• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tam gecen yıl bu gun eskı sözlum bıze gelmış aksam 12 ye kadr oturmuş ayrılma kararını demıstı
ve yıl 2009 aynı aksam sözlenıyorm
allah herkese nasıp etsın ınanılmaz heycnlıyım yaa

hepınızı tek ttekk en guzel yerlerınden öpuyom evde belkı gıremem hazrlıklar var kuafor derken falan
bıde babam evden çıkmışş aksama gelse barıı
ayy cok heycanluıyım yaa bayılcammm hee
bıde gruptanda ark gelcekk
benım ıcn form acmısşlar ayy cok cok heycanlıyım bayılıyımmmmmmmmm sanırım

abba nann 1 2 saattr grmedım burya cunku bızde bugun ıstedık babam olmas yarın demstı yarında benımkısı yolcu persembeye kalcaktı
sonra mutlu haberı aldık sımdık babası aradı babamda aradı yengemler cabukk eve dıoo hala ızın almadım patron ıcerı gelcek onu beklıyommmmm ayy bacaklarımda derman kalmadı
ne buyuksun ALLAHIM sen ya aynı tarhte olsa o tarıhı unuttrmaya yettıı allahım cok şükürr
sızlerı cok sevıyommmmmmmmm nan sözlenemde sızlere reppdağıtcam haaa

gecmıste okudugum kadarıyla kızlar.. benım ceyızımi eve yerleştırmeye k.validem gelıcek.. kendı annem gelmıcek..
eylulde ev tutucas kısmetse

tünaydın güzeller
bi kaç gündür yoktum ancak bitirebildim geçmişi
arsimacım gelmiş hoşgeldin kuşum resimlerinin hepsi ayrı ayrı çooook güzel evinede bayıldım çok üzüldün ama herşey süper olmuş inşallah çok mutlu olursunuz canım benimopuyorumnanaktan
böcükçüm tanışma çok güzel geçmiş:nazar:inşallah sözünde öyle olur canımopuyorumnanaktan

evet cnm sığdı ama kım sordu kacırdım benm ama gercekten cok seyım yoktu böle vıtrın ıcın bardak setlerı felan cok gereksız bence oyuzden sıgdı buyuk yemek takımım birde cay bardklarım
işte masa urtulerım albumler ıvır zıvır
sonbahar bence cok alma
kıslk mısafır ıcın kullanırsın yetmedıgı yerde 1tanede gunluk olsn yeter

benim konsol olmasaydı çoğu şeyim dışarıda kalırdı.
vitrin aldım ayrıca kadehleri 12 kişilik aldım. misafirlik yemek takımına uygun olsun diye.
kullanılmayacak bardakları vitrine koyduk.
mutfak büyük ise alınmayabilir.

kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anammm bu ne hız kız nasıl yetişeceksiniz kafamçokkarıştı
hayırlısı hadi bakalım yarına sözlü bir bayan olarak geri döneceksin.

valla tekirdağı okadar çok özledim ki aslında 2 ay oldu gidemedim fırsat bulup, orda olsaydım kesin buluşurduk. Olsun bidaha ki seneye kısmet diyelimm canım.

İyi tatiller sizeee

güzel olanı kaçırmammmmm

çift gelin oldu bu haftasonu gidenler

ben sandıksız aldım 2 kış önce 550 ytl peşin, hisarın milano modeliydi

sağol balım, inşallah görüşürüz bir gün opuyorumnanaktan

canım bende daha çok bardaklara meraklıyım eğer vitrinim olursa kadehler fln almayı düşünüyrm onlarda gereksiz ama şık duruyor vitrinde..

zaten sade bir tv ünitesi alıcam onda da gözükmiceği için gerek yok:)

elisaam güle güle kullan tatlımm.

bende karacadan sandıksız aldım.
sandıklı takımların tutarı kadar iki takım aldım.

abba nann 1 2 saattr grmedım burya cunku bızde bugun ıstedık babam olmas yarın demstı yarında benımkısı yolcu persembeye kalcaktı
sonra mutlu haberı aldık sımdık babası aradı babamda aradı yengemler cabukk eve dıoo hala ızın almadım patron ıcerı gelcek onu beklıyommmmm ayy bacaklarımda derman kalmadı
ne buyuksun ALLAHIM sen ya aynı tarhte olsa o tarıhı unuttrmaya yettıı allahım cok şükürr
sızlerı cok sevıyommmmmmmmm nan sözlenemde sızlere reppdağıtcam haaa

ayy telaşeye bak yaa :))
canım senın işlerde ben gibi son dakkada olacak anlaşılan kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 zemuszemus
bi koşturmacayla gecırceksın bu gunlerınıde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy patronda hemen gelsın sen izin al sonra eve ucarak git :)) kaydirigubbakcemile4
tamam nan az sakin ol bakem.. fazla heyecan yapma kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 adagınıda diledin hade bakem hayırlısı zemuszemuszemuszemus
sözden sonaa repimi istereem ona göreee -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
sen gel yarına buraaa bise foto goster rep yerıne gecer balımmm yada heyecanını biizmle paylasman diyim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yarın degılmıydı cnm

canım bende daha çok bardaklara meraklıyım eğer vitrinim olursa kadehler fln almayı düşünüyrm onlarda gereksiz ama şık duruyor vitrinde..

Zaten sade bir tv ünitesi alıcam onda da gözükmiceği için gerek yok:)

elisaam güle güle kullan tatlımm.
cnm bence unıte al darım daha modern onlarındabardak sergıleyebılecın sekılde olanları var ama senın fıkrın tabi

bugun 2.gelınlık provam var zemuszemus
etek boyunu ayarlayacak gelınlıkcım + nasıl bi ayakkabı giyecegımde belırlenecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öğleden sonra gidicem :))

Back