir ne desem hem olur hem olmaz gibi ama bende çok umutlandım senin için 😍 sabahları test yapmaya devam et bakalım belirginleşecek mi🤩
En fazla yarın sabah yapabilirim kuzum ondan sonra köy annemler falan zor pazartesi tekrar yapabilirim ancak

Kızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Merhaba sizdeki durum bende de var akıntı var kaşık ağrısı var ama ovulasyon silik siz pik yakalayabildiniz mi

Back