• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canım ya bakalım bu testler yanıltır diyorlar ama beklicem 4 gün daha
Bazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canim 🙏

Bazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canim 🙏
Amin canım insAllah sizde bat 4 gün var hamile mısınız hayırlı olsun canım ins artar çizgilerin testinin görseli atar misin

Eklentiler

• 20230411_081035.jpg
    20230411_081035.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 62
Hadi ya bu tetsler böyle mi yapıyor ama yumurtlama 9. Gün ya bu gün kaset çıkmaz dün yaptım çıkmadı sonradan silik çıktı mesela alttaki testlerim
Eki Görüntüle 3231289
Demek kaset teste yansımıyor belki de. Ya da erken gebelik yanlış çıkartıyor. Elinizde başka test kalfı mı 😊

Onu nerden aldınız acaba😊

Insallah kuzum yaa esim hic sevinmedi hastasın yaa ondan pozitif çıkmıştır dedi inanmadı o da canımı sıktı hayirlisi artik🙏
İlk çocuğunuz mu olacak ? Hastalıkla alakası yok öyle olsa her hasta olduğumuzda pozitif görürdük . Belki de hamile olduğun için hastalanmışsındır 😉 çünkü gebelik bağışıklığı zayıflatıyor ben iki gebeliğimde de grip olmuştum hamileliğin ilk dönemlerinde . Doktor olabiliyor demişti 😊🙏🏻

Elimde test yok yarın alıp gene yapayım diyorum ay çok sabırsız oluyir insan halbuki ne gerek var günün geçince yap ama işte hepimizin geçtiği yollar🤗
Aynen bnce ilk idrar hariç yapmayın zaten akşam negatif çıkan sabah pozitif olabiliyor akşamına yine negatif çıkıyor psikolojinizle oynar😊 illa yapıyorsanız da sabah yapın😊

İlk çocuğunuz mu olacak ? Hastalıkla alakası yok öyle olsa her hasta olduğumuzda pozitif görürdük . Belki de hamile olduğun için hastalanmışsındır 😉 çünkü gebelik bağışıklığı zayıflatıyor ben iki gebeliğimde de grip olmuştum hamileliğin ilk dönemlerinde . Doktor olabiliyor demişti 😊🙏🏻
Yok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyor 😔

Yorumunuz için teşekkür ederim. Doktor bana pazartesi yine test ver 400 ün üzerindeyse gayet güzel ilerliyo demektir demişti. ben dayanamadım cumartesi gecesi kan verdim 379 çıktı değerim :) içime su serpildi. Cuma kontrol için doktora gideceğim bakalım bizi neler bekliyor. Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeciklerini <3 Demekki hemen hemen aynı zmanda hamiş kalmışız ^^,
Ay ne güzell çok sevindimm 🙏🏻 evet sanki yakın zamanlarımız 🥰 ben de bugün kan testi verdim tekrardan en son 4 gün önce vermiştim 152 çıkmıştı bakalım inşallah güzel yükselmiştir 🤰

Valla canım bilemedim 2 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşadım ama hiç kırmızı değildi çok çok açık pembemsiydi kahvemsiydi. Zaten kırmızı gördüğümde de düşük riskiydi hatta doktor gebelikte her türlü kanama düşük riskidir yerleşme kanaması diye birşey yok demişti sonra başka bir doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Sonuç her iki gebeliğimde düşük riski vardı biri düştü diğerinde iğnelerle durdurdum bu kez kalbi durdu kürtaj oldum . Tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok hep kanama görüp doğuran da var 🙏🏻
Cnm yaşadıkların için çok üzüldüm gerçekten.
Benim yaşadığım yerleşme kanamasımı yoksa üstüne görme mi bilmiyorum tatlım ama yaşadım. Eski araştırmalarım bildiğin adet kanaması yaşayıp hamile olan insanlar da var.
Biraz insan ayırt ediyor. Benim yaşadığım durum üç saat sürdü ve kesildi üzerine de bir daha yaşanmadı.
Her kadının döngüsü farklı kesinlikle diye birsey yok tatlım.
Ama kırmızı renk tabiki dikkat edilmesi gerektiği sinyalini de verebilir 🙏

Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallah 🙏 pihti atmis bebeğime
Canimm.. cok üzüldüm gercekten cok cok gecmis olsun. Rabbim tekrardan saglikli keyifli bir süreç gecirmeyi nasip etsin en kisa zamanda. Ocak ayinda da ben kaybetmistim. 8 haftalikti benim de.. o zaman cok üzülmüştüm ama su gunlerde oyle zor gunlerden geciyorum ki iyi ki dedim hamile degilmisim. Allahin her isinde takdir ettigi bir guzellik vardir. Zamanini da bizler icin en hayirli olacak zamana denk getirsin insallah..

Back