bakıyorum
teşekkür ederim canım : )
bunlarda dün akşam sevgilimin ,kendi çeyizi için internetten aldıklarıföndüyü ben istedim
Eki Görüntüle 369842 Eki Görüntüle 369843 Eki Görüntüle 369844 Eki Görüntüle 369845
sinema sistemi bizde de var nişanlımın baş çeyizlerinden kendisi çok kıymetlidir bi de ps3 ü var
bizde de fb battaniyesi var ya kardeşini gazlıyorum o battaniyeyi alsın diye ben de kurtulmuş olurum kardeşi alırsa battaniyeyi elinden
canım sevgilinin aldığı çeyizlerde çok güzeller fondüyü hangi siteden aldınız çok şirinmiş
biş sorcam damatın indirim kupon kodu sana geldimi ben perşembe almıştım hala beklyorum ki gelsin die mailemi geliyor fırsatlarıma bakıyorum ama yok gelmedi
bizde alacak kimsede yok zaten biri alsa savaş çıkartır ama suç bende , ben taç pike seti gösterecektim bunu gördü ve taç'ın sitesinden aldı. başka yere bakalım ucuzu vardır belki dedim dinleyen kim
teşekkür ederim canım :) fondüyü süpermutfak.com dan aldık tatlım
sorma o kupon için ne çingenelikler ettimfırsatlarım kısmına baktm yok mail olarak gelmiyor derken tepem attı. şikayet maili attım. derdimi bir türlü anlatamadım. siteye giriş yapıp fırsatlara bakın deyip durdular. bende o kadarını biliyorum yok diye ekran resmini çekip yolladm.görürsen bana sen söyle dedim sonra telefonumu ve son iki siparişimi sordular. bende bu ilk siparişim ve telefonum bilgilerinizde var kontrol edin dedim. sonra ne olduysa kupon numaramı yolladılar işte böyle aldım numaramı
benimde alalı 2 günü geçti hala göndermediler iletişimden mailmi atayım ne gıcıklar yahuuu
evim.net bana çek vermiş haberim yok
bende bu küveti aldım : ) tepe home dan aldıklarımla uyumlu olur. havluluk yaparım
Eki Görüntüle 370497
canım helal olsun tabii o nasıl laf : ) bende sende görüp aldım birçok şeyi
birbirimize yardımcı oluyoruz ,fikir veriyoruzyaşasın çeyiz kardeşliği :))
taç velüx , evet aldım canım.dediğin evi bende görmüştüm aynı şeyi düşündüm ama mağazada satıcı serdiğinde ve yakından görünce çok hoşuma gitti. işlemeli incili falan. şık duruyor. kenarlarında yastıklarında bulunan sateni çok güzel . öyle parlak kaygan saten değil yumuşacık . ben mağazada çok beğenmiştim inşallah benim evimde de öyle güzel durur : ) bir mağazaya git yakından bak canım istersen.livacım bu arada taç'ın bu yatak örtüsünü aldın mı
valery miydi neydi adı? ben de çok bğenmiştim bunu ama forumda evim güzel evimde biri yatağına sermişti hiç hayal ettiğim gibi olmamıştı almadım sonra. bilemiyorum şimdi alır mıyım ama evlendikten sonra düşünüyorum eğer güzelse çünkü bu tip bi yatak örtüm yok ve istiyorum açıkçası. özellikle kışın çok rahat olur bunlar çek yorganın üstüne gitsin yatak düzlemek kolay oluyor böyle kalın örtülerle
teşekkür ederim canım ama senin için erken bence az beklekalpli tvan felan çok güzel seçimlerinde güzel canıminsanın evlenesi geliyo 19 yaşında
mor kahvaltılıkla mor yatak örtüsüe bayıldımgüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?