E
EU2
Ziyaretçi
he esma bende söz çiçeğimi hala saklıom güllerimi![]()
ohh benmde ana evımde kurudu amaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he esma bende söz çiçeğimi hala saklıom güllerimi![]()
ben deldimmm geçmiş okuyana kadar 1 saat geçti yaw opuyorumnanaktan
böcükümm bjk nin yeni formalarında grilikmi varmış koceme bermuda şort gibin bişi aldımda:)
KIZ OLUR MU KESTANE ŞEKERİbaberko melek melekk :roflol: bende senın kadr merak edıom
eda gıt 20 25 tane kırmızı gül yaptr bee daha guzel olur
ben öle ıstıyom bakalım ama demedım o ne alcak acep
ha bıde benımkı cıkolata deıl kestane şekerı getırtıyo olur mu kı
[
esmy kullanıcısından alıntı
Hİİİİİİİİİİİİ gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dİye bİde fasolİne croİs amannnn tuhh:)
roselin, yok oda uzun zamandır gelmiyor. burcuözge, hayatım yok.
esmy yok
jeosıtk anlamdm kına ıstemıyonmuu
oktar unutmam yaaaa
buket kıs satansıt misin senn
böcük yine geçmiş olsuın
kızz burcu ozgeyı unutmadımkii
![]()
EDAYA kaynanasndan :roflol:
ay hakkaten seninki de çok güzelmiş ama ben orkide istiyorum yaaaaa
sana bahçeden ot getirsinkomşu bende canlı cıcek ıstıyorum nışanda yapma cıcek olsun dıom ama ona demıyorum ınş dedığım gıbı olur desem ayıp olur mu
ya ben d eyapay istemiyorumben yapma ıstemedım benımkıde ıstemedım adı ustunde cok yapay gıbı geldı
evet saklıyorsun belkı ama donuk bişey gibi ne bilim yaa
ya evet evet orkide istiyorumkızlar benim kuzenimi istemeye geldiklerinde bi orkideyle geldiler süperdiii
walla seninki de çok güzelmiş![]()
buda benimki :)
ay beta herşeyin çok güzel maşallahBuda kına sepeti bu sepetleri komşumuz oğlunun sünneti için süslemiş bi daha boşa para verip alma bunları kullan dedi.
Bende biraz değiştirebilirmiyim dedim oda nasıl istiyorsan öyle süsle dedi kaydirigubbakcemile3
Bu ilk halleri
![]()
Buda süslediğim değiştirdiğim hali
Buda çerez sepeti fakat bunu daha süslemedimm ilk hali yerimseniben
![]()
bırak bırakeda sen askımlan arama gırme
hıc deılse gıt sen beğen al dıyıp benı basından atmıyo askım dıo ben sana bursadan kestane sekerı getrrtcem dıo bıde cıkolata kıskancc nolcak:dilcikar:
kız bu çiçek değil be ağaç ağaçsırnaşık şey
aaa niye 3 kere kiCADIARZUtubiş çikolatanı çiçek gibi süslemişler canım ne güzel gözüküoo
bunebu nerden baksan 3 kere çiçek getircek ya size gelirken orkidenide yaptırsın getirsin iştee bir kere gelişinde