bievde bi çoklu çerçeve var beyaz geçenlerde yine bi kampanyada vardı gördüm ama emin olamıyorum onu almaya sanki foto koyma yerleri çok küçükmüş gibi geliyor. gerçeğini de görmedim hiç ama çok beğeniyorum o çerçeveyi belki de gözümü karartır alırım
tepe homelar gelsin de yap yorumunu ona göre ben de alayımankaradaymışsın olsun yolumuz düşer inşallah biz de istanbulda olucaz ben de her zaman beklerim
canım ne demek her zaman elimden geldiğince yardım ederim ben de senin, gizin, günnurun, nil'in daha başka bir sürü kişinin yardımını aldım ama zevkler benzer olunca insan daha da şevkle bakıyor alınanlara
benim ev herhalde temmuz gibi yerleşir diye düşünüyorum. düğün ağustos sonu ama kalmaz heralde o vakte. inşallah fotoları da eklemek nasip olur. bak minenes'in evi var evim güzel evim'de onun evi çok güzel. yalnız benim istediğim evden biraz daha ağır ve sade yine de çok güzel çok tarz baya fikir edindim onun evinden.
bir de şu başlıkta
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...vime-dekorasyon-icin-oneriler-bekliyorum.html
symrne ve diğer bazı arkadaşlarla country evlerle ilgili tartışıyoruz. symrne evli ama evini dekore ediyor şu ara. onda da çok zevkli fikirler var. eve eşyalara sıra gelince oraya da bakarsın :))
teşekkür ederim canım , evet iyiki gitmişimbattaniye çok çok güzel canım iyikide gitmişsin semt pazarına
aquality o günlerde uygun olursam yanına yardıma gelmek çok isterim canım galiba benim doğum günümden bir gün önce 24 ağustosta evlencen dimi bu sene herkes 25 ağustosta evleniyor
bide burası pahalı biryermidir canım senin yatak odandan hem burda hemde adress mobilyada var ama fiyatları konusunda gram bilgim yok SherWood Furniture Masif Mobilya Country Mobilya KOLEKSYON
tepede de senin gibi kampanyaya denk getirmem lazımevet sitelerde varbi kaç yer. ben de nette görmüştüm. tepe home ve mudo var ama mudo çok uçuktepe home daha makul inşallah istediğin gibi bulursun :))
battaniye çok çok güzel canım iyikide gitmişsin semt pazarına
aquality o günlerde uygun olursam yanına yardıma gelmek çok isterim canım galiba benim doğum günümden bir gün önce 24 ağustosta evlencen dimi bu sene herkes 25 ağustosta evleniyor
bide burası pahalı biryermidir canım senin yatak odandan hem burda hemde adress mobilyada var ama fiyatları konusunda gram bilgim yok SherWood Furniture Masif Mobilya Country Mobilya KOLEKSYON
yes burası orjinal bi yerlaura ashley gibi parça hesabı satıyolar baya da pahalı zaten o yatak odasının orjinalı bunların gloria yatak odası provincial koleksiyonundan
adress modokoda bi yer orası daha uygundur hem de pazarlık payı vardır. adress de ilk ağzını 10 binden açar pazarlıkla 7ye falan inersen iyi bi fiyat bu tip mobilyalar için daha aşağısı da çok zor zaten.
benimki tam bunun aynısı değil ama çok benziyor. rengi aynı kulpları aynı komidinlerle yatak aynı gibi ama dolabı farklı benimki 6 kapaklı tek dolap. ortadaki 4 kapak aynalı kenardakiler düz bombeli. artı şifonyeri ve çamaşırlığı var.
yalnız bu mobilyaları tepe home'dan almayın bence. tepe home'daki romance serisi hem bunlardan pahalı hem de kalite olarak çok çok kötü. modokodan iyice inceleyerek alın ordakiler masif oluyor genelde. tepehomedakiler suntalem ya da mdf en iyisi
yes burası orjinal bi yerlaura ashley gibi parça hesabı satıyolar baya da pahalı zaten o yatak odasının orjinalı bunların gloria yatak odası provincial koleksiyonundan
adress modokoda bi yer orası daha uygundur hem de pazarlık payı vardır. adress de ilk ağzını 10 binden açar pazarlıkla 7ye falan inersen iyi bi fiyat bu tip mobilyalar için daha aşağısı da çok zor zaten.
benimki tam bunun aynısı değil ama çok benziyor. rengi aynı kulpları aynı komidinlerle yatak aynı gibi ama dolabı farklı benimki 6 kapaklı tek dolap. ortadaki 4 kapak aynalı kenardakiler düz bombeli. artı şifonyeri ve çamaşırlığı var.
yalnız bu mobilyaları tepe home'dan almayın bence. tepe home'daki romance serisi hem bunlardan pahalı hem de kalite olarak çok çok kötü. modokodan iyice inceleyerek alın ordakiler masif oluyor genelde. tepehomedakiler suntalem ya da mdf en iyisi
zaten annemle sabah kaynattık 6000 yatak odası 4000 de beyaz eşyalar tutar diğer beyaz eşyada 4000 tutarsa hepsi boschtan beğendm karşı taraf ödicem dedim annemin gözler büyüdü 6000 duyunca melesef yer bulmam lazım seninki uyguna gelmişti adanada değilimi senin yer canım off bende bulabilirmiyim hizmetinden parasından memnun kalacağım yer ki
gerçekten evlilik çok zor iş 2013 te geçse die bekliyorum belkide hiç yetişemicek oda takımları felan offf kendime düşeni yapayımda gerisi gelir zaten
canım bende bir blogda resimlerini gördümaaa nerden bunlar ben de istiyorum süper sepet almama gerek de kalmaz ay bayıldım nerden ?
bohça için de alışveriş yapcaan zaman istediğini sorabilirsin bohça topiğim de var ama karşık biraz tam anlaşılmayabilir
canım aldıklarının hepsi çok güzel:) güzel günlerde kullan sevdiceğinlekuşlu askılığınla, fransız dantelli salon takımına bayıldım nerden aldın acaba? bu arada chakra banyo setimizde aynı:)
gelir gelir allah yardım ediyor sen içini ferah tut. ama 4000e boschtan ne beğendin ki?ben samsung ve siemensten beğendim o da çamaşır makinası hariç 4300 tutuyor. boschtan alan arkadaşlar 8-9bine almışlar beyaz eşyalarını
ay büyük resmini gördüm de hiç sağlam bi şey gibi durmuyor
canım 4000 yarısı beğendiklerim 8000 kız erkek beyaz eşyayı yarı yarıya ödicez biz 8000 oluyor şimdilik siemen 6000 samsungda 5000 lik hatta arçeliktende var 5000 lik beğendiklermiz anlıcağın bütün markalara baktık ama teknosada benim sevdicek en çok samsungu beğendi ucuz ve a sınıfı olduğu için bide boschla özellikler aynı :))
teşekküre gerek yok canım zaten hepimiz burda birbirimizden fikir almıyormuyuz:)
bu arada bende boschtan yada siemensten almayı düşünüyorum canım eşyalarımı rahat 8000 tutuyor duygusal kısmını sevgilim düşünsün diyorum bendeyatak odasını biz alıcaz sanırım benim beğendim yatak odası beyaz eşyayıda geçiyorrr
benim istediğim yatak odasıda çok pahalı yahu daha uygun birşeyler bakmam lazım :Scanım bu arada bohça hazırlamaya başladığında takibe alcam seni benimde hazırlamam lazım.sevgilimin annesiyle tanıştım gelmek istiyorlar resmi tanışma için ama araya hep bişeyler giriyor:2: yani benimde senin tarihle yakın olabilir birbirimize fikir alıp veririz canım bende ankaradayım zaten. bohçamı seccademi ve havlumu aldım şimdilik sıra diğerlerinde nerden başlasam bilmiyorum.hala çeyizlik bişiler alıp duruyorum
siz alıp aradan çıkartmışsınız ne güzel canım. darısı başımıza : ) borç elbette biter, mutlu günlerde kullanın canımah bu beyaz eşyalar :S
bızde aldık,, ocak ayında siemensten aldık buzdolabı, bulaşık mak, kurutmalı çamasır mak, üçüne tam 6000 tl verdık. urunler magazada kaldı aylık 600 ödüyoruz, tv yı ayrı 2800 tl ye aldık. ıyı bıseyler olsun dersenız 8000 tl tutuyorda gecıyor bıle.. ama sonucta bır kere alınıyor, bız herseyı ikimiz ödüyoruz evlılıgımızın ılk yılları borc odemekle gececek sanırım, ama olsun,, yaşasın aşkkk hihi
bu arada aldıklarım ceyız topiğimde var canım fıkır olsun dersen bakabılırsın, allah kolaylık versın öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?