Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende çoksıkılıorum ama napalım seni son hafta görcem ben şu an yaşıorum çok heyecanlı çok mutlu ve şaşkın bi şekilde dolanıorum ve zaman nasıl geçio hiç anlamıorum

çakma hilton kreminden bizim sekreter almış. 100 tl vermiş hiç bir işe yaradığı yok ve iğrenç kokuyor.

Burcu ne zaman gelecekti???

önümüzdeki hafta burada olacaktı öyle diyordu.

ben son hafta işte olmucam ama evden girerim yine opuyorumnanaktan

ne güsel senin izin sorunu yok canım heralde bende aslında hiç akıl etmedim böle öncesinden çok izin almayı:) sen ii yapmışsın

yarın yengemle kuzen düğün baklavası yapılcak yemeklerrrr sositososito sositososito sositososito

valla yatak odanın fiyatı çok ii çünkü onu babam alacak onda sorunum yok...ama diğerini erkek tarafı alacağı için pek pahalı şeylere bakamıyorum..ben pendikteyim cnm...

valla yatak odanın fiyatı çok ii çünkü onu babam alacak onda sorunum yok...ama diğerini erkek tarafı alacağı için pek pahalı şeylere bakamıyorum..ben pendikteyim cnm...

nese o açıklamayı silcem birazdan

cnm bu sitede benden ucuza alan yokkkk varmı yoksa kızlar yani yanlıs hatırlamıyorsam genele göre uygun aldım
erkek tarıfyla aynı yerden alınkı uygun olsn cnm bnede öyleydım kendı alcagım sorun degılde erkek oduycekye pahalı secemıyordum

neyisilcen pıtır hedıye olayınımı

yani onlar beni öle görüolar saolsnlar bende onları ikinci ailem gibi görüorum,benim için büyük bi şans tabiki de böle sevildiğimi bilmek güzel şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…