• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldıkların çok güzel güle güle kullan :nazar: uzun bir süreden sonra bende kendime çanta aldım :51: bu çeyiz işleri benim kafamı fazlasıyla meşgul ediyor:33: aklımda bi çanta daha var gidip onu da alım da rahatlıyım:52:

Güle güle kullan canım hepsini çok şirinler :))))))))))))))))))))))))))))))))))
teşekkür ederim canım benim : )
lcw çantaaa ayyy cidden zevklerimiz benziyor bende dün sitesinden baktımmm onaaa:52::52::52::52::52::52::52::52:
bende bu ara sırf çantaya bakmak için siteye bakıp duruyordum sonunda netten siparişini verdim. çantayı gördüğümde bende:52: böyle oldum :1:
aldıkların çok güzel güle güle kullan :nazar: uzun bir süreden sonra bende kendime çanta aldım :51: bu çeyiz işleri benim kafamı fazlasıyla meşgul ediyor:33: aklımda bi çanta daha var gidip onu da alım da rahatlıyım:52:

teşekkür ederim canım : )
bu çeyiz işleri zaten hepimizi kuruttu:1: hem zevkli hem bela yahu al al bitmiyor. benimde kendim için almayı istediğim şeyler var sonra onun parasına gidip çanak çömlek alıyorum. sabahda ne giysem diye düşünüyorum :1:

dekorekodan aldıkların da evim.netten aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan hepsini :))

ya sorma ben de geçen ay forever newden bi çanta aldım yazlık çantam yok diye sonra içime battı ona ben 100 daha ekleyip biev çay setini alırdım diye :D

ama olsun ya napalım nişanlı bağyanım sonuçta :D üstümüze başımıza da dikkat etmek gerek di mi :D

benim nişanlım uzakta bi de ondan da iyice saldım kendimi çocuk gelceği zaman bi kaç bi şey alıp onları giyyorum yanında sonra tekrar eski halime dönüyorum :52:

dekorekodan aldıkların da evim.netten aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan hepsini :))

ya sorma ben de geçen ay forever newden bi çanta aldım yazlık çantam yok diye sonra içime battı ona ben 100 daha ekleyip biev çay setini alırdım diye :D

ama olsun ya napalım nişanlı bağyanım sonuçta :D üstümüze başımıza da dikkat etmek gerek di mi :D

benim nişanlım uzakta bi de ondan da iyice saldım kendimi çocuk gelceği zaman bi kaç bi şey alıp onları giyyorum yanında sonra tekrar eski halime dönüyorum :52:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :16:

sen bu konuda şanslısın zira benim sevgilim yanıbaşımda ve sürekli aynı şeyleri giymek olmuyor o yüzden giyimede para harcamam lazım dikkat etmem lazım. gel gör ki ben elime geçen paraya tabak çanak alıyorum :1:
artık kendime bir süreliğine dur demem lazım giyim için değilde şu nişan-bohça olayı geçene kadar birşeyler almamam lazım :26:

Ay böyle baktıkça içim gidiyor yeminlee... Nazarlardan saklasın Allah her genç kızın mutluluka dizdiği çeyizlerinii.. güle güle kullanmak nasip etsin..:nazar::nazar:

Maşallah desin bakanlar :nazar::16::34:

Ay bende topic açmak istiyorumm :8:

Ay böyle baktıkça içim gidiyor yeminlee... Nazarlardan saklasın Allah her genç kızın mutluluka dizdiği çeyizlerinii.. güle güle kullanmak nasip etsin..:nazar::nazar:

Maşallah desin bakanlar :nazar::16::34:

Ay bende topic açmak istiyorumm :8:

canım ya ne güzel dua bunlar çok teşekkür ederim. daha iyileri daha güzelleri senin olsun:16:

hepsini güle güle kullan canım...

kalpli çirt kişilik özdilek nevreesim takımını nerden ve kaça aldın?

almamak için çok direndim ama dayanamayıp aldığım madame coco siparişlerim : )

$1565_kucuk.webp$1623_kucuk.webp$1678_kucuk.webp$1796_kucuk.webp$3232_kucuk.webp$3297_kucuk.webp

madame coco ♥ hepsi çok güzel güle güle kullan canım. bu arada sabah aceleyle yazdım bi yerlere ama şimdi tam emin değilim askılardan bahsedip bahsetmediğimden :D tepe home askılara çok sevindim adanaya gidiyorum mutlaka uğrayıp alacağım :16:

çok teşekkür ederim canım : ) daha almak istediklerim vardı ama duygusal meseleler engel oldu :1:
askıları almanı tavsiye ederim canım ya çok şık ve kullanışlı : )

çok teşekkür ederim canım : ) daha almak istediklerim vardı ama duygusal meseleler engel oldu :1:
askıları almanı tavsiye ederim canım ya çok şık ve kullanışlı : )

bugün alışveriş zamanı dün maaş yattı bugün biter artık :D english homedan senin paspaslardan alıcam tepe homedan senin askılardan alıcam :D

ay demin yine baktım ilk mesajdaki fotolara çok güzeller ya içim açıldı yine ♥

Son düzenleme:
bugün alışveriş zamanı dün maaş yattı bugün biter artık :D english homedan senin paspaslardan alıcam tepe homedan senin askılardan alıcam :D

ay demin yine baktım ilk mesajdaki fotolara çok güzeller ya içim açıldı yine ♥

ben maaşı ay sonu aldığım için çoktan bitti :D senin eksiğin kalmadı sayılır artık. benim daha çok fazla ya. herşeyi nişandan sonraya attım artık : )
al canım yakışır güzel evine :16:

huzurla mutlulukla kullan canım çeyizlerin çok güzel :)

Back
X