ben şuan evli değilim ailemle yaşıyorum. birkaç senedir çalışıyorum.gerçi asgari ücretli bir işte çalışıyorum ama istesem her ay maaşımı çeşit çeşit giyinmeye ayırabilirdim çünkü ev geçindirme derdim yoktu. ama ben hep ileriyi düşündüm, yarın bir gün evlenirsem çeyizim köşede dursun ufak da olsa üç beş kuruşum olsun dedim. nitekim şuan nişanlıyım ve iyi ki zamanında har vurup harman savurmamışım diyorum. aileme yük olmadan çeyizimi yapıyorum, kenara ufacık da olsa birikimimi de yapıyorum. ben böyle yapıyorum ama başka arkadaşım var mesela kredi kartının limitini sonuna kadar doldurur kıyafet alışverişiyle. saygı duyuyorum çünkü herkesin parayı harcama öncelikleri başka. ben böyle mutlu oluyorum. köşede param olunca mesela kendimi güvende hissediyorum.
giyim konusunda da şöyle yapıyorum. kışın iki pantolon üç beş kazak ve iki elbisemle idare ettim. yazın daha çok kombinim var, bikaç etegim elbisem kotum bluzlarım vs. onları değiştirip değitirip giyiyorum. çok beğendiğim bişey olursa alıyorum. her ay düzenli giyim almam. öyle çeşit çeşit çantam ayakkabım yok. geçen sene bütün yazı bir sandalet ve bir dolu topuk terlikle geçirdim işe giderken