- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
aa bu güzelmiş evet nerden sipariş verdiler canım ?
bak buda güzel dantel desenli falan : ) teşekkür ederim
bu hangi davetiyenin ?
fotolara şimdi bakabildim hayatım akşamüstü ofis yoğun oluyor :/
yorumumu oraya yaptım : )
feysbuk sevmiyorum ben ya
selam kızlar nasılsınız ? buraya gelmeye vakit bulamasamda aklım burada : )
artık çeyizlik almıyorum( aksesuar dışında : ) eş dost sağolsun hediye getirmeye başladılarbirkaç tane fazladan nevresim setim ve nereye sıkıştıracağımı bilemediğim kase,bardak,tabak çanak doldu ev : )
2 hafta kadar kısa zaman kaldı evde eksikler tamamlanmadı , perdeler dikiliyor, mobilyalar düğünden sonra gelecek halılarıda o zaman alacağım. çoğu şey düğünden sonra tamam olacak hayırlısı bakalm.
bana dua edin. öptüm sizi : )
bu arada alsam mı almasam mı diye düşünüp durduğum bosch kurutma makinesini çok uyguna aldım. ankara ulusta bir spot mağazası defolu olarak satııyordu ( birkaç darbe izinden başka birşeyi yok , 2 yılda garantisi var :) peşin fiyata 1800 tl aldım. mağazada sorduğumda 2800 demişlerdi. keşke diğerlerinide böyle alsaydık
canım benim çok özledim seni : ) nasıl gidiyor evliliklivacan yeni grödüm yazdıklarını, çok az kaldı senin de artık hadi bakalım ben bile heyecanlandım düşününce
buraya bir daha ne zaman girersin bilmiyorum da daha detaylı bilgiler istiyorum sendennaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar ya da düğün nasıl oldu fotoğraflarla birlikte bekliyorum haberlerini
dua edicem senin için inşallah istediğinden hayal ettiğinden bile güzel olsun her şey
eksiklikler az da olsa hala var : )eksiğin mi var
hepsi çok güzeller cnm güle güle kullan .....
birde mor puantiyeli (yemek takım demişsin) çok beğendim cnmm markası modeli nedir
Ayyy inanmıyorumm Demoonji yemek takımı olan birini buldummm
Nerden aldın canım,nerde satılıyo Demoonji?
canım benim çok özledim seni : ) nasıl gidiyor evlilik
sorma çok az kaldı ben çok stres yaptım ya ev çok yordu beni aksilikler bitmek bilmedi neyse bitti kurtuldum. Şimdilik herşey sorunsuz gidiyor ev yarı hazır sayılır yarısıda düğünden sonra artık : ) Gelinlik geldi ve istediğimden daha güzel oldu kuru temizlemeye verdim . kına ,nikah ve düğün için tüm hazırlıklar tamam : )
herşey bitsin fotoğrafları göndereceğim , şuan fotoğraf çekmeye vakit bulamıyorum : )
duanı eksik etme herşey güzel olsun : ) öperim seni
eksiklikler az da olsa hala var : )
puantiyeli yemek takımım kütahya porselen canım
teşekkür ederim daha güzeli senin olsun
: ) demoonjiyi bende çok duymamıştım alana kadar : ) ben Ankara aydoğanlar mağazasından aldım canım, kızılay şubesinden.
sitesinden mağazalarına bakabilirsin istersen ya da satış şubelerine
livaaaaaa canım az kaldıııııı az düğünden sonra ne olur dön tüm ayrıntılarını merak ediyorum gelin oldun gidiyorsun unutma biziiii:123::123::123::123::123:
Ben tesadüfen bulmuştum bu markayı ama ürünlerine bayılıyorumm
Hemen bakıorum sitesine umarım Çorlu'da satan biyer bulurum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?