Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alaaddin keykubat salonu üst katta bence bir an önce gün alın çünkü istediğiniz tarihi bulmanız çok zorlaşacak ramazan bu yıl ağustosta gireceği için herkes temmuz da düğün yapıyorbiz nikah gününü bugün alacaz
biz 26 temmuz diyoruz da doluysa ne etcem bilmiyom mafoldumben
senin nerde nikah
Kızlar, bugün nişanlımın arkadaşı evleniyor. Öyle çok samimibir arkadaşı değil dershaneden aynı branştan bi öğretmen. Akşam birikte gidicez, ne giyceğime karar veredim. Kır düğünü olcak ne giymeliyim. Elbise mi giysem pantolon mı bilemedim :1no2:
esmy cim peki makyajın bozulmadı mı
en çok endişe duyduğum konulardan biri de bu![]()
kızlar, bugün nişanlımın arkadaşı evleniyor. öyle çok samimibir arkadaşı değil dershaneden aynı branştan bi öğretmen. Akşam birikte gidicez, ne giyceğime karar veredim. Kır düğünü olcak ne giymeliyim. Elbise mi giysem pantolon mı bilemedim :1no2:
sulfatcım cıceklı bı elbısen var mı süper olur tam kır düğünü için
sulfatcım , cici ve şık bir elbise süper olur bence..
çok şık askılı bir yaz elbisesi olabilir şöyle cıvıl cıvıl kır çiçeği gibi :1rolleyes:
cnm bende elbıse tabıkı
Elbise giy sulfatçım
tubişim saol canım benim evet bu zamanda anlıosun herşeyi haklısın :sinifsinif:
sulfatçım hoş geldin 11 temmuzda teslim edilecek gelip takılıcak cnm güzel perdeler seçtiğimi düşünüyorum nasıl anlatayım şimdi?resmini çekicem naten.hepsi 1225 tuttu
Ay bende bİlaf edıyım konuyla tam alakalı deĞİl belkİ buyukler derdı hep cok dogru bende derım kocamn ve aılesının yanında ne nısanlıyken ne evlıyken aslaaaaaaaaaaa aİlemİ kÖtÜletmem sİzde Öyle yapın sen unutuyorsun onlar unutmuyor malesefff
off zormuş be lepi offfff:sinifsinif:
Alaaddin keykubat salonu üst katta bence bir an önce gün alın çünkü istediğiniz tarihi bulmanız çok zorlaşacak ramazan bu yıl ağustosta gireceği için herkes temmuz da düğün yapıyorlmaz:
Ay bende bİlaf edıyım konuyla tam alakalı deĞİl belkİ buyukler derdı hep cok dogru bende derım kocamn ve aılesının yanında ne nısanlıyken ne evlıyken aslaaaaaaaaaaa aİlemİ kÖtÜletmem sİzde Öyle yapın sen unutuyorsun onlar unutmuyor malesefff
ay böcük üzüldüm canım yaa inşallah herşey gönlüne göre olur düzelir,kız bi ay önce böle şeyler düşünüomuydunahh lepıcımm yaa hep bu sorunlar annesız babasız olmaktan mıdır nedır yaa herkes ben buyuğüm akıllıım dıyıp herseye karısıyo oysa hayat yaşanarak öğrenılecek bısey:sinifsinif: bırakın herkes sevdığıyle yaşasın öğrensın hayatı ama yok ılla burnunu sokan bırılerı olcak:mymeka:
cok cok ayıp yaa ben yerın dıbıne gırdım o bılesık lafını duyunca benımkının öle içine oturmuşkı söz yzüğünü normalde ıkı taraf ortak alırken o kendı basına aldı ıkısınıde bıde tektaş aldı
askım kımsenın ne dedığı cok umrumda deıl ama uzmesınler artık senı dedı ben ne dıycem sasrdım
o yuzden dıyorumkı bu söz olsun kurtulalım
cok acele edıyoruz belkı ama korkuyoruz yengemle konustu bınkez dedı bak buyuk yengenızden ablanızdan korkuyom bzı ayırcaklar falan dedı sonrada valla kendılerı bılır bıdaha kardesını asla göremezler dedıkaydirigubbakcemile ben kalıyom arada
RABBIM nolur bu iş hayrlısyla bıtsınde bende rahatlayım benımkıde yoksa kafa kalmıycak bızde düşünmekten
kesinlikle katılıorummmKissadan hisse;
ERKEKLER KURSUNKALEM GIBIDIR, NE DENLI INCE GORUNSELER DE HAM
MADDELERI "ODUN"DUR!..
:lepi: