Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tmm zaten bızdede yatak odaısnı kız alır baska bısey almazkı:1ninca:
amam bız gıdıp bı yerden toplu alırız beraber oderız
gercı o bana pek bısey bırakmazda neyse

işte iki kişi çalışıp kendi başlarına yapınca herşeyi oturup hesaplaman gerekio fazla açılamıon ama çok güzel yanları var. tutupta kayınvalidene al demeye utanacağın şeyleri gönlüne göre istediğin yerden alıosun. Herşeye rağmen bağımsız olmayı tercih ederim...

mesela bızde nışan takılmadan sözlu ıken yada nışana yakın ıken aıleler toplanır konusulur
sen ne alcaksın ne yapman gerekır dıe burda yanlış bısey yok bence sonra bu esya meselesı sorun oluyo bastan konusmak cok önemlı
bızde mesela yatak odasını camasr mak bulasık mak fırını mutfak ve ceyıs bölumunu kız alır
oturma odası halılar perdeler yemek odasını erkek
ıkı taraftan bırı derse mesela kz tarafı benım durumum yok yatak odasını alamam erkek tarafı alır
bazı aıleler bunları hıc konusmuyo ama sonradan sorun cıkıyo o ona bakıyo alcak dıe o ona
en ıyısı bastan konuşmak
ama dedığınm gıbı sen şunu bunu alcan demek ıcn deıl herkes görevını blsın dıe
mesela ben arcelık taksııtımı oduyom askım dıo ben yardım ederım suan kabul etmem ama bunu demesı guzel
ılerde mobılya alcamız zmnda bırbırımıze yardımla yaparız herseyı dıyoruz

ben kendı aılemden bahsedım mesela ıkı abım evlendı onlar deıl herseyı babam aldı yengemler sectı hıc para meselesını acmadık hanı aıleden destek var
ama mesela bazı ınsanlar bız gıbı tek basına etcekse gucunun yettığınce alır tabı belkı onu almak huzuru cok başkadır kendımden bılıyom
zemuszemus
benımkı evın tek oğlu aılesı yardım etcem derse gerı cevırmeyız mesela

ayyy bnde 5 yaşındakı yegenımden fırsat buldukca gırıyorum

gecen hafta yoklarda giriyodum estikçe ama pazar günü geldi bütün gün sokakta aksamda giriyo oyun oynuyo ben girsem tepemde dikilyo dalga geciyo sinir oluyorum girmiyorum o yüzden

Son düzenleme:

[ee kız işte bizde öyle yaptık toplu aldk ben ortalama bana dusenı odedım ama kalanına cek yazdı benımkıı

evet canım.muhasebe denetimi dersiyle ilgili konuşmuştuk senle.beklediğimiz gibi o dersten kalmış büte.inşallah hepiniz verirsiniz canım opuyorumnanaktan

pıtırcık ıı gunlerde kullan
buketcım
banada bı adres oluctursanaa
saol pınarcım

yenı msn ekledıklerım kapalı sadece pıtırcık acıkmışş

ben hep açığım zaten
kızlar o kadar zaman giremedim(o kadar zaman dediğimde bi kaç saat) bişi yazmamışınız ya:)
nese bend bu akşam geç kaldım çıkıcam birazdan eve gidip bilgisayarımı kurcalamak istiom:)
iyi akşamlar

düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.

bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…