Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kuaförümde varmış sprey şeklinde o yüzden almadım canım kaydirigubbakcemile5
ayyyy çoookkk üzüldüükkkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
sinaycım hayırlı olsun son 3 :lepi:
hangi kuaförle ne kadara anlaştın ben hala bulamadım kuaför kafamçokkarıştı
bir el at şu hemşerine
yorum yapması açısında(abinlerde iş yok falan demiş ya yazmışsın hani) cnm yanlış anlama beni et tırnaktan ayrılmaz sen unutursun ama o üstünden zaman geçsede unutmaz söylenenleri neyse umarım herşey tatlılıkla olur cnm iyi düşün iyi olsun
neden onu dedı dıyem cnm sana
bu ılk gun tanısmaya geldı buyuk olarak babam yerıne abımler vardı ama masallah sustular bı laf yok ortada ablam ve yengem saldırıya gectıler
evın var mı ssk var mı iş ne kac altın takcan kac gr olcak ve daha neler nelr ve bu lafları bı kıbırlıklık halıyle soyledıler bende yerın dıbıne grıdım annem babam yanımda olsa dıyemezlerdı bunlarımafoldumben benımkı hepsıne cvp verdı son olarak abımler aldı onu baska odaya gotrduler konustular cok neşelı gectı
ama abımler hep böle kendılerı konusmaz neden onlara ızın verırler anlamış deılım bende cok kızdım zaten
böcüğüm, baban gelecekse dayına ne hacet ki? tamam dayı/amca gibi birilerinden 1-2 kişi olsa iyi olur ama olmuyosa da, "yooookk onlarsız hayatta olmaz bu iş" diyemezki kimse, hele yengenmiş ablanmış falan hiç diyemez, annen var baban var senin canım, senin ebeveynin yengenmiymiş, ay kızdırdılar bak şimdi beniiklava: rahat bıraksınlar seni de, aşkına da söyle o da azıcık sakin olsun
klava:, pazar günü söz verdiniz pazar gelsinler, hakkaten ayıp olur şimdi, çünkü cumartesiden pazara falan almıştınız diye hatırlıyorum, baban var ya, yeter zaten kuzucum, kaldıki geldiklerinde de yengen ablan falan nasıl bir densizlik edebilirler ki yaa, büyükler konuşuyorken onlara laf mı düşermiş
klava: (ya çok ileri geri konuştuysam özür dilerim kuşum ama böylelerine dayanamıyorum ben..)[/COLOR][/B]
sinay röflede varmı o fiyatın içinde??
benim kına gecesi sacı makyajı
düğün sacı makyajı
bide röfle 300
evet canım sağol darısı başına kaydirigubbakcemile5senin ne zaman?
Hulusi'den randevu aldım duydun mu bilmiyorum saç- makyaj=200 TL umarım güzel birşey çıkarır çok tedirginim yılların tecrübeli kuaförü ama yinede insan o gün çoook güzel olmak istiyor elde değill:kedi:a.s![]()
tabi canım, xp kurmakta ne var, azcık dene bakalım alışırsan ne âlâ, yoksa kuruverirsin bi xp kaydirigubbakcemile5evet buket alışmaya çalışayım ben
gasoline bende işyerimde xp kullanıorum memnunumda ama napalım teknoloji gelişio ayak uydurmak lasım,uyduramazsam o zaman değiştiririm:)
canım olurum tabi, e 2 dayın da olcakmış ya daha ne, hallolur hallolur merak etme sen, baban gelemeseydi kötü olurdu da, baban da geliyomuş işte boşver sen sıkıntı yapma kııızz sivilce çıkar bak çirkin olursun (gerçi sivilceli de olsan çirkin olmazsın sen ama neyseahh ahh aplam ahh sen benım ablam olsanazemuszemus
sımdık bızım akrabalarda bı sey vardır kız verılırken yada kız ıstendığı zaman fıkır sorulur yanı o bakımdan sanırsam
bıde bu dedığım dayımı babam hıc sevmez bakalım ınş ıkna ederım ondan harıc zaten 2 dayım olcak bızde ee daha nolsun demı ayy yaa ınş hersey yoluna gırer