Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eda ben böcuk sen cıcek ol:jeyyar: kelebek gıbı ucar arı gıbı sokarım he:roflol: senı
kıskanc
kestane sekerı sevyom ben belkı alla alla rahat bırak benı kestanemle basbasa:jeyyar:

pashmına sen bılmezsın bu eda varya ılk ıstemede nışan yapcak elınden gelse nıkah yapcakta bakma sen
baksana adam her işi buna yuklemıs ılk defa goruyom nışan söz ısteme cıceğını kızn kendısı sıparıs edıyy

tubiş çikolatanı çiçek gibi süslemişler canım ne güzel gözüküoo

bunebu nerden baksan 3 kere çiçek getircek ya size gelirken orkidenide yaptırsın getirsin iştee bir kere gelişinde

bizimde götürdüğümüz vardı ama resimleri bulamıyorum.

bunebu, ilk kez geliyorlarsa orkide olur.
ama nişan da olucaksa betanın ki süperr :lepi:

bunebu

bir kere tanışmaya gelirken getirirler
ikincini istemeye gelirken
üçüncüsünü niaşana gelirken canım o yüüzde 3 kez dedim

eda düşünsene annen pat die diomuş bu ne biçim çiçek diye
seninkide ne bileyim kızın aldı ben ilk defa gördüm dermişş oyyy oyy oyy

betacım maşallah ne kadar beceriklisinn
Saol canım teveccünüzz :kedi:
gamze süpermış sımdık sız beyaz gul gosterdınız bende beyaz ıstedım bırden ama kırmızımı olsakı kafam karıstı yaa
beta becerıklı arkdasım benım masallah yaa
:kedi:a.s.
ay beta herşeyin çok güzel maşallah
a.s.
kız bu çiçek değil be ağaç ağaçsırnaşık şey
Evett yılbaşında bunu süslerizz biz artıkk kaydirigubbakcemile3
beta canım acayip gösterişliler

Kız pashminamm benim kayınvalidede gösterişee bayılır Allah bilir o sokmuştur bunu kafasına kaydirigubbakcemile3 Geldiğinde bende çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3
Ama ilk getirdiği kırmızı gülleri hala saklıyorummm solsalar bilee opuyorumnanaktan

aaa beta kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf

çiçek kskli süpermiş yahu süsülediğin sepetlerde bir harika el becerin çok hoş maşallah

beta benim bir arkadaşım böyle bir vazonın içine gül koyup getirmiş nişana bizde damat gelirken benim ki fotosunu çekmiş çocuk çiçekten çıkmamış fotoda önünü göremiodu yemim ediorum biraz boyu da kısaydı damadın.

Neyse sonra gelin hatıra foto çektireyim dedi aldı vazoyu yere koydu bi baktık kızın beline çıkmış çiçek

hala da biraraya geldikçe fotolara bakar güleriz o çiftle.

senin kayınvalideden korkuyom ben valla cadı kayanana

ama nişan da olucaksa betanın ki süperr :lepi:
Şeniz
aaa beta kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf

çiçek kskli süpermiş yahu süsülediğin sepetlerde bir harika el becerin çok hoş maşallah
Şeniz Ama ben Göztepeliyimm :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 İlk geldiklerinki çicekte çok gösterişliydi Canlı gül vazo içindeydi çikolatımıda çok güzel süslemişlerdi opuyorumnanaktan
Aslında bunlar bi kere olan şeylerr sonra bak hatırlayıp tebessüm ediyorsunuzz kalıcı olması bence daha güzell yerimseniben
aa kayınvalideler bir güldür litfenn lülülülülülü

Evett dikenli bir gül kaydirigubbakcemile3

Saçlarımı boyatıcamm ama çevremdekiler elletme diyor ama bende ısrarla boyatmak istiyorum saç tonum koyu biraz daha açık renk istiyorum nikahta topuzda şık durur dedi kuaförümm napimm yaa kafam karıştıı :uhm:kafamçokkarıştı

baberko dediğin ucuz değil çiçekler bi altın fiyattıı

tmm işte bende nişanda istemedim onun yerine kardeşleri 2 tane çeyrek taktılar :)

baberko cok guzelmış laa

:asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…