barbie evi gibimodelleri süper yalnız bulzdolaplarının
buzdolabını ben de amerikan tarzı istiyorum ama görmedim hiç bi yerde :/ renkli oluyor ya yuvarlak hatlı geniş ama çok uzun değil klasik amerikan mutfaklarda oluyor. keşke bulabilsem de alsam
ahaha renkler tam barbie eviyalnız mutfaklarda gerçekten güzel duruyor. yabancı bloglarda gördüm bayıldm. smeg bunlarn markası renk renk çok güzeller. türkiyede de satılıyor yalnız fiyatları az biraz yüksek. az önce baktm biraz
ay ne bilim ya sarı mavi kırmızı canlı oluyor ya hani amerikan evlerinde öyle bi şey isterim bu buzdolaplarından. bi de yine amerikan country mutfaklarda dev fırınlı ocaklar oluyor 6 gözlü falan. suburban girl olacak insanmışım yanlış yerde doğmuşum
SMEG-TR (216) 540 77 77 - Online Katalog / Güncel Fiyat Listesi | SMEG-TR.com
anladm ben senio fırınlara bende bayılıyorum. bak işte smegde var onlar . hala onları inceliyorum ben: )
ee 2 saattir diyorum oraya bak diyeaa eed işte mavi sarı bak tam da dediğim gibi
tam amerikan countrymiş yalnız hakkaten hepsi çok güzelmiş
Çok güzeller canım ya güle güle kullan hepiciini :)
ee 2 saattir diyorum oraya bak diyebende bloglarda görmüştüm ama türkiyede satışta olduğunu yeni öğrendim. çok güzeller
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun
doğru dedin ama bakmadım niyeyse üşendim mi nedir bakınca anladım ki haklıymışsın
bu arada tepe homelar noldu senin
fiyatlarına baktın mı ? sence değer mi ? bosch alacaktk acaba bunlara mı yönelsek sevgilim pembe istemez ama su yeşiline ikna edebilirim
tepe homelardan haber yok .mail attm biz size döneceğiz dediler arkalarını dönüp gittiler
yarın arayacağım:S bu ara bu online satşlardan yana şansm yok:S
professional ovens yazıyodu zaten
9 bin ne yahu tüm beyaz eşya alınır ona boschtan bende de ne zevk varmış
ahaha herşey filmlerdeki gibi olmuyor güzelim
evet bana kalsa bir de desperate housewives evi alırdım heralde beyaz böyle banliyöde etrafı çimli , bi yol üstünde sıra sıra dizilmiş american sidingli evler
amaan neyse bizim evimiz de güzel olcak bi kere hıhhh
sanırım ben uyucam dayanamıyorum öpüyorum seni livacım rüyanda pembe pembe evler gör
ben de o kutuyu görürüm belki
hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
sarev in mor bir nevresim takımı var, sol kenarı desenli onu bir sitede görmüştüm güvenememiştim. sizce naasıl kaliteli mi tam saten mi pamuk saten mi bir de ne kadara aldınız sorması ayıp:26:
bir tanede istanbul konseptli bir nevresim var onu da merak ediyorum kaliteli mi acaba ymuşakmı
hayırlı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbimherşeyin güzel de sayfanın ismi ayrı güzel hahahaha özendim vallahi bende açarsam böyle açmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?