Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güle güle kullan canım hepsini çok şirinler :))))))))))))))))))))))))))))))))))

aldıkların çok güzel güle güle kullan uzun bir süreden sonra bende kendime çanta aldım bu çeyiz işleri benim kafamı fazlasıyla meşgul ediyor aklımda bi çanta daha var gidip onu da alım da rahatlıyım

Güle güle kullan canım hepsini çok şirinler :))))))))))))))))))))))))))))))))))
teşekkür ederim canım benim : )
lcw çantaaa ayyy cidden zevklerimiz benziyor bende dün sitesinden baktımmm onaaa
bende bu ara sırf çantaya bakmak için siteye bakıp duruyordum sonunda netten siparişini verdim. çantayı gördüğümde bende böyle oldum

teşekkür ederim canım : )
bu çeyiz işleri zaten hepimizi kuruttu hem zevkli hem bela yahu al al bitmiyor. benimde kendim için almayı istediğim şeyler var sonra onun parasına gidip çanak çömlek alıyorum. sabahda ne giysem diye düşünüyorum

dekorekodan aldıkların da evim.netten aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan hepsini :))

ya sorma ben de geçen ay forever newden bi çanta aldım yazlık çantam yok diye sonra içime battı ona ben 100 daha ekleyip biev çay setini alırdım diye

ama olsun ya napalım nişanlı bağyanım sonuçta üstümüze başımıza da dikkat etmek gerek di mi

benim nişanlım uzakta bi de ondan da iyice saldım kendimi çocuk gelceği zaman bi kaç bi şey alıp onları giyyorum yanında sonra tekrar eski halime dönüyorum

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

sen bu konuda şanslısın zira benim sevgilim yanıbaşımda ve sürekli aynı şeyleri giymek olmuyor o yüzden giyimede para harcamam lazım dikkat etmem lazım. gel gör ki ben elime geçen paraya tabak çanak alıyorum
artık kendime bir süreliğine dur demem lazım giyim için değilde şu nişan-bohça olayı geçene kadar birşeyler almamam lazım :26:

Ay böyle baktıkça içim gidiyor yeminlee... Nazarlardan saklasın Allah her genç kızın mutluluka dizdiği çeyizlerinii.. güle güle kullanmak nasip etsin..

Maşallah desin bakanlar

Ay bende topic açmak istiyorumm

canım ya ne güzel dua bunlar çok teşekkür ederim. daha iyileri daha güzelleri senin olsun

hepsini güle güle kullan canım...

kalpli çirt kişilik özdilek nevreesim takımını nerden ve kaça aldın?

madame coco ♥ hepsi çok güzel güle güle kullan canım. bu arada sabah aceleyle yazdım bi yerlere ama şimdi tam emin değilim askılardan bahsedip bahsetmediğimden tepe home askılara çok sevindim adanaya gidiyorum mutlaka uğrayıp alacağım

çok teşekkür ederim canım : ) daha almak istediklerim vardı ama duygusal meseleler engel oldu
askıları almanı tavsiye ederim canım ya çok şık ve kullanışlı : )

çok teşekkür ederim canım : ) daha almak istediklerim vardı ama duygusal meseleler engel oldu
askıları almanı tavsiye ederim canım ya çok şık ve kullanışlı : )

bugün alışveriş zamanı dün maaş yattı bugün biter artık english homedan senin paspaslardan alıcam tepe homedan senin askılardan alıcam

ay demin yine baktım ilk mesajdaki fotolara çok güzeller ya içim açıldı yine ♥

Son düzenleme:

ben maaşı ay sonu aldığım için çoktan bitti senin eksiğin kalmadı sayılır artık. benim daha çok fazla ya. herşeyi nişandan sonraya attım artık : )
al canım yakışır güzel evine

huzurla mutlulukla kullan canım çeyizlerin çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…