Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu bende canlı cıcek ıstıyorum nışanda yapma cıcek olsun dıom ama ona demıyorum ınş dedığım gıbı olur desem ayıp olur mu

Betaa süpermiş eklediklerin benimde 2 tane yorganım var saten.birini beyaz iş içine birinide dantele koyduk...benimkilerde bu akşam taşınacak

Pıtırcık geçmiş olsun cnmmm
Aaa ne güzell hayırlısı olsun buketimmm ne güzel senin çeyizde gidiyor hihoyyyt

kızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.
kaynak: tibet mutfak eşyalarından alıntıdır.
Reyhancım ne kadara aldın bunu aynısını bernardoda gördüm benimde böyle bişeye ihtiyacım var CADIARZU iyi günlerde kullan bu arada yerimseniben
anladım betacım saolasın gule gule huzurla kullanın
daha cok resım koyarsan daha cok mutlu olcamm

reyhan gule gule kullan ben ondan gormustum hoş
İnşallahh böcüğüm bi evime gideyimm yerimseniben
Betaaa Kına ve Çerez sepeti nirdeee
Dur onlarıda çekip koyayımm yerimseniben
ayy beta çok güzel olmuşlar çeyizlerdeki kurdeleleri sizmi yaptınız?

Saol canım a.s. Evet kurdelalarda benim eserimm :kedi:

buket siz kaç aydır nişanlısınız canım

4 gün sonra tam 1 yıl dolucak :asigim:

komşu bende canlı cıcek ıstıyorum nışanda yapma cıcek olsun dıom ama ona demıyorum ınş dedığım gıbı olur desem ayıp olur mu

ayıp olmaz.aynen şöyle de. canlı çiçeğin yeri çok başka ama ben nişan çiçeğimi saklamak istiyorum o yüzden yapma olursa sanırım daha iyi olur sen ne dersin şekerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bişey diyecem bizde istemeye geldiklerinde canlı çiçek aldılar
nişan için yapma çiçek hatıra kalsın dieee

ben yapma ıstemedım benımkıde ıstemedım adı ustunde cok yapay gıbı geldı
evet saklıyorsun belkı ama donuk bişey gibi ne bilim yaa

komşu ben ona hıc sekerım demem oda sevmez azdık delıkanlı adamı bozan sey bunlar der bende sevmem o cumlenın sonunu değişelım
uşağum askım bıtanem neyım olsun:roflol:

pashmına cıceğınde uğur böcuku gördummmmmm:1ninca: doğru mu

doğru canım işte koca çiçekten geriye tek kalan uğur böcükleri onlarıda annem mutfak duvarına yapıiştırdıı

BETACIM cok güzell çeyizlerin sepetin
bende canlı istedim cicek yapaylar hoşuma gitmiyo. nişanda dışarda olduğu için arada kaynar dedim boşuna alma dedim onun yerine çeyrek tak kenarımızda durur dedim öyle yani

BETAcım sepete bayıldım çok gusel olmuş .Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herşeyi

ben deldimmm geçmiş okuyana kadar 1 saat geçti yaw opuyorumnanaktan

böcükümm bjk nin yeni formalarında grilikmi varmış koceme bermuda şort gibin bişi aldımda:)

Canım çok saol a.s. Allah sizlerede göstersin tez zamanda :Saruboceq:
BETAcım sepete bayıldım çok gusel olmuş .Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herşeyi
Saol canım benim Şeniz :Saruboceq:
Eudorabeta sanırım 18 tl falandı. şimdi migrosta satıyor dün gördüm oradada 24 tl.

Hadi yaa iyiki almamışım kazıklanacaktım kafamçokkarıştı 36 TL ydi bernardoda..
Aaa migrosta varsa bakayım hemen sositososito
Saol reyhancımm Şeniz

benımkı sıyah beyaz alcakmış allam sen sabır dedım cıceğınde takımımı olur kafanda bı parcalayım dedım ınş öle bı hata etmes:roflol:
bıde kombıne alcakmış bız para yok dıok gıdıyo o kapalıdan kombıne alcam ıkımıze dıo allam sen sabır yedırıım sana o kartı dedım:mymeka: ark dalga gecıyo noldu sımdıden gecım derdı eee dedım kolay deıl evlılık artık eskı acıkta takılırız:roflol:
sankı babam ona kombımen yoksa kızımı alamazsın dıycekte
arkdaslarda dıo vıpten al babasına goster bak ozmn kızını kesın verır:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…