• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yaptın mı kaset test ☺️
Yaptım kuzum az önce düne göre daha açık çıktı rengi idrarın rengide açıktı çok sıvı tükettiğim için ondanmı yoksa betam düştü ondan mı bilmiyorum biran önce 2 saat dolsun sonucu öğreneyim istiyorum aşırı gerilrim

Yaptım kuzum az önce düne göre daha açık çıktı rengi idrarın rengide açıktı çok sıvı tükettiğim için ondanmı yoksa betam düştü ondan mı bilmiyorum biran önce 2 saat dolsun sonucu öğreneyim istiyorum aşırı gerilrim
İdrar rengi açıksa ondandır canım endişe etme ☺️

Merhaba kızlaar nisan dan mayısa geçtim geçen ay femara ovitrelle denemiştim igneden 17 gün sonra adet oldum. Bugün adetimin 3. Günü ve doktor kontrolüm var kist var mi yok mu bakıp bu ayki tedaviye giriş yapacağız sanırım. Bakalım yine heyecanlı bir ay bekliyor bizi Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🙏

Çok sevindim canım ☺️ İnşAllah artık her şey çok daha güzel olacak ☺️ Bebişin nasıl bulantılar devam ediyor mu 🥰
Bebişin yarın görüş günü valla bakalım 😍 bulantılarım yuzde 90 gectı ama hala yemeklerle aram ıyı degıl hassasıyetım var cogu yemeye karsı ama alıstım bıyandan da artık 😍 sağlıklı olsunda minnoş dayanırım 🤲🏼🌸

Merhaba canım uzun zamandır okuyorum bu gurubu pek yazmam ama senin soruna cevap vermek istedim 😄💐bende soğan suyu içtim ben bildiğimr göre çok faydalı bi arkadasimda kulanmisti oda hamile kalmıştı bende ilk gebeleigimde adetimden sonra on beş gün içtim dört ay olmadı benim çocuk ucundu ay denedim ve dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere dene bence mide konusunda bilmiyorum kokusu biraz ağır ama mideye dokuncagini sanmam
Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Evet ben de duydum bu şekilde hamile kalan çokmuş. Midem için olmadı mide koruyucu içerim 😅

Bebişin yarın görüş günü valla bakalım 😍 bulantılarım yuzde 90 gectı ama hala yemeklerle aram ıyı degıl hassasıyetım var cogu yemeye karsı ama alıstım bıyandan da artık 😍 sağlıklı olsunda minnoş dayanırım 🤲🏼🌸
Ayy çok heyecanlı 🤩 acaba cinsiyeti belli olur mu 😍 öyle tabi sağlıkla kucağına gelsinde her zorluk unutulur 🥰

Eklentiler

• IMG20230419131413.jpg
    IMG20230419131413.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 68
Back