- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
tubiş çikolatanı çiçek gibi süslemişler canım ne güzel gözüküoo
bunebu nerden baksan 3 kere çiçek getircek ya size gelirken orkidenide yaptırsın getirsin iştee bir kere gelişinde
edanın cuma gunu nışanı var dırek nışan olcak
Saol canım teveccünüzz :kedi:betacım maşallah ne kadar beceriklisinn
:kedi:a.s.gamze süpermış sımdık sız beyaz gul gosterdınız bende beyaz ıstedım bırden ama kırmızımı olsakı kafam karıstı yaa
betabecerıklı arkdasım benım masallah yaa
a.s.ay beta herşeyin çok güzel maşallah
Evett yılbaşında bunu süslerizz biz artıkk kaydirigubbakcemile3kız bu çiçek değil be ağaç ağaçsırnaşık şey
beta canım acayip gösterişliler
Saol canım teveccünüzz :kedi:
:
Kız pashminamm benim kayınvalidede gösterişee bayılır Allah bilir o sokmuştur bunu kafasına kaydirigubbakcemile3 Geldiğinde bende çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3
Ama ilk getirdiği kırmızı gülleri hala saklıyorummm solsalar bilee opuyorumnanaktan
Şenizama nişan da olucaksa betanın ki süperr :lepi:
Şeniz Ama ben Göztepeliyimm :dilcikar:aaa beta kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf
çiçek kskli süpermiş yahu süsülediğin sepetlerde bir harika el becerin çok hoş maşallah
kaydirigubbakcemile3 İlk geldiklerinki çicekte çok gösterişliydi Canlı gül vazo içindeydi çikolatımıda çok güzel süslemişlerdi opuyorumnanaktanbeta benim bir arkadaşım böyle bir vazonın içine gül koyup getirmiş nişana bizde damat gelirken benim ki fotosunu çekmiş çocuk çiçekten çıkmamış fotoda önünü göremiodu yemim ediorum biraz boyu da kısaydı damadın.
Neyse sonra gelin hatıra foto çektireyim dedi aldı vazoyu yere koydu bi baktık kızın beline çıkmış çiçek
hala da biraraya geldikçe fotolara bakar güleriz o çiftle.
senin kayınvalideden korkuyom ben valla cadı kayanana
aa kayınvalideler bir güldür litfenn lülülülülülü
baberko dediğin ucuz değil çiçekler bi altın fiyattıı
baberko cok guzelmış laa
ülee hangı konuya baksam kapanıyoo:roflol:
sapığın bırı muhtemel erkek konu acmıs sekreter nasıl olmalı dıe
ayy allammya
yanlslıkla msj at
odaya çağır
elını dokun
dudaklarını ısır göğsunu ac falan demış :roflol: abbowww cekrdek aldım geldım konu kılıtlendı tuhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?