Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bune bu diğer fotoların nerde canım

pastan şıkmış dilimi ne kadara geldi
ya hala bekliyorum diğer fotoları
telaştanben kendim foto çekmediğim için ablam ve kardeşim de çekmediği için
kaldık arkadaşların fotolarına
onlar da fırsat bulup yükleyemiyorlar
bekliyorum ben de
geldiği gibi yüklicem :gitme:

pastanın da dilimi 12 liraydı
ama sıkı bir pazarlık sonucu 10 liraya düştüler

gece gece yazdım onu ne zor şartlarda en yakındaki kalem tükenmezdi :)
silinen nası silinmiş
yeliz mesela :)
ilk resimde o yok çünkü onu kuaförde yazdım

o da doğru o telaşta kalem bulmak ne zordur
ablamınkini benim göz kalemimle yazmıştık

yeliz kimdi desene ilk o gidici zemuszemus

bir de ben de snei ekleyebilir miyim dmeiştim dün
görmedin sanırım
fotolarını görmek için:kedi:

biri bana yardım etsin lütfen topuz mu açık mı karar veremedim daha gelin saçıma?

kızlar ipek şantuk bu böle gözüküyor ama parlak ve çok ağar duruyor
bktbb sen görmüşmüydün gelinlikte çok güzel değişik duruyo.

[glcn sen birde morcılekmii
reyhan tamam işte benım dedıgım bunun cakması buket cakmaları var ucuz diye guzel durmuyor ondan yapmaz dımı

yaaaaaaaaakafamçokkarıştıben hiç dutmamıştım çakması ya benimde öle olursamafoldumben

evet cnm bu sanırım
yok çakmasını yapacağını sanmam çünkü diktiği kumaşı kendi beğenmeyip değiştirdi ben ona hiç bişi demedimki

yaaaaaaaaakafamçokkarıştıben hiç dutmamıştım çakması ya benimde öle olursamafoldumben

BENDE BILIDGIMDEN DEGIL TAHMN CNM
BUNA COK BENZEYEN AMA BENCE HOŞ DURMAYAN GELINLIK SATENLERI VAR
SONUCTA HERKUMASIN ORJINALI BİDE CAKMASI DAHA UCUZUOLUYOR :)
AY BENDE ILLA BUKETI TELASLANDIRCAM HADI YA YA ÖLE OLURSA TÜH DIYE BASLAYAN CUMLLELR BEKLIYORM BUKETTEN zemuszemus

günaydın kızlar

canım sen 1 yılda tamamlamışsın hepsini ben 2 yılda zor alırım

kızlar bişey sormak istiyorum şu misafir için yemek takımları fln alınıyor ya ; ya da sandık içinde çatal bıçak takımları fln böyle şeyleri almak şart mı ya herkes alıyor mu yanii bana çok gereksiz gelen bişey zaten hiçde alasım yok dünya paraa

evet cnm bu sanırım
yok çakmasını yapacağını sanmam çünkü diktiği kumaşı kendi beğenmeyip değiştirdi ben ona hiç bişi demedimki

ay helal sana acaba benm yeırmde olsanda bölemi olurdun kesın olurdun
son haftam hala yok gelınlk
gelnlkcımn babası vefat etmıs carsama ıs cıkısı aldmpazar nikah am asen yıne böle olurdun aferın sana

[B]kıslar herkese seam

arsi ayakabının altıına ne sağlam yazmışsınz canım hepimiz kaldık evde[/B]

benimkinde baya silinmişti senin adın opuyorumnanaktan

bende biliyorum bu kumaşı özellikle etek kısımınd açok güzel duruyor ama fiyatı baya yükseltiyor.

tubişşşşş nerdesin bi ara gördüm seni aşağıdaa

burdayım balım gelip gidiyorum.
napıyorsunuz? yıllık izinde Tekirdağdayım. orda olsaydın gelirdim sanada zemuszemus

sonbahar genelde alanlar kullanmıyor ılk zamanları kullanıyor ama ben abartılı almadıgım ıcın yemek takımlarımı kım gelırse gelsn kullanıyorum
mısafır ıcın olnlarları
cekmecelı catal bıcagıda kullanıyorum cunku onların dısında 6 kısılk var o yetmıyor o cekmecılıgı kullanıyorum mecburen

sonbahaarcım
ben de hiç istemiyordum
ama aldığım çeyiz setinde çatal bıçak sandığı vardı
ama benim ev zaten töt kadar olacak
o sandığı nereye koycam bilmiyorum
herhalde annemde bırakıp sırf çatal bıçakları götürcem eve
sanırım yani

canım ben çekmeceli almayı düşünmüyrm fikir almak istedim sizden de 6 kişilik var benimde ayrı bir şekilde düz çekmeceli olanların modelinde 12 tane daha almayı düşündüm.( 12 şer 12 şer)
yemek takımımda var günlük kullanılabilecek misafire de çıkar onlar aslında ama az olur die düz tarzda bir tane daha almayı düşündüm ama çok büyük misafir takımları oluyor biraz gereksiz gibi geldi.
çok misafirimin geliceğini sanmıyrm ilk zamanlar ancak onlarada yetecek kadar alsam olur sanırım.

AY BENDE ILLA BUKETI TELASLANDIRCAM HADI YA YA ÖLE OLURSA TÜH DIYE BASLAYAN CUMLLELR BEKLIYORM BUKETTEN zemuszemus

kuşum koptum ya. ne biliim sahtemi gerçekmi ben gördüm beğendim anlamamki kumaştan ben annem anlar ama

tabikide şart değil.ben alıp sandığıyla dolaba yerleştirdim.zaten dolaplarda kaşıklıkta oluo hatta bazı masaların içine yapmışlar masayı açınc çıkıo çok şeker .

ay helal sana acaba benm yeırmde olsanda bölemi olurdun kesın olurdun
son haftam hala yok gelınlk
gelnlkcımn babası vefat etmıs carsama ıs cıkısı aldmpazar nikah am asen yıne böle olurdun aferın sana

zaten hemen hemen aynıyız kuzum sondan bir önceki haftadayım gelinliğim yok

yeliz pıtırcık
ekledim ben seni

benim gelinlik provam 20snde astar provasıymış nasıl oluyo kızlar biliyomusunz.

hişçbişi belli olmuyor :)

canım ben birde sadece tv ünitesi almayı düşünüyrm yer problemim de olur off evlenmek ne zor şeymiş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…