Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

aynen .. toplu yaptım canm bende.. zıbındı çorapdı ayakkabıydı şortlu takımdı dışarısı için kot şort bir kaç gömlekti derken
inan daha ihtyacı var yani.. ve hiç kimseden gelmiyor kıyafet
3 5 kıyafette asla bir cocuga yetmez
yeri geliyor 2 kıyafet değiştirdiğimiz gün oluyor.. şimdi haziranda alacağım tekrar eksiklerini bayramlıgı ile birlikte yanı bir 200 tl felan daha rahat gider. ama fuzuli hiç birşeyi yok canları sagolsun
Bende ikinci bir alışveriş yapıcam hala eksiklerimiz var
Bence minimal yaşam ile ilgili yazılar oku
Yada direk minimal dolaplar ile ilgili
Bir süre sonra ne kadar fuzuli olduğunu daha az öz eşya ile nasıl mutlu olduğunu hatta doğru alışveriş yapmayı yeni öğrendiğini fark edeceksin

maddi olarak 3 aşağı beş yukarı aynı durumlardaysanız eğer onlar birbiriyle yarış yapıyolardır demkki. kredi kartları şişmiştir onların. boşver yaaa insanların nasıl dertleri var yahu. elbette kadın incinir kadın ister ama çokta hayatın merkezine koymamak lazım nitekim partal parçaları.

Bende ikinci bir alışveriş yapıcam hala eksiklerimiz var
Bence minimal yaşam ile ilgili yazılar oku
Yada direk minimal dolaplar ile ilgili
Bir süre sonra ne kadar fuzuli olduğunu daha az öz eşya ile nasıl mutlu olduğunu hatta doğru alışveriş yapmayı yeni öğrendiğini fark edeceksin
ben bi okuyum =) belki rahatlarım eşimin yazık 1 tane spor ayakkabısı var hep onu giyer :KK53:
benim 3 tane sandaletim var diyorum daha ne istiyorsun diyor adam haklı demi :KK53:

aslında hiç bu açıdan bakmamıştım peki çeşit çeşit giyinnce kendinizi neden daha iyi hissetmiyordunuz bir süre sonra gereksiz mi geliyor insana
Hayir o zaman iyi hissediyordum tabi ki :)
Her kiyafete ayri canta ayakkabi yapacak kadar manyaktim diyim siz anlayin
Ama zamanla bunun sacma oldugunu gordum
Cunku kiyafetin coklugundan ziyade şıklıgı onemli , dolabimi dagittiktan sonra elime cok saglam her daim şıķ seyler kaldi
Onlari giyince daha mutlu oluyorum
Ya benim 150 yltane ayakkabim vardi , evlenmeden once esimden nerdeyse ayrilacaktim ayakkabilar yuzunden cunku evde koyacak yer olmadi kocamin esyalari gelinc3
Resmen bi gece oturup agladim senin esyalarin yuzundrn ayakkabilarima yer kalmadi diye
Adama olan askim agir basti da verdim ayakkabilari
Simdi az ve oz kiyafetle cok daha mutluyum

Cunku kiyafetin coklugundan ziyade şıklıgı onemli , dolabimi dagittiktan sonra elime cok saglam her daim şıķ seyler kaldi
Ya benim 150 yltane ayakkabim vardi , evlenmeden once esimden nerdeyse ayrilacaktim ayakkabilar yuzunden cunku evde koyacak yer olmadi kocamin esyalari gelinc3
Resmen bi gece oturup agladim senin esyalarin yuzundrn ayakkabilarima yer kalmadi diye
150 taneye yakın ayakkabı mı of oof :olamaz::olamaz::KK53::KK53: amanın :KK57::oha: en iyisini yapmıssınız o zaman cidden =)

evet özellikle ara butikler çok ucuz oluyor bugün gelirken bir göz gezdirdim bir bluz var o kadar güzel ki 15 tl sadece =) bende hep ucuz uygun almaya çalışırım aslnda ama ne bileyim.
Bir de işe giderken artık çalıştığınız yere de bağlı eğer çok ahım şahım biryer değilse insanlar çok şık giyinmiyorsa kurumsal plaza vs Tarzı biryer değilse kime giyineceğim ki o kadsr diyorum işe giderken çok kasmıyorum ben .
Ya da mesela sürekli müşteri görürsünüz yaptığınız işe bağlı göz önünde olsam giyinirim tabi Ama bizim ortam öyle hergün değişik ve şık giyimi pek kaldırmaz öyle

150 ayakkabı mı pes diyorum baska bşy demiyorum :))
Kullanmadıkların için Dükkan açsaydın Milan'a :KK66:

150 taneye yakın ayakkabı mı of oof :olamaz::olamaz::KK53::KK53: amanın :KK57::oha: en iyisini yapmıssınız o zaman cidden =)
Yaptim gercekten
Zaten taliplisi coktu ayakkabilarimin
Havada kapisildi :KK53:
Saka bi yana gercekten az ve oz kiyafet alin , mesela o bluzler yerine şıķ siyah bi elbise alin , onu farkli hirkalarla takilarla coraplarla kombinleyin
Calistiginiz yerde rahat edebilecekseniz etek alin , kalem etek her daim goze guzel gozuku4
Temel urunleri alip kombinleyin hem cok para gitmez h3m senelerce farkli sekillerde giyersiniz

Ben çeşit çeşit giymem . Artık evdekileri bile fazla bulmaya başladım . Zaten forma giyiyorum . Surekli birilerine vermeye dolabımı sadestiroyorum. Daha dun iki kocaman poset dolusu ayırdım . Ama bitmiyor.
Minimal yaşam cezbediyor beni.
Bu sene sonuna kadar hiç birşey almayacağım herhalde .

Çeşite değil, işleve bakarım ben. Bir dolap dolusu kıyafet yerine, çok seveceğim, rahat, kullanışlı bir kaç parça giysim olmasını tercih ederim. Ona göre de alışveriş yapıyorum. Modayı filan pek sallamam, zaten spor giyinen bir insanım. Birkaç kot, bir kaç etek, bir kaç salaş pantolon, üstlerine de üç beş t-shirt, bluz, hırka... vs. Al sana gardırop. Ayakkabı nüfusumu saysam, her şeyle birlikte on çifti geçmez. Öyle eşofmanla sokağa çıkan bir insan da değilim, kendime göre bir şıklığım var yani. :KK8:Ne zaman yeni şeyler alırım; bir şeyler yıpranmaya başlayınca. Ha bir de şuan ki gibi hamile olunca. O kadar takmamak lazım bu kıyafet işlerini diye düşünüyorum. Gösterişe bakmamak lazım, hayatta daha önemli şeyler var. Pasaklı olmayalım ama giyim kuşam dünyanın en önemli şeyiymiş gibi davranmaya da gerek yok. :KK53:

ben şuan evli değilim ailemle yaşıyorum. birkaç senedir çalışıyorum.gerçi asgari ücretli bir işte çalışıyorum ama istesem her ay maaşımı çeşit çeşit giyinmeye ayırabilirdim çünkü ev geçindirme derdim yoktu. ama ben hep ileriyi düşündüm, yarın bir gün evlenirsem çeyizim köşede dursun ufak da olsa üç beş kuruşum olsun dedim. nitekim şuan nişanlıyım ve iyi ki zamanında har vurup harman savurmamışım diyorum. aileme yük olmadan çeyizimi yapıyorum, kenara ufacık da olsa birikimimi de yapıyorum. ben böyle yapıyorum ama başka arkadaşım var mesela kredi kartının limitini sonuna kadar doldurur kıyafet alışverişiyle. saygı duyuyorum çünkü herkesin parayı harcama öncelikleri başka. ben böyle mutlu oluyorum. köşede param olunca mesela kendimi güvende hissediyorum.

giyim konusunda da şöyle yapıyorum. kışın iki pantolon üç beş kazak ve iki elbisemle idare ettim. yazın daha çok kombinim var, bikaç etegim elbisem kotum bluzlarım vs. onları değiştirip değitirip giyiyorum. çok beğendiğim bişey olursa alıyorum. her ay düzenli giyim almam. öyle çeşit çeşit çantam ayakkabım yok. geçen sene bütün yazı bir sandalet ve bir dolu topuk terlikle geçirdim işe giderken:KK51:

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
asla marka almam marka dıye aldıklarım en fazla lcw defacto falandır.. carsı pazar ufak butıklerden alısverıs yaparım bazende ınternetten, gunluk spor gıyınırım benımde tonlarca kıyafetım yok ama ama önemlı olan temız gıyınmek bence...
kıyafetı ıhtıyacım olunca alırım seoznluk aldıgım maksımum 10 parçayı gecmez...

Çeşit çeşit kıyafet yerine belli parçalara sahip olup onları çeşit çeşit kombinleyebilmek daha önemli bana kalırsa. Siyah kalem elbise hayat kurtarıyor yemin ederim, abartı sanmıştım değilmiş. Topuklu ayakkabı + birkaç aksesuar ile kombinle düğüne, davete git; beyaz spor ayakkabı + desenli fular ile kombinle, arkadaş buluşmalarına git. Ben desenli fular çok severim, bazen saçıma takarım bandana gibi, bazen siyah elbiseme takarım bazen skinny jean + beyaz tişörtün üzerine takarım. Farklı bir hava veriyor, çok seviyorum. Ucuz da hem fularlar, en pahalısı 20-30 lira belki. Blazer ceketin mutlaka olsun, jean + topuklu ayakkabıyla da kombinlersin, elbise üzerine giyer işe de gidersin. Bir tane kaliteli bir deri ceketin olsun, her şeye gider. Benim dolabımda öyle aman aman kıyafet yok, siyah ve beyaz ağırlıklı bir dolabım var. Arada kardeşimden kıyafet aşırdığımı saymasak olur di mi :)

Çeşit çeşit kıyafet yerine belli parçalara sahip olup onları çeşit çeşit kombinleyebilmek daha önemli bana kalırsa. Siyah kalem elbise hayat kurtarıyor yemin ederim, abartı sanmıştım değilmiş. Topuklu ayakkabı + birkaç aksesuar ile kombinle düğüne, davete git; beyaz spor ayakkabı + desenli fular ile kombinle, arkadaş buluşmalarına git. Ben desenli fular çok severim, bazen saçıma takarım bandana gibi, bazen siyah elbiseme takarım bazen skinny jean + beyaz tişörtün üzerine takarım. Farklı bir hava veriyor, çok seviyorum. Ucuz da hem fularlar, en pahalısı 20-30 lira belki. Blazer ceketin mutlaka olsun, jean + topuklu ayakkabıyla da kombinlersin, elbise üzerine giyer işe de gidersin. Bir tane kaliteli bir deri ceketin olsun, her şeye gider. Benim dolabımda öyle aman aman kıyafet yok, siyah ve beyaz ağırlıklı bir dolabım var. Arada kardeşimden kıyafet aşırdığımı saymasak olur di mi :)
Benim simdiki dolabimi saymissin
Bende boyle takiliyorum artik
Az parcayla cok kombin

Ben çok alırım ama bi kac kiyafete takılırım genel de onlar ı giyerim dolap alıp giymediğim şeylerle dolu bu da çok kötü bişey aslinda en iyisi bence az ve öz almak.

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
valla aylık epey kazancım var ama bin çeşit kıyafet giyemiyorum o nasıl bi kültür bilmiyorum nasıl beceriyolar

X