Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birgün görüşüp tanışmak nasip olur inşallah çok isterim

o çercevede benimde aklım kaldı ama bende emin olamadğm için almadım canım. yakından görürsem istediğim gibiyse almak istiyorum: ) tamam tepe home ürünleri geldiğinde fikrimi söylerim : )
minenes'in evini gördüm canım ilk eklediği zamanlarda şöyle bir göz gezdirmiştim. bende çok beğendim . benim hayalimdeki ev biraz daha renklisi : ) ama sevgilim bana göre daha sade istiyor ortayı bulacağız artk

konuyu takip etmeye başlıyorum, teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım , evet iyiki gitmişim
bahsettiğin firma pahalı diye biliyorum. bende ürünlerini çok beğeniyorum. sitelerde de varmış alamasamda gidip bakacağım
evet sitelerde varbi kaç yer. ben de nette görmüştüm. tepe home ve mudo var ama mudo çok uçuk tepe home daha makul inşallah istediğin gibi bulursun :))
tepede de senin gibi kampanyaya denk getirmem lazım sağol canım inş. bulurum :S

yes burası orjinal bi yer laura ashley gibi parça hesabı satıyolar baya da pahalı zaten o yatak odasının orjinalı bunların gloria yatak odası provincial koleksiyonundan

adress modokoda bi yer orası daha uygundur hem de pazarlık payı vardır. adress de ilk ağzını 10 binden açar pazarlıkla 7ye falan inersen iyi bi fiyat bu tip mobilyalar için daha aşağısı da çok zor zaten.

benimki tam bunun aynısı değil ama çok benziyor. rengi aynı kulpları aynı komidinlerle yatak aynı gibi ama dolabı farklı benimki 6 kapaklı tek dolap. ortadaki 4 kapak aynalı kenardakiler düz bombeli. artı şifonyeri ve çamaşırlığı var.

yalnız bu mobilyaları tepe home'dan almayın bence. tepe home'daki romance serisi hem bunlardan pahalı hem de kalite olarak çok çok kötü. modokodan iyice inceleyerek alın ordakiler masif oluyor genelde. tepehomedakiler suntalem ya da mdf en iyisi

dediğim gibi ben sitelerdeki mağazaları gezeceğim . oralarda kafamıza göre birşeyler bulacağmızı düşünüyorum. en kötü ihtimal özel yaptırırız. yardımcı olacak tanıdıklarmz var. mutfak dolabı için şimdiden konuştuğumuz bir amcamız var. ne istersek yarı fiyatına yapacak ama mobilyalardan önce bohçaya ne alacağma karar vermem lazım
birde ben bunlara aşık oldum fotolarda tam belli olmayabilir ,ütü masası bunlar : )

Eki Görüntüle 365394

Son düzenleme:
aaa nerden bunlar ben de istiyorum süper sepet almama gerek de kalmaz ay bayıldım nerden ?

bohça için de alışveriş yapcaan zaman istediğini sorabilirsin bohça topiğim de var ama karşık biraz tam anlaşılmayabilir

zaten annemle sabah kaynattık 6000 yatak odası 4000 de beyaz eşyalar tutar diğer beyaz eşyada 4000 tutarsa hepsi boschtan beğendm karşı taraf ödicem dedim annemin gözler büyüdü 6000 duyunca melesef yer bulmam lazım seninki uyguna gelmişti adanada değilimi senin yer canım off bende bulabilirmiyim hizmetinden parasından memnun kalacağım yer ki

gerçekten evlilik çok zor iş 2013 te geçse die bekliyorum belkide hiç yetişemicek oda takımları felan offf kendime düşeni yapayımda gerisi gelir zaten

canım aldıklarının hepsi çok güzel:) güzel günlerde kullan sevdiceğinle kuşlu askılığınla, fransız dantelli salon takımına bayıldım nerden aldın acaba? bu arada chakra banyo setimizde aynı:)

Son düzenleme:

gelir gelir allah yardım ediyor sen içini ferah tut. ama 4000e boschtan ne beğendin ki?ben samsung ve siemensten beğendim o da çamaşır makinası hariç 4300 tutuyor. boschtan alan arkadaşlar 8-9bine almışlar beyaz eşyalarını

canım bende bir blogda resimlerini gördüm
AHŞAP ÜTÜ MASASI TEK BÖLME, ÜTÜ MASASI, BETSY,AHŞAP ÜTÜ MASASI, ÜTÜ MASASI, ,BETSY,BURCU BİLLURİYE - DEKORATİF ÜRÜNLER - EV TEKSTİLİ - BANYO AKSESUARLARI burada satılıyormuş. çok güzel ya . acaba kaliteli dayanıklı mı. :26:

teşekkür ederim canım sende aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah... kuşlu askılığım english home, fransz dantel takımımı elarttan aldım canım. 290 tl almıştm . şimdi ne kadar bilmiyorum. ben alalı 1 sene oldu:S evet chakra kampanyasını senin konunda görüp sevgilime söylemiştim o almış . o yüzden sana teşekkür borcum var canım

canım 4000 yarısı beğendiklerim 8000 kız erkek beyaz eşyayı yarı yarıya ödicez biz 8000 oluyor şimdilik siemen 6000 samsungda 5000 lik hatta arçeliktende var 5000 lik beğendiklermiz anlıcağın bütün markalara baktık ama teknosada benim sevdicek en çok samsungu beğendi ucuz ve a sınıfı olduğu için bide boschla özellikler aynı :))

ya birde beyaz eşyalar var değil mi biz daha onlara hiç bakmadık. sadece tv miz var şuan

ha 8binse normal o zaman çünkü boschta imkansız 4000e beyaz eşyaları almak

ben samsung alıcam buzdolabı ve bulaşık makinasını fırınlı ocak siemens. çamaşır makinam var zaten arçelik.

televizyonu bilmiyorum onu beyim bilir

teşekkür ederim canım sende aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah... kuşlu askılığım english home, fransz dantel takımımı elarttan aldım canım. 290 tl almıştm . şimdi ne kadar bilmiyorum. ben alalı 1 sene oldu:S evet chakra kampanyasını senin konunda görüp sevgilime söylemiştim o almış . o yüzden sana teşekkür borcum var canım[/QUOTE

teşekküre gerek yok canım zaten hepimiz burda birbirimizden fikir almıyormuyuz:)

bu arada bende boschtan yada siemensten almayı düşünüyorum canım eşyalarımı rahat 8000 tutuyor duygusal kısmını sevgilim düşünsün diyorum bende yatak odasını biz alıcaz sanırım benim beğendim yatak odası beyaz eşyayıda geçiyorrr

canım bu arada bohça hazırlamaya başladığında takibe alcam seni benimde hazırlamam lazım.sevgilimin annesiyle tanıştım gelmek istiyorlar resmi tanışma için ama araya hep bişeyler giriyor:2: yani benimde senin tarihle yakın olabilir birbirimize fikir alıp veririz canım bende ankaradayım zaten. bohçamı seccademi ve havlumu aldım şimdilik sıra diğerlerinde nerden başlasam bilmiyorum.hala çeyizlik bişiler alıp duruyorum

ah bu beyaz eşyalar :S

bızde aldık,, ocak ayında siemensten aldık buzdolabı, bulaşık mak, kurutmalı çamasır mak, üçüne tam 6000 tl verdık. urunler magazada kaldı aylık 600 ödüyoruz, tv yı ayrı 2800 tl ye aldık. ıyı bıseyler olsun dersenız 8000 tl tutuyorda gecıyor bıle.. ama sonucta bır kere alınıyor, bız herseyı ikimiz ödüyoruz evlılıgımızın ılk yılları borc odemekle gececek sanırım, ama olsun,, yaşasın aşkkk hihi
bu arada aldıklarım ceyız topiğimde var canım fıkır olsun dersen bakabılırsın, allah kolaylık versın öpüyorum

benim istediğim yatak odasıda çok pahalı yahu daha uygun birşeyler bakmam lazım :S
oo senin bohça havlu seccaden var canım benim daha birşey yok ben seni takibe alıyorum şimdi netten bohçalara bakıyordum bende ama bohça yerine başka birşey kullanabilirmiyim diye düşünüyorum. birinde görmüştüm hasır sepetlere hazırlamıştı çok güzel duruyordu :26: valla bende çeyizlik alıp duruyorum bohçaya para kalmayacak:S biri bana dur desin
siz alıp aradan çıkartmışsınız ne güzel canım. darısı başımıza : ) borç elbette biter, mutlu günlerde kullanın canım

az önce evim.netten aldıklarım : )

evim.nette çok güzel banyo paspasları var kararsız kaldım :S

Son düzenleme:
bunlarda dekoreko siparişlerim : )

uzun zaman sonra çeyiz dışında birşey aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…