Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda dekoreko siparişlerim : )
Eki Görüntüle 365870 Eki Görüntüle 365871 Eki Görüntüle 365872 Eki Görüntüle 365873 Eki Görüntüle 365879 Eki Görüntüle 365874 Eki Görüntüle 365875
uzun zaman sonra çeyiz dışında birşey aldım![]()
Eki Görüntüle 365878
teşekkür ederim canım benim : )Güle güle kullan canım hepsini çok şirinler :))))))))))))))))))))))))))))))))))
bende bu ara sırf çantaya bakmak için siteye bakıp duruyordum sonunda netten siparişini verdim. çantayı gördüğümde bendelcw çantaaa ayyy cidden zevklerimiz benziyor bende dün sitesinden baktımmm onaaa![]()
aldıkların çok güzel güle güle kullanuzun bir süreden sonra bende kendime çanta aldım
bu çeyiz işleri benim kafamı fazlasıyla meşgul ediyor
aklımda bi çanta daha var gidip onu da alım da rahatlıyım
![]()
dekorekodan aldıkların da evim.netten aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan hepsini :))
ya sorma ben de geçen ay forever newden bi çanta aldım yazlık çantam yok diye sonra içime battı ona ben 100 daha ekleyip biev çay setini alırdım diye
ama olsun ya napalım nişanlı bağyanım sonuçtaüstümüze başımıza da dikkat etmek gerek di mi
benim nişanlım uzakta bi de ondan da iyice saldım kendimi çocuk gelceği zaman bi kaç bi şey alıp onları giyyorum yanında sonra tekrar eski halime dönüyorum![]()
Ay böyle baktıkça içim gidiyor yeminlee... Nazarlardan saklasın Allah her genç kızın mutluluka dizdiği çeyizlerinii.. güle güle kullanmak nasip etsin..
Maşallah desin bakanlar
Ay bende topic açmak istiyorumm![]()
canım ya ne güzel dua bunlar çok teşekkür ederim. daha iyileri daha güzelleri senin olsun![]()
amin canımTeşekkür ederim canımm aminn, aşkla kullanalım sahip olduklarımızıı inşallahh ..![]()
hepsini güle güle kullan canım...
kalpli çirt kişilik özdilek nevreesim takımını nerden ve kaça aldın?
aklında kalıcağına yanında olsun :119: iyi yapmışsın![]()
çok teşekkür ederim canım : ) daha almak istediklerim vardı ama duygusal meseleler engel oldu
askıları almanı tavsiye ederim canım ya çok şık ve kullanışlı : )
bugün alışveriş zamanı dün maaş yattı bugün biter artıkenglish homedan senin paspaslardan alıcam tepe homedan senin askılardan alıcam
![]()
ay demin yine baktım ilk mesajdaki fotolara çok güzeller ya içim açıldı yine ♥