- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Canım bir dahakine bu ay yeni is ve yoğunluk cidden yordu beni oy kullanacağım inşallah da ama kime iste onu bilmiyom hepsi şahane olmussssKakao ve Ben gelinini yalnız bırakmaz, yapar tatlısını gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir dahakine bu ay yeni is ve yoğunluk cidden yordu beni oy kullanacağım inşallah da ama kime iste onu bilmiyom hepsi şahane olmussssKakao ve Ben gelinini yalnız bırakmaz, yapar tatlısını gelir
Sen diğer tarifleri görmedin galibaBu tarif ilk 3 de olur Hazır Ama üşeniyorum şimdi Yarına eklerim
Burmaya fındık güzel yakışıyor ,hangi sarma ,eşimde bugün soruyordu daha var mı diye?Sarma kalır mı hiçNeyyy fındık mi hiç baklava ya fındık konulurmu ceviz olmalıydı.. Olmamış ,olmamış hele o sarma cek yarışmadan bana gönder onlari
Gönlüm hiç derece yapmamislardan yana, keyfine katıldım nevrosumm
1. olabilirsin zatenEn az ilk 3'e girer o lokma
Ben kesinlikle baklava türlerine oy vermeyeceğim. Tek favorim lokma, kim yaptıysa ellerine sağlık
İnan hepimiz öyleİlk 3 sahiden sürpriz olacakGönlüm hiç derece yapmamislardan yana, keyfine katıldım nevrosumm
Benim gönlüm deGönlüm hiç derece yapmamislardan yana, keyfine katıldım nevrosumm
Valla bu kategori mükemmel olmuş harikalar çıkmış ortaya ellerinizi dert görmesin helal olsun bizim hanimlaraBurmaya fındık güzel yakışıyor ,hangi sarma ,eşimde bugün soruyordu daha var mı diye?Sarma kalır mı hiç
Doğru diyorsun Ne uğraştığım sunumlarda bile son sıralarda debelendiğim olduBu yarışma ne sunumlar gördü sonuncu olanSen ekle tarifiniHem inan sunuma ,emeğe bakmıyorHerkes en sevdiği tatlıya oyunu verecek
Sen bu hatunlara bakma vuslatim çosmus bunlar
baklavalar ,,dudaklar,
Kız oyumu sana vereyim ben, karşılığında ne vercen?Benim gönlüm de
Sana o madalya ne yakışır dimi amma bayağı zorlanacaksin oylama çok heyecanlı gececekBenim gönlüm de
Aynen öyle canımDoğru diyorsun Ne uğraştığım sunumlarda bile son sıralarda debelendiğim oldu
KalbimiKız oyumu sana vereyim ben, karşılığında ne vercen?
Oyumu sana verem amma ne verecen banaBenim gönlüm de
Bayrağın altına da madalya gerçekten güzel gider beSana o madalya ne yakışır dimi amma bayağı zorlanacaksin oylama çok heyecanlı gececek
Ayni anda yaz.misizKız oyumu sana vereyim ben, karşılığında ne vercen?
Gördüm gördüm O yüzden tereddütteydim ya zaten Tamam canım gündüz eklerimSen diğer tarifleri görmedin galiba
Tamam o zaman yarın akşama kadar ekle ,gece anket açılır
Kız kalbini ne yapayım? önümüzdeki kategori etli yemekler olsa ona mu kullanayimKalbimi
Sana da kalbimi vereyim(ucuza halledeceğim )Oyumu sana verem amma ne verecen bana
Tamam canım bekliyorumGördüm gördüm O yüzden tereddütteydim ya zaten Tamam canım gündüz eklerim