hoşgeldin :)) canım bişey soracam hazır gelmişkenaldığın bıçak standının markası sürbisa mı( yani sürmene bıçak standı mı)????
hoşbuldum canım : ) evet sürbisa bıçaklarım. kendi sitelerinde de satışları var almayı düşünüyorsan tavsiye ederim
Ben trabzonluyum zaten burda heryerde var :)) Aldım zaten en iyi bıçaklar onlar hemde bizim daha ne olsun
Kıskandım bende konu açmaya karar verdim.vakit bulduğum sürece bende aldıklarımı sizinle paylaşacağım .
Düğün vakti kesin olmamakla beraber bu sene sonunda olabilir daha erken olabilir onu tam bilmiyorum
Birçok eksiğim var ,o güne kadar sizinde yardımlarınızla çeyizimi hazırlamayı planlıyorum
foto eklemekte acamiyim o yüzden düzenli olmayabilir şimdiden kusura bakmayın
Hisar çelik tencere setlerim- hisar düdüklü tencerem- hisar çbk setim- demonjii yemek takımım -hisar çelik sahan setim-hisar roma çay setim( bardaklı ama nette bardaklı set bulamadım) çeyiz setinde hediye edilen kahvaltı setim-kahvaltı setine uysun diye aldığım çbk seti
Eki Görüntüle 362201 Eki Görüntüle 362202 Eki Görüntüle 362203 Eki Görüntüle 362204 Eki Görüntüle 362211 Eki Görüntüle 362205 Eki Görüntüle 362208 Eki Görüntüle 362214 Eki Görüntüle 362215 Eki Görüntüle 362216
Tefal düdüklü tencerem- korkmaz günlük çbk setim-hediye gelen cem seramik sahan seti
Eki Görüntüle 362209 Eki Görüntüle 362210 Eki Görüntüle 362235
misafirler için düşündüğüm kadehler ve karaf
babamın sürmeneden aldığı bıçaklarım
[/url]
servis setleri-mutfak ıvır zıvırları
biraz tekstil
müstakbel kayınvalidemin hediyesi :)
şimdilik bu kadar vakit bulduğumda eklemeye devam ederim
canım benim çeyiz ekleyeceğim diye telaşa düştüm bu mesajını görmemişim kusura bakma lütfenehhh dedim o kadar en azından seni burda yakalarım yani burdada laflarız :)))))) unutmayız birimizi canım çok iyi oldu ki bende hisar alcam senide hisarcı gördüm hepiciği çok güzel canım
bende kime demişsemBen trabzonluyum zaten burda heryerde var :)) Aldım zaten en iyi bıçaklar onlar hemde bizim daha ne olsun
canımm çok güzel herşeyin güle güle kullan :) özellikle cem seramik tavalarına bayıldımmm .
teşekkür ederim canım bence mutlaka iste sürbisa bıçaklarından. özellikle şef bıcağı çok kullanışlıkızlar benimde nişanlım Trabzonlu ve şu an orda nedir bu bıçakların hikmeti :) istesem mi acaba :)
sürbısa bıcaklarını bende duydum fıssler almasaydım surbısa alırdım kesın
canım bu arada herseyın cok guzel mutlu gunlerde kullanmak nasıp etsın allah :)
canım yatak örtüm taç velüx .fransız dantel yatak örtüsü ararken bir mağazada bunu gördüm çok beğendim ve tek kaldığı için çok uyguna aldmçok güzel çeyizler, güle güle kullan
beyaz tonlarındaki nevresim ve yatak örtünün markası ne tatlım pek güzellermiş..
teşekür ederim canımherşey çk güzel az öz gerektiği kadar ve olması gereltiği gibi çok güzl günlerde kullanırsın inşallah yeşili ayrı bir sevdiğimden çtl kaşık bıçk takımını çk beğendm ee br de kahvaltı takımını tbikii yeşil insana huzur verıyor san da verır ınşallah :)
bu arada kelebeklı tumbler bardaklarının mor-lila karışık renklisinin bnde su takımı vr çk hoş gerçkten :)
çok teşekkür ederim canım : ) inşallah örtüyü sende alırsın canım, almasaydm içime dert olurduayyy çok güzellerrr yatak örtünden bendeee istiyoruummböle devam ederse ikimizin çeyizi büyük ölçüde aynı olcak canımmm güle güle kullannn
çok güzeller hepside... Tencere setimiz aynı benimki de gri renklisi :)
Nehir çay kaşıklarını nerden aldın öğrenebilir miyim acaba canım?
çok hoş duruyorlar
ve mesai çıkışı sevgilimle aldıklarımız
Eki Görüntüle 362674
sonunda kavuştuğum yatak örtüm :)Eki Görüntüle 362673 Eki Görüntüle 362672 Eki Görüntüle 362671
bu askıdan normalde bitmiş ,sadece mağaza duvarında asılı vardı satılmıyordu satış elemanına resmen yalvardım
Eki Görüntüle 362675
Eki Görüntüle 362684
Eki Görüntüle 362685
canım çok iyi yapmışsın battaniyeleri kaptık Linensten güle güle kullanalım
evet canım battaniye kampanyası süper olducanım üstteki nevresim ortadaki yatak örtüsünü aldın değil mi? Bu arada chakra banyo seti çok güzel Crocuda görmüştüm ne kadara aldın canım?
canım evet şu an o yatak örtüsü mağazalarda yok ama ben o örtü için ne mücadeleler verdim bilsencanım çok cici şeler almışsın şu anda o yatak örtüsü hiçbiryerde yok hangi mağazadan aldın kuzum
bide bide o havludan bende alcam canım pembesinden ve senin aldığın gibi lilasından 4 adet alcam :)))))))
chakrayı ne kadara aldın mağazasındanmı internet satışı varmıdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?