22 eylul yani bayramın 3.gunu eskısehır
25 eylulde ordu'da olcak kısmetse zemuszemuszemuszemus
sonbahar gelınlerınde acılısı ben yapıyorum opuyorumnanaktan
senın ekımde sanırım dimi?
oh be kimseler görmedi sanmıştımeda pastana bayıldım çok kibar bide canım çektii
hemen söylüyorum şekercimeda pastan çok güzelmiş ama hani araştırcaktın yine pahalıya gelmiş sana..aslında değer ya çok kibar duruyo..olsada yesek zemuszemus
aaa işte benimki de ondanzeynepcim ben aldım tatlım yerimseniben kütahya porselen 3'üde. yemek takımı , kahvaltı takımı ve çatal-kaşık-bıçak takımı. çatal kaşık bıçak takımımı sandıklı aldım ben.
abaaaaaaavvvvvvvvkızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:kedi::kedi::kedi::kedi:güzel olanı kaçırmammmmm
bugun 2.gelınlık provam var zemuszemus
etek boyunu ayarlayacak gelınlıkcım + nasıl bi ayakkabı giyecegımde belırlenecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öğleden sonra gidicem :))
Aa tubis yenı okudum yanı evet cok esya varsa sıgmayabılır cnm
bugun 2.gelınlık provam var zemuszemus
etek boyunu ayarlayacak gelınlıkcım + nasıl bi ayakkabı giyecegımde belırlenecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öğleden sonra gidicem :))
ayy benımde kına ve dugun bir olcak memleketimde.. baba evınden gelınlıkle çıkacam salona geldıgımızde önce gelınlıkle çıkacam ardındna kına yakılacagı zaman nişanlıgımı gıyıcem..ewet tatlıma.s seninde 2 düğün olucak. bizimde öyle olucak kuzumyerimseniben ama kafam karışıyor nasıl organize edicezbaba evimden gelinliğimle çıkmak istiyorum cuma günü gelin almaya gelicekler sonra düğün/kına bir arada olucak. akşam tekrar baba evime geri gelicem sabaha karşıda adapazarına yola çıkıcaz hep beraber bu durumda gelinliğimi tekrar giymem gerekecek. senin nasıl olucak kuzum:uhm:
ya markasına göre değişir.mesela hisar sandıklıdır 800-900 arası. mesela ben günlük çatal kaşık aldım oda sandıklı 150 ydi.
aa cnm hayırlı olsun yaaaa
ayy benımde kına ve dugun bir olcak memleketimde.. baba evınden gelınlıkle çıkacam salona geldıgımızde önce gelınlıkle çıkacam ardındna kına yakılacagı zaman nişanlıgımı gıyıcem..
ertesi gun normal kıyafetlrımı gıyıp orduya yola çıkıcaz..
orduda tekrar aynı ıslemlerı yapıcam boyle işte..
yaa gelınlıkle çıkmak bana zor olur orudya gıderken cunku yol 13.30saat ben arabada ölürüm o halde ama yakın olsaydı 2memleket birbirine en fazla 6 olsaydı mesela ozaman gelınlıgımle giderdim sanırım..
sonuc yol hali wc girceksın yolda diyelım gelınlıkle çok zor olur.. hem sonucta umumi wc bu gelınlık batacak diede oturmak istemezsin :kedi::kedi:
ama yinede sen bılırsın kuzumm ..
içinde ukte bişey kalmasın , gelinlikle çıkarsın ..birde gelınlıgın 2parca olursa daha rahat olur bence.. en azından wc diyorum yine , etegi çıkartıp ole girersin .. ama butun elbise daha zor olur.. yinede tercih senın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben bu gelinlik işinde geç kaldım sanırsam:sinifsinif:
kıslar düğününüze kaç gün kala başladınız gelinlik provalarınıza:uhm:
ben belirlemedim bile daha gelinliğimi :çok üzgünüm:
elisaam 2 ay kala başla derim sonra istediğin gibi olmazsa sıkışmadan değişiklik yaptırabilirsin ve istediğin modeli rahat rahat seçersin yine de evli bayanlardan da fikir almak gerekir tabiii
yoo oyle dusunme daha vakıt var . ben erken basladım sanırım .. cunku benım ilk provam 4 hazrandı.. gelınlıkcım senınd aha vaktın var dedi oyuzden hep provalarımın arasını genıs bırakıyor.. gelınlıgımın bitiş tarıhı olarakta 11 eylulde teslım edeck bize ..ben bu gelinlik işinde geç kaldım sanırsam:sinifsinif:
kıslar düğününüze kaç gün kala başladınız gelinlik provalarınıza:uhm:
ben belirlemedim bile daha gelinliğimi :çok üzgünüm:
ayakkabıyı kim belirleyecek, etek boyu ayakkabı olmadan nasıl ayarlanacak anlamadım kafamçokkarıştı
yarın degılmıydı cnm
cnm bence unıte al darım daha modern onlarındabardak sergıleyebılecın sekılde olanları var ama senın fıkrın tabi
senle düğün tarihlerimiz çok yakın o nedenle dikkatimi çekti tatlım yerimseniben bizde düğün salonumuzu ayarladıkkaydirigubbakcemile5 bnm 2 düğünüm olucak 9 ekim kendi memleketimde 11 ekim nişanlımın memleketinde:1rolleyes: gelinliğe henüz hiç bakmadım ben yaamodel konusunda da hiç bir fikrim yok reyhancım:1no2: seninkinin modeli nasıl. artık bende araştırsam ii olucak.kaydirigubbakcemile3
evet canım öyle düşünüyrm bende çünkü değişik bardaklar almıştım ve halende almayı düşünüyrm bardak koymam için camlı bölmesi olanlardan bakıcam artık kısmet.. Gerçi ben evlenene kadar modası geçer onlarınnn kimm bilir neler çıkcakk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?