sıradaki gelin benim yani haftasonunun gelini :)
senide kaybedioz haa, hayırlısıyla git gel mutlu geçsin herşeyin zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıradaki gelin benim yani haftasonunun gelini :)
ya hala bekliyorum diğer fotolarıbune bu diğer fotoların nerde canım
pastan şıkmış dilimi ne kadara geldi
gece gece yazdım onu ne zor şartlarda en yakındaki kalem tükenmezdi :)
silinen nası silinmiş
yeliz mesela :)
ilk resimde o yok çünkü onu kuaförde yazdım
biri bana yardım etsin lütfen topuz mu açık mı karar veremedim daha gelin saçıma?
kızlar ipek şantuk bu böle gözüküyor ama parlak ve çok ağar duruyor
bktbb sen görmüşmüydün gelinlikte çok güzel değişik duruyo.
[glcn sen birde morcılekmii
reyhan tamam işte benım dedıgım bunun cakması buket cakmaları var ucuz diye guzel durmuyor ondan yapmaz dımı
yaaaaaaaaakafamçokkarıştıben hiç dutmamıştım çakması ya benimde öle olursamafoldumben
yaaaaaaaaakafamçokkarıştıben hiç dutmamıştım çakması ya benimde öle olursamafoldumben
parpalm ben sandımkı ceyız sercen
gelın evıne serceksen kaynanın ne ısı var
bizimkinde yoktu kız tarafı gider
erkekte yemek işlerını organıze ederr
ayrıca esya bekleme olayı super gercekten ama cıkan aksılıkler ınsanın canını sıkıyor
heycanla beklerken 1 hafta ılerı atıyola felan cok gıcık
sonbahar cnm bende 1sene nişanlı kadlm bitek ymek takımm kalhvaltı takımım vardı
hepsini 1 senede aldm
oveg
bence kullanma ya benm denk geldı doktordan ılac aldm ama kullanmadım nasıl olcak agrım olcakmı bılemedım ıcın
evet cnm bu sanırım
yok çakmasını yapacağını sanmam çünkü diktiği kumaşı kendi beğenmeyip değiştirdi ben ona hiç bişi demedimki
[B]kıslar herkese seam
arsi ayakabının altıına ne sağlam yazmışsınz canım hepimiz kaldık evde[/B]
tubişşşşş nerdesin bi ara gördüm seni aşağıdaa
sonbahar genelde alanlar kullanmıyor ılk zamanları kullanıyor ama ben abartılı almadıgım ıcın yemek takımlarımı kım gelırse gelsn kullanıyorum
mısafır ıcın olnlarları
cekmecelı catal bıcagıda kullanıyorum cunku onların dısında 6 kısılk var o yetmıyor o cekmecılıgı kullanıyorum mecburen
AY BENDE ILLA BUKETI TELASLANDIRCAM HADI YA YA ÖLE OLURSA TÜH DIYE BASLAYAN CUMLLELR BEKLIYORM BUKETTEN zemuszemus
kızlar bişey sormak istiyorum şu misafir için yemek takımları fln alınıyor ya ; ya da sandık içinde çatal bıçak takımları fln böyle şeyleri almak şart mı ya herkes alıyor mu yanii bana çok gereksiz gelen bişey zaten hiçde alasım yok dünya paraa![]()
ay helal sana acaba benm yeırmde olsanda bölemi olurdun kesın olurdun
son haftam hala yok gelınlk
gelnlkcımn babası vefat etmıs carsama ıs cıkısı aldmpazar nikah am asen yıne böle olurdun aferın sana
benim gelinlik provam 20snde astar provasıymış nasıl oluyo kızlar biliyomusunz.
o da doğru o telaşta kalem bulmak ne zordur
ablamınkini benim göz kalemimle yazmıştık
yeliz kimdi desene ilk o gidici zemuszemus
bir de ben de snei ekleyebilir miyim dmeiştim dün
görmedin sanırım
fotolarını görmek için:kedi:
kuşum koptum ya. ne biliim sahtemi gerçekmi ben gördüm beğendim anlamamki kumaştan benannem anlar ama
tabikide şart değil.ben alıp sandığıyla dolaba yerleştirdim.zaten dolaplarda kaşıklıkta oluo hatta bazı masaların içine yapmışlar masayı açınc çıkıo çok şeker .
zaten hemen hemen aynıyız kuzum sondan bir önceki haftadayım gelinliğim yok![]()