Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

çeşit giyinmeyi bnde çok severim bekarlığımdan beri alırım ayakkabı elbise etek pantolon evlendim daha da artırdım aylık 1500 tl ayırıyorum kendime

Bekarken bütün maaşımı kıyafete yatırırdım. Cesıt cok olunca eskimiyor daha hala giymedigim sıra gelmeyen kıyafetlerim vardır. 1 yıldır evliyim dogru dürüst birşey almadım indirimde gorursem anca alırım. Daha az önce pazardan iyi bir markanın bluzunu 5 tl aldım. Bu sekılde birikiyor ve cesit cesit giyiyorum görende her gün alısveris yapıyorum zanneder. Halbukı kac yıllık kıyafetler. Sende pazardan alabılırsın cok güzel ucuza ürünler var magazaların indirimini takıp et. İlla pahalı markalara gerek yok 10 tl ye bile cok şık tshirtler var

evet az cok birikti hani bana yetecek kadar
dedğim gibi 3 tane sandaletimin olmasını ben kendime yeterli görüyorum
birisi kot renginde birisi beyaz birisi siyah bana yeterli geliyor mesela ama işte ne bileyim iş arkadaşlarım olan 2 bayan öyle giyinince çok imreniyorum ama para kalmadıgı için pek alamıyorum

ya kıyafete değil de ayakkabıya para gidiyor. iyi bi spor ayakkabı en en az 150 lira. o yüzden çok olmamasını anlarım.

ama kıyafet ucuza bulunabiliyor açıkçası. aylık 100 lira ayırsanız iki-üç parça alınabilir.

Öyle şıkır şıkır giyinip gelenler, sabah yarim saat giyinmeye, yarim saat saç makyaja harcıyor var mı sende öyle bir zaman?:) ben 3 yıldır her yazlık ve kışlık çıkartma merasiminde torba torba yolluyorum, verdiğim paraciklara göz yaşı dökerek... :)
Sende ki enerjiyle alakalı aslında öyle çeşit çeşit takip takıştırmak falan bana şimdi çok komik geliyor öyle her allah'ın günü süslenen kadınlar. Komik başka birşey değil. Gerek yok.

Ama para harcamak istemiyorsan kıyafetlerini dönüştürüp kullanabilirsin şimdi çok moda azcik becerin varsa (bende yok mesela) zamanın varsa hafta sonu için falan. Kotları basit gömleklerin sırtına koluna iliştirip fıstık gibi yepisyeni ceketler çıkartıyorlar. Ayakkabıları kumaşlarla süsleyip yeni ayakkabı yapıyorlar falan imreniyorum valla.

ben şuan evli değilim ailemle yaşıyorum. birkaç senedir çalışıyorum.gerçi asgari ücretli bir işte çalışıyorum ama istesem her ay maaşımı çeşit çeşit giyinmeye ayırabilirdim çünkü ev geçindirme derdim yoktu. ama ben hep ileriyi düşündüm, yarın bir gün evlenirsem çeyizim köşede dursun ufak da olsa üç beş kuruşum olsun dedim. nitekim şuan nişanlıyım ve iyi ki zamanında har vurup harman savurmamışım diyorum. aileme yük olmadan çeyizimi yapıyorum, kenara ufacık da olsa birikimimi de yapıyorum. ben böyle yapıyorum ama başka arkadaşım var mesela kredi kartının limitini sonuna kadar doldurur kıyafet alışverişiyle. saygı duyuyorum çünkü herkesin parayı harcama öncelikleri başka. ben böyle mutlu oluyorum. köşede param olunca mesela kendimi güvende hissediyorum.

giyim konusunda da şöyle yapıyorum. kışın iki pantolon üç beş kazak ve iki elbisemle idare ettim. yazın daha çok kombinim var, bikaç etegim elbisem kotum bluzlarım vs. onları değiştirip değitirip giyiyorum. çok beğendiğim bişey olursa alıyorum. her ay düzenli giyim almam. öyle çeşit çeşit çantam ayakkabım yok. geçen sene bütün yazı bir sandalet ve bir dolu topuk terlikle geçirdim işe giderken:KK51:
sizde aynı benim gibisiniz o halde pek farkımınız yok peki iş yerinideki arkadaşlarnız nasıl giyiniyor ?

Çeşit çeşit giyinmeyi çok severim. Bunu nasıl yapıyorum?

*Basit parçaları kendim dikiyorum pantolon, tunik gibi.
*Her aldığım parçayı mutlaka önceki parçalara uyumlu alırım, böylece farklı kombinasyonlar yaparak çeşitlilik sağlıyorum
*Marka takıntım yoktur ama bir parçayı uzun süre kullanacaksam kaliteli alıyorum. Kot ceket, trençkot gibi...
*Ayakkabıda modası geçecek çokta önemli olmayan şeyleri uygun fiyatlı alırım. Terlik, babet gibi. Ama uzun süre kullanacaklarımı hakiki deri veya kaliteli alırım en az 5-10 sene gibi de kullanırım bunlar spor ayakkabılar, hakiki deri çizmeler vs. modası geçmeyecek tarzda alırım.
*İhtiyacım olmasa bile kaliteli ve uygun fiyatlı bir parça görürsem alırım ve illa işime yarar.

Öyle şıkır şıkır giyinip gelenler, sabah yarim saat giyinmeye, yarim saat saç makyaja harcıyor var mı sende öyle bir zaman?:) ben 3 yıldır her yazlık ve kışlık çıkartma merasiminde torba torba yolluyorum, verdiğim paraciklara göz yaşı dökerek... :)
Sende ki enerjiyle alakalı aslında öyle çeşit çeşit takip takıştırmak falan bana şimdi çok komik geliyor öyle her allah'ın günü süslenen kadınlar. Komik başka birşey değil. Gerek yok.
Siz yapmiyorsunuz saygi duyuyorum ama biz yapanlara komik demek hoş degil. Herkesin tarzi farkli. Sizin gibi olmayanlari elestirip birde komik diye asagilamak gercekten hoş olmadi.

300 500 arasi takıma gelince genelde gumus ve minimal takılar alıyorum ayakkabi konusu canim o ayakkabıda sıkılınca yenisini alıyorum

Hm iyiymiş bu fikri beğendim :KK66:

Peki marka takıntın var mı ayakkabıda uoksa kıyafete uygun olsun yeter mi dersin
Vardir ama marka oldugu icin degil kaliteli oldugu icin var
Bir seyi.pahali alir 10 sene giyerim
Sadece mayo , askili body vs gibi ucuz seylerde marka almam ama geri kalan seyleri marka aliyorum kuzum , 15 senelik cantam var hala ilk gunku gibi duran

Ben varim. Hergun farkli giyiniyorum. Ama kiyafete cok para vermem. 35 yasindayim, vucudum degismedigi icin universitede aldigim kiyafetlerim dahi oluyor birde moda olan seyleri sevmiyorum her zaman giyebilecegim seyler alirim modasi gecmez haliyle. Cok kiyafet olup seyrek giyince de eskimiyorlar. Bazi kiyafetlerime sira dahi gelmiyor. Birde takisiz aksesuarsiz cikmam ve duz bir kiyafet dahi ben de cok farkli duruyor.
koç burcusunuz sanırım

X