nıhal hadı gözun aydın cnm sırada ne varr:
nihalll, fıstık gibisin gıı çok güzel olmuşsun maşallah
bu esmanın kaynında hiç akıl yok hemencik nikah yapmıyor sana kapçakalr elinden haberi yok zemuszemus
ya cnm cok sagol sana daha guzelı gelır ınsssesmacım cıcekın cok hoş aynı benım ıstedığım gıbıayy bakem bana ne gelcek cok merak edım haa
:asigim::asigim:
nihalcim hayırlı olsun tebrik ederim a.s.
sulfatçım sen nikahı yapmıştın hala nişanlım diyorsun yafu?
mobilyadan önce internet olmuş valla süpersin
Şeniz
Evett dikenli bir gül kaydirigubbakcemile3
mezun oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar nikah şekerim ve davetiyem bunlar olcak sade şeyleri çok sevdiğimden bunları tercih ettim
opuyorumnanaktan
KEÇİ BOYNUZU GETİRSİNLER KEÇİ BOYNUZUeda ben böcuk sen cıcek ol:jeyyar: kelebek gıbı ucar arı gıbı sokarım he:roflol: senı
kıskanc
kestane sekerı sevyom ben belkı alla alla rahat bırak benı kestanemle basbasa:jeyyar:
HAKKET HApashmına sen bılmezsın bu eda varya ılk ıstemede nışan yapcak elınden gelse nıkah yapcakta bakma sen
baksana adam her işi buna yuklemıs ılk defa goruyom nışan söz ısteme cıceğını kızn kendısı sıparıs edıyy
YA İLK KEZ GELİYORLAR AMA BİZİMKİSİ TOPLU GELİŞ ŞEKERİM şakkıdıbizimde götürdüğümüz vardı ama resimleri bulamıyorum.
bunebu, ilk kez geliyorlarsa orkide olur.
ama nişan da olucaksa betanın ki süperr :lepi:
EFERİMedanın cuma gunu nışanı var dırek nışan olcak
YOK ANACIM YOKbunebu
bir kere tanışmaya gelirken getirirler
ikincini istemeye gelirken
üçüncüsünü niaşana gelirken canım o yüüzde 3 kez dedim
BEN YEVRİM BENeda kim kız??
tubiş siz niye çiçek götürdünüz ki canım
AY BUKET YAeda düşünsene annen pat die diomuş bu ne biçim çiçek diye
seninkide ne bileyim kızın aldı ben ilk defa gördüm dermişş oyyy oyy oyy
MERCİ CİCİ :içelim:Eda=Bunebu okito??? yerimseniben
MEMNUN OLDUM :kedi:tamam problem çözülmüştürrr edanın kim olduğu ortaya çıktı buketcim
HEEHEHEH HAKKET SÜPER YILBAŞI AĞACI OLUR HESaol canım teveccünüzz :kedi:
:kedi:a.s.
a.s.
Evett yılbaşında bunu süslerizz biz artıkk kaydirigubbakcemile3
Kız pashminamm benim kayınvalidede gösterişee bayılır Allah bilir o sokmuştur bunu kafasına kaydirigubbakcemile3 Geldiğinde bende çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3
Ama ilk getirdiği kırmızı gülleri hala saklıyorummm solsalar bilee opuyorumnanaktan
ENEEEM SENİNKİ DE ÇOK GÜZELMİŞ YAWAY BENDE EKLIYIM BENIMKI ISTEME CICEGIM SÖZ CICEGIMI BULAMADIM ONDA INCIDEN DEKOR YAPMISLARDI
AY TEBRİK EDERİM HADİ HAYIRLI OLSUNmezun oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
PEUWWWW BEN DE GÖRECEKTİMMMMsorma kuzum ya kocaman bişey oldu düzeltemedimde sildim:kedi:
nihalcim hayırlı olsun canım opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan
Geçmişi okumaya başladım ama hızınıza yetişilmiyor ki kaydirigubbakcemile3 İlk kez kendi evimden bağlanıyorum, internetimiz oldu :sm_cool: Mobilyacıyı beklerken sizi okuyorum
Düğündaşın benim :lepi: Yani nikahı tarih olarak kabul edersek benim kaydirigubbakcemile3 4 ağustos benim düğünüm, alahım son anda bi düğündaşım oldu :dance:
canım deniyorum ama olmuyo maleseffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?