Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

AY BENDE EKLIYIM BENIMKI ISTEME CICEGIM SÖZ CICEGIMI BULAMADIM ONDA INCIDEN DEKOR YAPMISLARDI

kızlar bizimde sözle tanışma aynı zamanda oldu çiçeğimin resmini bulamadım pcde ama sevgilime küçük bi bohça hazırlamıştık onu buldum ekliyim dedim
ooooof yüklenmiyo yaaa

Son düzenleme:
nihalll, fıstık gibisin gıı çok güzel olmuşsun maşallah

bu esmanın kaynında hiç akıl yok hemencik nikah yapmıyor sana kapçakalr elinden haberi yok zemuszemus

Geçmişi okumaya başladım ama hızınıza yetişilmiyor ki kaydirigubbakcemile3 ılk kez kendi evimden bağlanıyorum, internetimiz oldu :sm_cool: Mobilyacıyı beklerken sizi okuyorum

Canım benim sormuş beni arkadaşım :1hug: Salonda da ünite olcak, nişanlım oturma odasına da bişey istiyor. Birazdan mobilyacı gelcek, kitaplığımızı monte etmeye ona yaptırcaz, siyah-kırmızı-beyaz bişey yada beyaz yerine krem. O da çizer fikir verir zaten. Sağol tatlım Şeniz

Oyyy beni unutmamış esmam :1hug: Tv intesi için tavsiyeni de okudum canım yerimseniben sağol

Blackqueen benim perdelerime yorum yapmış dün hatta burayada gelmiş.özelinden mesaj attım nerdesin die.haberi olan varmı???

Benim de yatak odama yorum yapmış ve gitmiş. Nerelerde acaba
fisfisfis

Düğündaşın benim :lepi: Yani nikahı tarih olarak kabul edersek benim kaydirigubbakcemile3 4 ağustos benim düğünüm, alahım son anda bi düğündaşım oldu :dance:

kızlar selam
ya ne dicem
istemeye şöyle bir çiçekle gelmeleri nasıl olur???

Canım bence daha güzel bişey olsun yerimseniben Mesela aşkım bana 41 tane kırmızı gülden oluşan kocaman bi çiçek getirmişti
:asigim:

esmacım cıcekın cok hoş aynı benım ıstedığım gıbı ayy bakem bana ne gelcek cok merak edım haa

nihalll, fıstık gibisin gıı çok güzel olmuşsun maşallah

bu esmanın kaynında hiç akıl yok hemencik nikah yapmıyor sana kapçakalr elinden haberi yok zemuszemus

ayy cnmm cok guldum v allaa Şeniz saoll cnm benım tesekkurler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…