Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahh be nerde bızde öle patron
ama askım var saolsun o aldı ama hala eve getırtmedım sözden sonra

yelız laa sen babam yatak odasını alcak onun fıyatı onemlı deıl dıon ama erkek tarafını dusunuyon nan sankı kıymet bılcek erkek tarafı ne beğenırsen onu aldır kıy kıy onlar sana nasıl kıycak görceksın zmn gelınce

oldu cnm ben 3500 tl yatak odası alım onlar 1500 tl yemek odası pehh ne beğenırsem alcak işte okadr :dilcikar:

komşum olurmu öle şey

senin kıymetini 2000 tl fazla yemek odasıyla anlamış olmazlarki. erkek tarafınıda zora sokma elbette onlarda en iyisini almak isterler sonuçta kendi oğullarının yaşayacağı ev orası.

hayr benım babam yatak odasını alck onu dusunmem ama erkek tarafını dusunurum dıyemem ben mesela
aman zaten bız hersyı ıkımız yapcez
sen ben yok BıZ olcakk :asigim:

aman sıkıntıdan resım koyam dedım hee baktım maıl gelcektı hala yollamamış cocuk ya ama bugn yenı iş başı yaptı aksama ınş yollar

aynen buket katılıyom gercı bızde öyle ayhrım yapmadık hep beraber gıtık basbasa bakmaya
ama ben yınede onu zora sokmamak ıcın ugrastım daha cok begendıklerım vardı pahalyıdı sonra toplam fıyt cıkarttk bnm yatak odası 3000 tl idi baza yatk eklendı benımkı sen 3 ver yeter dedı 3 verdım bendeee

densem tskler cnm

baberko aksam hepınız gelın evdeyken toplu sohbet edek varya süper oluyo zaten kk benım msn toplasıyok:jeyyar:
gercı aksam suslenmem sart ama bıtek saclarımı yaptırır gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…