• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biz nikah gününü bugün alacaz
biz 26 temmuz diyoruz da doluysa ne etcem bilmiyom mafoldumben

senin nerde nikah
Alaaddin keykubat salonu üst katta bence bir an önce gün alın çünkü istediğiniz tarihi bulmanız çok zorlaşacak ramazan bu yıl ağustosta gireceği için herkes temmuz da düğün yapıyor :olmaz:
Kızlar, bugün nişanlımın arkadaşı evleniyor. Öyle çok samimibir arkadaşı değil dershaneden aynı branştan bi öğretmen. Akşam birikte gidicez, ne giyceğime karar veredim. Kır düğünü olcak ne giymeliyim. Elbise mi giysem pantolon mı bilemedim :1no2:

çok şık askılı bir yaz elbisesi olabilir şöyle cıvıl cıvıl kır çiçeği gibi :1rolleyes:

esmy cim peki makyajın bozulmadı mı
en çok endişe duyduğum konulardan biri de bu :delphin:

kızlar, bugün nişanlımın arkadaşı evleniyor. öyle çok samimibir arkadaşı değil dershaneden aynı branştan bi öğretmen. Akşam birikte gidicez, ne giyceğime karar veredim. Kır düğünü olcak ne giymeliyim. Elbise mi giysem pantolon mı bilemedim :1no2:

cnm bende elbıse tabıkı

sulfatcım cıceklı bı elbısen var mı süper olur tam kır düğünü için

sulfatcım , cici ve şık bir elbise süper olur bence..

çok şık askılı bir yaz elbisesi olabilir şöyle cıvıl cıvıl kır çiçeği gibi :1rolleyes:

cnm bende elbıse tabıkı

Elbise giy sulfatçım

Teşekkür ederim kızlar. Elbise giyicem tamamdır yerimseniben Hem de böcüğün dediği gibi çiçekli şifon tam yaz elbisesi kaydirigubbakcemile3 Umarım akşam yağmur yağmaz yazık yaaa kır düğünü mahvolur. Havayı yağışlı gösterdiler ama

böcüük,
takma yavrum bunları ben de bir sürü şey yaşadım.mafoldumben
ama söz olduktan sonra herkesin ağzı mecburen kapanıyor biraz sabır.
Sonra siz diyeceksiniz onlar yapacak.
Şimdilik sevgilini fazla sisinkilerle muhattap etme ve herşeyi sevgiline söyleme

Son düzenleme:
Ay bende bılaf edıyım konuyla tam alakalı deĞıl belkı buyukler derdı hep cok dogru bende derım kocamn ve aılesının yanında ne nısanlıyken ne evlıyken aslaaaaaaaaaaa aılemı kÖtÜletmem sızde Öyle yapın sen unutuyorsun onlar unutmuyor malesefff

tubişim saol canım benim evet bu zamanda anlıosun herşeyi haklısın :sinifsinif:

ne yazık ki herkes iyi olmuyor:delphin:

sulfatçım hoş geldin 11 temmuzda teslim edilecek gelip takılıcak cnm güzel perdeler seçtiğimi düşünüyorum nasıl anlatayım şimdi?resmini çekicem naten.hepsi 1225 tuttu

kaç oda var sende fonda yaptırdınmı ?

ahh lepıcımm yaa hep bu sorunlar annesız babasız olmaktan mıdır nedır yaa herkes ben buyuğüm akıllıım dıyıp herseye karısıyo oysa hayat yaşanarak öğrenılecek bısey:sinifsinif: bırakın herkes sevdığıyle yaşasın öğrensın hayatı ama yok ılla burnunu sokan bırılerı olcak:mymeka:
cok cok ayıp yaa ben yerın dıbıne gırdım o bılesık lafını duyunca benımkının öle içine oturmuşkı söz yzüğünü normalde ıkı taraf ortak alırken o kendı basına aldı ıkısınıde bıde tektaş aldı
askım kımsenın ne dedığı cok umrumda deıl ama uzmesınler artık senı dedı ben ne dıycem sasrdım
o yuzden dıyorumkı bu söz olsun kurtulalım
cok acele edıyoruz belkı ama korkuyoruz yengemle konustu bınkez dedı bak buyuk yengenızden ablanızdan korkuyom bzı ayırcaklar falan dedı sonrada valla kendılerı bılır bıdaha kardesını asla göremezler dedıkaydirigubbakcemile ben kalıyom arada
RABBIM nolur bu iş hayrlısyla bıtsınde bende rahatlayım benımkıde yoksa kafa kalmıycak bızde düşünmekten

Ay bende bİlaf edıyım konuyla tam alakalı deĞİl belkİ buyukler derdı hep cok dogru bende derım kocamn ve aılesının yanında ne nısanlıyken ne evlıyken aslaaaaaaaaaaa aİlemİ kÖtÜletmem sİzde Öyle yapın sen unutuyorsun onlar unutmuyor malesefff

aynen öyle bir gram hareketlerini unutmadı benimki hatta sildi teyzemi kocasını.
Ne yapsalar batıyor artık onlara gitmeme bile sinir oluyor.
Anneme dedim kız tarafısınız tamam ama garip davranmayın ama dinleyen yokki başıma kakmadı ama işte benim aileile bağları da iyi olmayacak artık bu nedenlerle.

off zormuş be lepi offfff:sinifsinif:

zor tabi nler çektim ben gittim aile büyüğümüz var annemin amcasınn eşi o benden yana idi ortamı yuuşatsın diye isteme günü onu da çağırdım.
Nasıl ağladım günlerde o güzel günlerimin hepsini mahvettiler sevincim kursağımda kaldı
ağlamaktan. İsteme gününün sabahında bile ağladım kadına anlatırken olanları yaptıklarını
şimdi bile gözlerim doluyorsenağlama

Alaaddin keykubat salonu üst katta bence bir an önce gün alın çünkü istediğiniz tarihi bulmanız çok zorlaşacak ramazan bu yıl ağustosta gireceği için herkes temmuz da düğün yapıyor :olmaz:

inş. buluruz
bizde orayı istiyoruz vereliniortak
beklerim nikahıma Şeniz

Ay bende bİlaf edıyım konuyla tam alakalı deĞİl belkİ buyukler derdı hep cok dogru bende derım kocamn ve aılesının yanında ne nısanlıyken ne evlıyken aslaaaaaaaaaaa aİlemİ kÖtÜletmem sİzde Öyle yapın sen unutuyorsun onlar unutmuyor malesefff

cok haklısın cnm bu yuzden ben ne kadr yengem ve ablamın böle yapcaklarını bılıyordum ama aılem dağınık gorunmesın onlar buyuk fıkırlerını alayım dedım
ve ben hep benımkıne cok ı aılem var aıle bağlarımız cok guclu dedım
ama onlar kendı kendılerını tuzağa düşürduler
doğru olan seylerde varsa her doğru heryerde söylenmez
ayy son 3 gun hayrlısı olsun

lepıcım ınş eşın olcak kişi senı cok cok mutlu ederde bu gunlerı unutrsun
benımkılerın böle davranma sebebı cekememezlık annem babam yanımda yok ben buyuğüm benım dedığım olur dıe bılmışlık taslamaları

kaç oda var sende fonda yaptırdınmı ?[/QUOTE]
3 +1 cnm ev.... küçük odamın güneşliği ve mutfağımın güneşliği içinde o tutarın fonlarda var salon y.oda o.odası güneşlik tül fon ve kornişler var cnmım içinde birde hani fonları şöyle yana tutturuyorlar ya oda içindezemuszemus:utangac:

selam kızlar
geçmişi okuyup geldim

bende 85liyim bazen evlenmek için küç,ük olduğumu düşünüyorum:)

böcük üzüldüm duruma canım her aileden oluyor ama böyle terslik çıkaran hiç üzülme ve moraliğni bozma bu dönem senin en güzel dönemin kimsenin mahvetmesine izin verme cnm.inş herşey istediğin gibi olur.

sulfat mobilya gelmeden net bağlatymışsın hayırlı olsun cnm bende en kısa zamanda düşünüyorum evde oturucam zaten kafayı yerim netsiz:)

gülay makyaj sabitleyici pudra alan sendin heralde hangi markadan aldın cnm merak ettim

esma buarada beni unutmamışsın çok sevindim saymışsın :)

ahh lepıcımm yaa hep bu sorunlar annesız babasız olmaktan mıdır nedır yaa herkes ben buyuğüm akıllıım dıyıp herseye karısıyo oysa hayat yaşanarak öğrenılecek bısey:sinifsinif: bırakın herkes sevdığıyle yaşasın öğrensın hayatı ama yok ılla burnunu sokan bırılerı olcak:mymeka:
cok cok ayıp yaa ben yerın dıbıne gırdım o bılesık lafını duyunca benımkının öle içine oturmuşkı söz yzüğünü normalde ıkı taraf ortak alırken o kendı basına aldı ıkısınıde bıde tektaş aldı
askım kımsenın ne dedığı cok umrumda deıl ama uzmesınler artık senı dedı ben ne dıycem sasrdım
o yuzden dıyorumkı bu söz olsun kurtulalım
cok acele edıyoruz belkı ama korkuyoruz yengemle konustu bınkez dedı bak buyuk yengenızden ablanızdan korkuyom bzı ayırcaklar falan dedı sonrada valla kendılerı bılır bıdaha kardesını asla göremezler dedıkaydirigubbakcemile ben kalıyom arada
RABBIM nolur bu iş hayrlısyla bıtsınde bende rahatlayım benımkıde yoksa kafa kalmıycak bızde düşünmekten
ay böcük üzüldüm canım yaa inşallah herşey gönlüne göre olur düzelir,kız bi ay önce böle şeyler düşünüomuydun :D

Kissadan hisse;
ERKEKLER KURSUNKALEM GIBIDIR, NE DENLI INCE GORUNSELER DE HAM
MADDELERI "ODUN"DUR!..

:lepi:
kesinlikle katılıorummm

Back