- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Görümce, el ile beraber olup beni niye kıskanç gosteriyorsunGördüm, gördüm kiskanmis bu benim gelin o dudakları nevrestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümce, el ile beraber olup beni niye kıskanç gosteriyorsunGördüm, gördüm kiskanmis bu benim gelin o dudakları nevrestem
Ayyy vuslatim eklede izliyeyimVayy sunuma geell !! Nevoşum nefis görünüyor, harikasın
Ellerine sağlık canım benim, başarılar dilerim
Ben de katılmayı düşünüyordum, vaz mı geçsem ne
Benimkinde ceviz yoktu ki,fındık vardıkız doğru diyor senin paklavaninda cevizi olmamış
kız doğru diyor senin paklavaninda cevizi olmamış
Canım çok teşekkür ederimVayy sunuma geell !! Nevoşum nefis görünüyor, harikasın
Ellerine sağlık canım benim, başarılar dilerim
Ben de katılmayı düşünüyordum, vaz mı geçsem ne
Teşekkür ederim♥♥♥♥♥♥
❤❤❤☺☺☺☺
Aaa yaparmiyim öyle bisi .sonradan inceledimde dudaklar eğri büğrü olmuş. deynepnaz da cevizi olmamisGörümce, el ile beraber olup beni niye kıskanç gosteriyorsun
Aaaa ayıp ayıp ben doğduğumda göbek adım gurmeydiDarıldın mı cicim bana
Hiç bakmıyorsun bu yana
Önceden gurmeliğin var mıydı,yalan mı
Aman bir nana yetiyordu sen nerden çıktınAma size katılıyorum ne biçim kabarmışlarAaa yaparmiyim öyle bisi .sonradan inceledimde dudaklar eğri büğrü olmuş. deynepnaz da cevizi olmamis
dayanamaz yarın eklerrrrBu kategoride dinleniyor
Sunuma baksana canım Şansım var mıAyyy vuslatim eklede izliyeyim
Pek öyle görünmüyordayanamaz yarın eklerrrr
Neyyy fındık mi hiç baklava ya fındık konulurmu ceviz olmalıydı.. Olmamış ,olmamış hele o sarma cek yarışmadan bana gönder onlariBenimkinde ceviz yoktu ki,fındık vardı
Bu yarışma ne sunumlar gördü sonuncu olanSen ekle tarifiniHem inan sunuma ,emeğe bakmıyorHerkes en sevdiği tatlıya oyunu verecekSunuma baksana canım Şansım var mı
Sen bu hatunlara bakma vuslatim çosmus bunlar baklavalar ,,dudaklar,Sunuma baksana canım Şansım var mı
Hadi inşaallahKakao ve Ben gelinini yalnız bırakmaz, yapar tatlısını gelir
Ben kesinlikle baklava türlerine oy vermeyeceğim. Tek favorim lokma, kim yaptıysa ellerine sağlıkBu yarışma ne sunumlar gördü sonuncu olanSen ekle tarifiniHem inan sunuma ,emeğe bakmıyorHerkes en sevdiği tatlıya oyunu verecek
Bu tarif ilk 3 de olur Hazır Ama üşeniyorum şimdi Yarına eklerimCanım çok teşekkür ederim
Sahiden miTarif hazır mı yoksa
Canım ilk 5e bile giremez benim tarif Sen ekle tarifini
Ben kesinlikle baklava türlerine oy vermeyeceğim. Tek favorim lokma, kim yaptıysa ellerine sağlık