• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.

bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı

kol düğmeleri çok güzelmiş.. bir ara sevgililer gününde mi ne buradan birkaç kişi almıştı bu şekilde.. sen internettenmi aldın yoksa normalde mi yaptırdın? birde kaça :)

kol düğmeleri çok güzelmiş.. bir ara sevgililer gününde mi ne buradan birkaç kişi almıştı bu şekilde.. sen internettenmi aldın yoksa normalde mi yaptırdın? birde kaça :)

tşk ederim canım. evet sevgililer gününde yaptıranlar olmuştu. ben düğüne özel olmasını istedim.bu tarz birşeyi ilk o zaman taksın istedim. gümüş ve parlaklık yapıldığı için 75 e yaptırdım canım.gümüşçüye yaptırdım ben

Son düzenleme:
valla kızlar yorumlarınızın hepsini okudum...babama aldıracağım şeylerde ne istersem onu aldırdım çünkü babam harika bi insan ne istersem itiraz etmeden aldı...yatak odasındada bu böyle olacak...nişanlım benim beğendiğim şeyleri pahalı buluyor o yüzden onu hiç bu konuda sıkmıycam ve ne isterse o olacak...o yüzden bana babam tarafından alınan şeylerde özgürüm...kimsenin arkamdan konuşmasına gelemem ben...

düğünler yaklaştıkça kimse kalmıyor anlaşılan :uhm:
bugün nikah şekerimizi aldım kızlar şeker yerine lavanta koydurdum.

bunu da nişanlıma yaptırdım sürpriz henüz haberi yok düğünde takması için yaptırdım gümüş kol düğmesi baş harflerimiz yazılı

Canım nikah şekerlerin diymiom içinde şeker yokmuşş kaydirigubbakcemile3 güle güle dağıtılsın inş.

Kol düğmelri de çok şıııııkkkkkkkkk

pashmina tşk ederim canım. bende nikah şekeri yerine nikah kokusu diyorum sırnaşık şey

kol düğmelerini beğenmene de sevindim canım. müstakbel eşim günlük hayatta pek sevmez takmayı ama düğünlerde beraber takmak için bende kendime aynısından yaptıracğaım inşallah

pashmina tşk ederim canım. bende nikah şekeri yerine nikah kokusu diyorum sırnaşık şey

kol düğmelerini beğenmene de sevindim canım. müstakbel eşim günlük hayatta pek sevmez takmayı ama düğünlerde beraber takmak için bende kendime aynısından yaptıracğaım inşallah

gerçekten çok güzel bende düşünüyorum böyle bişeyler birde yeni modelleri çıkmış harf yerine çiftlerin resimlerini koyuyolarmış die duydum ama göremedim canım nasıl olur bilemiycem tabii

Beni hemşom dışında kimse sormamış galiba :dilcikar: Kapsama alanı dışında kalmıştım :roflol:

Müebbet sevdam alıntılarda gördüm, nikah şekerin pardon kokun çok güzel kaydirigubbakcemile3 Kol düğmesi ise tam da bu dönemde iyi denk geldi, ben de yaptırıcam çünkü. Hatta pazar günü ykm nin erkek reyonunda herşey % 50 indirimliydi, nişanlım normalde sevmez ama düğün için alalım dedi. Ben de yaptırmayı düşündüğüm için aldırmadım. Tabii ona öyle demedim de beğenmedim dedim :1closedeyes:

gerçekten çok güzel bende düşünüyorum böyle bişeyler birde yeni modelleri çıkmış harf yerine çiftlerin resimlerini koyuyolarmış die duydum ama göremedim canım nasıl olur bilemiycem tabii

canım o cok küçük olur bence.ve net gözükmez diye düşünüyorum. resimli görmedim ama amblemli gördüm onlar çok küçük ele alıp incelemeyince gözükmüyor. ben harfler daha orjinal duruyor. yine de resimlisini görmek lazım sırnaşık şey bende pek kararsızım ya

Müebbet sevdam alıntılarda gördüm, nikah şekerin pardon kokun çok güzel kaydirigubbakcemile3 Kol düğmesi ise tam da bu dönemde iyi denk geldi, ben de yaptırıcam çünkü. Hatta pazar günü ykm nin erkek reyonunda herşey % 50 indirimliydi, nişanlım normalde sevmez ama düğün için alalım dedi. Ben de yaptırmayı düşündüğüm için aldırmadım. Tabii ona öyle demedim de beğenmedim dedim :1closedeyes:

tşk ederim canım beğenmene sevindim. evet canım ya düğüne en özel hediyelerden birisi bence. bir planım daha var bakalım inşallah onu da yapabilirim. benim nişanlımda senin ki gibi herhangi bi tane alalım nolacak sanki 1 gün takacam diyordu ben engel oluyordum niyet belli olduğu için :sm_cool:

sen nerelerdeydin kız.çeyiz mi yerleştirdin yoksam buyrunnnnnnnnn

müebbet sevdam dediğin gibi küçük olur ama poster gibi olmasın zaten kimse görmesin ikiniz bilin yeter gerçi,

hem sen almışın canım boşver güzel olmuşş böylee

canım bende giremedim kaç gündür doğru dzügün nerdeydin ki??

NİYE KAPSAMA ALANIYDIN???

canım ben ilk üye olduğumda, bi anlık dalgınlıkla pek kullanmadığım mail adresimi vermişim. Adres de 2 aydır kullanılmadığından bloke olmuş. O nedenle foruma giremiyordum hatta okuyamıyordum bile dün. Sonra hemşom beta msnde dedi sen kapsama alanı dışında gözüküyorsun, banlandığımı düşünmüş kaydirigubbakcemile3 sonra aktif olan mailimi attım düzeldi sırnaşık şey

tşk ederim canım beğenmene sevindim. evet canım ya düğüne en özel hediyelerden birisi bence. bir planım daha var bakalım inşallah onu da yapabilirim. benim nişanlımda senin ki gibi herhangi bi tane alalım nolacak sanki 1 gün takacam diyordu ben engel oluyordum niyet belli olduğu için :sm_cool:

sen nerelerdeydin kız.çeyiz mi yerleştirdin yoksam buyrunnnnnnnnn

Yok canım yaaa ne çeyizi benim çeyiz ancak son 15-20 gün gider. Dün yukarda anlattığım nedenden giremedim. Bir de evdeki çeyizleri toparıyoruz bi yandan, her dk bi iş çıkıyor

kızlarrr bugun eltimin evini yerleştirdik öldüm resmen..kaba temizlik yapılmıştı ama bi kez daha temizlik yaptık ve bütün eşyaları yerleştirdik :s galipa ben ölüyorum.. kaydirigubbakcemile3

kızlar siz yemek takımlarınızı falan yeni evinize götürmeden yıkayıp mı kutuluosunuz

Back
X