Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

reyhancım gelinlik provalarına başlamışsın tatlımyerimseniben bende tık yok. erken diye düşünüyorum daha

evet canım biz sonraya kalmasın aceleye gewlmesin işlemeleri falan dedik annemler ablamlar kayınvaldem falan hepsi tatilde dönüşte ramazan bayramdı derken gün geçiyo bide model moda evi aramayalım dedik düğün salonunuda ayarladık.

eda pastana bayıldım çok kibar bide canım çektii

kızlar ben misafir için aldığım çatal kaşığı sandığıyla dolaba yerleştirdim cukka oturdu içine.
günlük çatal kaşığımda sandıklı daha uygun fiyata aldım.onun sandığınıda anneme verdim mutfak çekmeceme yerleştirdim.ben ortada sandık sevemedimde bi türlü

senle düğün tarihlerimiz çok yakın o nedenle dikkatimi çekti tatlım yerimseniben bizde düğün salonumuzu ayarladıkkaydirigubbakcemile5 bnm 2 düğünüm olucak 9 ekim kendi memleketimde 11 ekim nişanlımın memleketinde:1rolleyes: gelinliğe henüz hiç bakmadım ben yaa model konusunda da hiç bir fikrim yok reyhancım:1no2: seninkinin modeli nasıl. artık bende araştırsam ii olucak.kaydirigubbakcemile3

kk bende gidip geliyor başksınd aolan varmı msjım iki kez gitmiş.

sonbahar, alacağın markaya bağlı 200 liradan falan başlıyor fiyatları.

reyhan, astar provasında bir şey olmuyor vücudun kalıbını çıkartıyorlar.

ipek şantuğunda çakmasının olacağını sanmıyorum zaten o kumaşı bir kez görünce fark edersin.

Son düzenleme:
eda pastan çok güzelmiş ama hani araştırcaktın yine pahalıya gelmiş sana..aslında değer ya çok kibar duruyo..olsada yesek zemuszemus

cnm esmadada sadece tv ünitesi var o sığdırdı sanırım herşeyini dimi kız

evet cnm sığdı ama kım sordu kacırdım benm ama gercekten cok seyım yoktu böle vıtrın ıcın bardak setlerı felan cok gereksız bence oyuzden sıgdı buyuk yemek takımım birde cay bardklarım
işte masa urtulerım albumler ıvır zıvır
sonbahar bence cok alma
kıslk mısafır ıcın kullanırsın yetmedıgı yerde 1tanede gunluk olsn yeter

fiyatları ne kadar acep elisaam alcan mı tatlımm senn ya da aldın mı ?

zeynepcim ben aldım tatlım yerimseniben kütahya porselen 3'üde. yemek takımı , kahvaltı takımı ve çatal-kaşık-bıçak takımı. çatal kaşık bıçak takımımı sandıklı aldım ben.

valla tekirdağı okadar çok özledim ki aslında 2 ay oldu gidemedim fırsat bulup, orda olsaydım kesin buluşurduk. Olsun bidaha ki seneye kısmet diyelimm canım.

İyi tatiller sizeee

ya binim pastamı bitek pashmina mı gördü yaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun

güzel olanı kaçırmammmmm

Bende varımmm. Cumartesiiii

çift gelin oldu bu haftasonu gidenler

sandıklı çatal bıçakların fiyatı canım.

ben sandıksız aldım 2 kış önce 550 ytl peşin, hisarın milano modeliydi

canım bende daha çok bardaklara meraklıyım eğer vitrinim olursa kadehler fln almayı düşünüyrm onlarda gereksiz ama şık duruyor vitrinde..

zaten sade bir tv ünitesi alıcam onda da gözükmiceği için gerek yok:)

elisaam güle güle kullan tatlımm.

Zahmet verdim size tşk ederim.
ayy canımmm benımmm çookkk sevındımm :)) Allahım agız tadını bozmasın bitanem , hayırlı olsun.. nie öle diosun kıss dugun öncesi bronzlasmıssın işte opuyorumnanaktan

gecen yıl 1 temmuzda sözlumle ayrıldım bu yıl 1 temmuzda sözlencemm
mafoldumben mutluluktan ağlıycamm yanı ALLAHıma cok şükür beklemek sabır etmek bu olsa gerekk dıorum
nan delii böcük gecmısı dusunup durmaaa zopa atarım bagg lmaz: sen şimdiyi ve gelecegi dusun bitanem .. mutlusun ve daha çok mutlu olacaksın bunları dusun tatlım opuyorumnanaktan
Allah sagsaglım kavuystursun canımm .. senınde az kaldı baya zemuszemus ,gonlunden gecenler gerceklessın zemuszemus
kazasız gelsınler bebemmm.. suan geldiler sanırım sen yoksun burda :))
nan bu hızla bizi solluycan hee zemuszemuszemuszemus

bişey olmaz insallah.. için rahat değilse sende keske bi doktora gorunseydın böcüğümmm :ecrin_bebek::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…