Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinema sistemi bizde de var nişanlımın baş çeyizlerinden kendisi çok kıymetlidir bi de ps3 ü var

:)) aynen benim sevgiliminde en kıymetlileri bunlar şimdi
dün akşam buluştuğumuzda çeki kullanıp gömlek falan almaya nete girdik nasl olduysa oldu bunları alıp kapattı bilgisayarı
o değilde ben mısır patlatma aletini alma dedim dinletemedim ve o nevresimi aldı ya hep bunu kullanmak ister hatta gider bidaha alır ben biliyorum

bizde de fb battaniyesi var ya kardeşini gazlıyorum o battaniyeyi alsın diye ben de kurtulmuş olurum kardeşi alırsa battaniyeyi elinden

canım sevgilinin aldığı çeyizlerde çok güzeller fondüyü hangi siteden aldınız çok şirinmiş

biş sorcam damatın indirim kupon kodu sana geldimi ben perşembe almıştım hala beklyorum ki gelsin die mailemi geliyor fırsatlarıma bakıyorum ama yok gelmedi

bizde de fb battaniyesi var ya kardeşini gazlıyorum o battaniyeyi alsın diye ben de kurtulmuş olurum kardeşi alırsa battaniyeyi elinden
bizde alacak kimsede yok zaten biri alsa savaş çıkartır ama suç bende , ben taç pike seti gösterecektim bunu gördü ve taç'ın sitesinden aldı. başka yere bakalım ucuzu vardır belki dedim dinleyen kim

teşekkür ederim canım :) fondüyü süpermutfak.com dan aldık tatlım

sorma o kupon için ne çingenelikler ettim fırsatlarım kısmına baktm yok mail olarak gelmiyor derken tepem attı. şikayet maili attım. derdimi bir türlü anlatamadım. siteye giriş yapıp fırsatlara bakın deyip durdular. bende o kadarını biliyorum yok diye ekran resmini çekip yolladm.görürsen bana sen söyle dedim sonra telefonumu ve son iki siparişimi sordular. bende bu ilk siparişim ve telefonum bilgilerinizde var kontrol edin dedim. sonra ne olduysa kupon numaramı yolladılar işte böyle aldım numaramı

benimde alalı 2 günü geçti hala göndermediler iletişimden mailmi atayım ne gıcıklar yahuuu

benimde alalı 2 günü geçti hala göndermediler iletişimden mailmi atayım ne gıcıklar yahuuu

canım bence hemen bir mail at ya da pazartesi telefon et birebir görüş. başta bende hanım hanımcık mail yazdm anlatamadım:S

evim.net bana çek vermiş haberim yok

bende bu küveti aldım : ) tepe home dan aldıklarımla uyumlu olur. havluluk yaparım

canım helal olsun tabii o nasıl laf : ) bende sende görüp aldım birçok şeyi
birbirimize yardımcı oluyoruz ,fikir veriyoruz yaşasın çeyiz kardeşliği :))

canım helal olsun tabii o nasıl laf : ) bende sende görüp aldım birçok şeyi
birbirimize yardımcı oluyoruz ,fikir veriyoruz yaşasın çeyiz kardeşliği :))

ay aldım valla banyo setini de aldım lavanderin benim banyo için aldıklarım baya eski ilk aldığım parçalar diyebilirim hatta. o zamanlar pek bi fikrim yoktu evle ilgili ne görsem alıyodum da allahtan çok bi şe almamışım :)) şimdi beğenmiyorum çünkü

neyse iki tane banyo porselen setim iki de paspas setim olmuş oldu

livacım bu arada taç'ın bu yatak örtüsünü aldın mı

valery miydi neydi adı? ben de çok bğenmiştim bunu ama forumda evim güzel evimde biri yatağına sermişti hiç hayal ettiğim gibi olmamıştı almadım sonra. bilemiyorum şimdi alır mıyım ama evlendikten sonra düşünüyorum eğer güzelse çünkü bu tip bi yatak örtüm yok ve istiyorum açıkçası. özellikle kışın çok rahat olur bunlar çek yorganın üstüne gitsin yatak düzlemek kolay oluyor böyle kalın örtülerle

kalpli tvan felan çok güzel seçimlerinde güzel canım insanın evlenesi geliyo 19 yaşında

mor kahvaltılıkla mor yatak örtüsüe bayıldım güle güle kullan

taç velüx , evet aldım canım.dediğin evi bende görmüştüm aynı şeyi düşündüm ama mağazada satıcı serdiğinde ve yakından görünce çok hoşuma gitti. işlemeli incili falan. şık duruyor. kenarlarında yastıklarında bulunan sateni çok güzel . öyle parlak kaygan saten değil yumuşacık . ben mağazada çok beğenmiştim inşallah benim evimde de öyle güzel durur : ) bir mağazaya git yakından bak canım istersen.
kalpli tvan felan çok güzel seçimlerinde güzel canım insanın evlenesi geliyo 19 yaşında
teşekkür ederim canım ama senin için erken bence az bekle
mor kahvaltılıkla mor yatak örtüsüe bayıldım güle güle kullan

teşekkür ederim ama mor olan battaniye . yinede beğenmene sevindim : )

Hepsi çoook güzel.Güzel günlerde kullan inşallah..3lü sahan setinin mavi rengine,nevresimerine vee şirin rendene bayıldımm..

barbie evi gibi modelleri süper yalnız bulzdolaplarının

buzdolabını ben de amerikan tarzı istiyorum ama görmedim hiç bi yerde :/ renkli oluyor ya yuvarlak hatlı geniş ama çok uzun değil klasik amerikan mutfaklarda oluyor. keşke bulabilsem de alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…