- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
aynen buket katılıyom gercı bızde öyle ayhrım yapmadık hep beraber gıtık basbasa bakmaya
ama ben yınede onu zora sokmamak ıcın ugrastım daha cok begendıklerım vardı pahalyıdı sonra toplam fıyt cıkarttk bnm yatak odası 3000 tl idi baza yatk eklendı benımkı sen 3 ver yeter dedı 3 verdım bendeee
densem tskler cnm
baberko aksam hepınız gelın evdeyken toplu sohbet edek varya süper oluyo zaten kk benım msn toplasıyok:jeyyar:
gercı aksam suslenmem sart ama bıtek saclarımı yaptırır gelırım
tmm zaten bızdede yatak odaısnı kız alır baska bısey almazkı:1ninca:
amam bız gıdıp bı yerden toplu alırız beraber oderız
gercı o bana pek bısey bırakmazda neyse
pınara
kıvırcıksaclarımaherkesbayılıo.cimeyil.com
Tmm gelicem tabi kardeşimden fırsat bulabilrsem kaydirigubbakcemile3
işte iki kişi çalışıp kendi başlarına yapınca herşeyi oturup hesaplaman gerekio fazla açılamıon ama çok güzel yanları var. tutupta kayınvalidene al demeye utanacağın şeyleri gönlüne göre istediğin yerden alıosun. Herşeye rağmen bağımsız olmayı tercih ederim...
ayyy bnde 5 yaşındakı yegenımden fırsat buldukca gırıyorum
tmm zaten bızdede yatak odaısnı kız alır baska bısey almazkı:1ninca:
amam bız gıdıp bı yerden toplu alırız beraber oderız
gercı o bana pek bısey bırakmazda neyse
Buket mutfağını göremedim ama sonra bakarız demi profilden .Sinay evine hayırlı haberler hayırlı insanlar gelsin inşallah . Bunebu alyansın çok hoş ayrıca evlilik teklifi de süpermiş önce anlamadım parantez içini okuyunca koptumSongaaaa seninkide açıköğretimdi demi konuşmuştuk bi ara benimkide tek dersten kaldı 7 sini verdi bende tek dersten kaldım inş eylülde vericezz...
saol pınarcımpıtırcık ıı gunlerde kullan
buketcım banada bı adres oluctursanaa
yenı msn ekledıklerım kapalı sadece pıtırcık acıkmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?