- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Gördüm gördüm O yüzden tereddütteydim ya zaten Tamam canım gündüz eklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm gördüm O yüzden tereddütteydim ya zaten Tamam canım gündüz eklerim
Ayni anda yaz.misiz
Sarma vereydin.bi güzel sar poşete koy at buzluga donsun ver kargoya ben pisiririmSana da kalbimi vereyim(ucuza halledeceğim )
İstediğin sarma olsun(İnşalah diğer oy verenler duymaz)Sen de mi sarma,baklavadan daha çok rağbet gördüSarma vereydin.bi güzel sar poşete koy at buzluga donsun ver kargoya ben pisiririm
Evet evet hinliğe sen gurme lige devam et ben destekcin
Aklımız bir çalışıyor, ruh ikiziyiz
Ben bunu gidip başlığa ekleyeyimİstediğin sarma olsun(İnşalah diğer oy verenler duymaz)Sen de mi sarma,baklavadan daha çok rağbet gördü
Ben bunu gidip başlığa ekleyeyim
Aaa olurmuş baklava da koy kuru olsun şerbetini ben koyarimkimseciklere soylememİstediğin sarma olsun(İnşalah diğer oy verenler duymaz)Sen de mi sarma,baklavadan daha çok rağbet gördü
Yanına birde bazlama,börek falan yapsınAaa olurmuş baklava da koy kuru olsun şerbetini ben koyarimkimseciklere soylemem
Yok sana oy moyİstediğin sarma olsun(İnşalah diğer oy verenler duymaz)Sen de mi sarma,baklavadan daha çok rağbet gördü
Sarma diyom baklava diyom koyma başlığa filan kandiriyorum hatunuBen bunu gidip başlığa ekleyeyim
Yok sana oy moy
Nanam sus kız sesin çıkmasın hele bi gondersin paylasirizYok sana oy moy
Borekmi dedin,bazlamami dedinkoysun tabiiiYanına birde bazlama,börek falan yapsın
Teeeee oflara gidecek, sonra bursalara gelecek EE bana bozulmuş oh miss, zehirleneyimNanam sus kız sesin çıkmasın hele bi gondersin paylasiriz
Başka istediğin var mı söyle sonra eksik olmasınBorekmi dedin,bazlamami dedinkoysun tabiii
Kız ne ofu, İstanbul a gelecek bursa uzak ben yerim hepsiniTeeeee oflara gidecek, sonra bursalara gelecek EE bana bozulmuş oh miss, zehirleneyim
Nana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersinKız ne ofu, İstanbul a gelecek bursa uzak ben yerim hepsini
Kız sen Oflu değil miydinKız ne ofu, İstanbul a gelecek bursa uzak ben yerim hepsini
Nevroş bacı, nevroş bacı ! Diyetteyik diye yemeyek miNana zaten diyette sen afiyetle hepsini yersin