Ay yesinlerbende 22 yasında oluyom :dilcikar:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yesinlerbende 22 yasında oluyom :dilcikar:
bende 22 yasında oluyom :dilcikar:
akşam sessizmişsiniz kızlar burda iyice telaşlara sardık desenize hazırlık bende dün eşyalarımı hurçladım, çeyizleri koliledim mutfak kırlıcak banyo falan diye hep yazdık üstüne evdede mutfak yerleşirken atçam mak.yıkansın yerleşsin . perdeleri hallettik bu arada çok şükür.
yaptığım bütün alıntılar gitmiş :))
aklımda kaldığı kadarıyla söyliyeyim;
Sulfat çikolatan çok güzel görünüyordu cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Günaydın Herkese...
Sulfat çikolatandan kaldımı? kaydirigubbakcemile3
Günaydın ,
şu an elimizde hiç boş davetiye kalmadı, yeniden bastırsak kartın gelmesi falan bir haftayı buluyormuş ve haftaya düğün var napıcam ben? :gitme:
bende ağlıycam ama gıtcem ıcın deıl gıdemedım bı turlu dıe:roflol:
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan morçilek senin 8 günün kalmış ben ne yapıyım yarın izne ayrılıyorum hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam dün işlerden fırsat bulup siteye giremedimlmaz:
söylemesi ayıp benimkiler 80den fazla opuyorumnanaktan
Sulfatt kuzum sen mi geldin nerelerdesin kaç gündürŞeniz????
aynen hee :lepi:sizinkiler çok sessizmiş böcüğüm ya vur ensesine al lokmasını hay allah :çok üzgünüm:
Ay yesinler![]()
hangi nikah salonunda ???aynı yerde mi imza atcaz yoksa???delikafaduldentutuldu cnm eşyalar geliyor işte
bu pazar tekrar bir temizlik diğer pazarda eşya yerleşir diye plan yapıyorum bakalım hayırlısı
bizim düğün olmayacak cnm sadece nikah
puu sana buket
benim yanımda edilecek laf mı o puuuu sana
beni de ıskartaya ayırsınlar madem kaydirigubbakcemile (1981)Ay sen kac dogumlusun bunebu?
Ben 1983? O zaman ben ne oldum, buket kartladiysa? kaydirigubbakcemile3
maşallaaah hayırdır inş. :))Ay kizlar, ben bugün rüyamda 4'üz dogurdum. Ne anlamina gelir bu?
sulfat alıntı etmışsınde yorumlar nerde :1ninca:
sulfatçım hoş geldin 11 temmuzda teslim edilecek gelip takılıcak cnm güzel perdeler seçtiğimi düşünüyorum nasıl anlatayım şimdi?resmini çekicem naten.hepsi 1225 tuttu
hangi nikah salonunda ???aynı yerde mi imza atcaz yoksa???delikafadulden
size bişi diyeyimmi abim evlenirken; ki 21 yaşında evlendi :mymeka: şimdi; babamın emeklisiyle ev almak istemişlerdi annemler. orayada abim oturucaktı ama tapusu annemin üstüne olacaktı kızın anası nedese beğenirsiniz tapuyu oğlunun üstüne yapıcakmış abimin yani kızının garantisi olurmuş saçmalığa bak benim annemde dururmu.... hanım hanım demiş bnim 2 tane daha çocuğum var yok öyle yağma falan geçmiş zaman unttum artık evlenenli 10 yıl oldu hala o evdeler beş kuruş kira vermiyolar ben şimdi evleniyorum kimsenin elini kıpırdattığı yok valla çalış çalş ele öde ben yemedim sen ye parası
Canım benim hani evin fotoları kaydirigubbakcemile
Ben geldim canım. Nihayet seninle denk gelebildik tatlım, seni burda görmek çok güzel Şeniz Evin de yerleşmiş hayırlsı olsun Şeniz Ben de koşturuyorum canım ne olsun