Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

En son oyle tepeden tırnaga yırtık bi tane kot verdim ben de. :olamaz: Ama kotu bi görün, kot degil o, ortada kot yok yani. Yırtıkların ortasına serpistirilmis bitakım ince iplere pantolon demisler, gecen senelerde moda diye para vermisim almısım ben de. Neyin kafasını yaşıyosam artık :KK70:Alır almaz pisman olmusum o da belli, 1 kere bile giymeden dolaba attım gitti cünkü. :KK51:

Hep satıs gorevlisi etkisi bunlar, magazalardaki çalışanların 3 dediklerinden 2 sini duymamak lazım. Gazlayıp gazlayıp abuk subuk seyler almanıza sebep oluyolar sonra :KK33:

Ben tüm alışverişimi internetten yaparım neredeyse, mağazaya da internetten gördüğüm ürüne bakmak için vs gidiyorum arada emin olmak için yani ürün odaklı giderim :) Bir de gittiğim mağazalarda satış görevlileri üstüme yapışmaz, Koton Mango Zara H&M gibi mağazalara bakıyorum genelde. Zaten birisi üstüme yapıştı mı bunalıp çıkıyorum hiç sevmem zaten görüyorum kendimi aynada yani.

Size tavsiyem satış görevlisi yerine internetten vücut tipinizi ve size yakışan kıyafetleri bularak o ürünlere odaklı alışverişe çıkın inanın çok rahat edeceksiniz. Ben vücut tipime göre giyiniyorum, arada yanılıyorsunuz tabi ama zamanla öğreniyorsunuz.

Mesela vücut tipiniz nedir, elma armut kum saati üçgen muz ??Bunların hepsine farklı tipte kıyafetler yakışır.

ben de elite üyeyim o yüzden kargo ücreti olmaması çok iyi oluyor, Eka'dan ispanyol kollu bir bluz almıştım inanılmaz güzel ve kaliteli çıktı, bir de dizaltı kamuflaj etek aldım o da çok güzel, son olarak da kayık yaka ispanyol kol bir bluz aldım gelmesini bekliyorum :) detaylı inceleyin derim :)

Teşekkürler bakacağım :) Günlük çok almıyorum genelde işte klasik giyindiğimden haftasonuna yetecek kadar parçam var arada bakarım ama :)

Senden beterleride var canım eve giren aylık 4.500 tl ortada var sıfır sıfır sıfır ay sonunu anca getiriyoruz hatta getiremiyoruz...istanbulda yaşamak çok zor... Elimde olan herşeyi kızıma harciyorum inan benimde hiç birseyim yok kendime fırsat kalmıyo bazen bende çok üzülüyorum dediğin gibi şöyle bir durum var aktivitelerden geride kalmıyorum ama:) hayırlısı herşeyin takma okadar

Benim cesitim cok ama ucuzunu buluyorum, marka takintim yok. Aldigim kıyafetlerin kumaş içeriğini okuyarak, kaliteli olanini seçmeye çalışarak alıyorum. 300 liraya da ayakkabı var, aynı kalitede 70-80 liraya da... ürünün iyisini ve ucuzunu bulmaya çalışın.

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
belli ki idareli birisiniz ne güzel. belki o kadınların eşi iyi kazanıyordur yada trendyol morhipo gibi yerlerden indirimleri takip ediyorlardır. yalnız ben birseye takildim asgari ücret sanırım 1600 tl yani siz 1800 civarı kazanıyorsunuz bakıcı ya ücret verdikten sonra size fazla birşey kalmaz ki..Allah yardımcınız olsun

Ben hiç sevmem giyinmeyi eskiden dolap doluydu verdim gitti minimalist yaşam tarzım var nekadar az şey okadar rahatlık mutluluk zaten mutlu olmak için giyime ihtiyacım yok bunlar kapitalist sistemin getirdiği zorladığı şeyler insanlar alıma programlanıyor bence sırf hergün değişik giymek için kıyafet almak mantıksız benimde düz renkler siyah beyaz o tarz kot kumaş az öz hiç düşünmem ne giyeceğim diye zaten 8-10,şeyim var çok rahatım ha ayrıca fıstık gibiyim boy pos =)
Ünlü bir tasarımcının lafı vardı; kadınların giysiye niye o kadar para verdiklerini anlamıyorum, Onun yerine spora vakit para ayırıp fit vücutla kot tişörtle güzel olmak daha kolay diyordu. Ben de kıyafete çok para ve vakit harcadım birkaç yıldır hala da yeterince sadeleşemedim, hiç memnun değilim bu tarafımdan

Ünlü bir tasarımcının lafı vardı; kadınların giysiye niye o kadar para verdiklerini anlamıyorum, Onun yerine spora vakit para ayırıp fit vücutla kot tişörtle güzel olmak daha kolay diyordu. Ben de kıyafete çok para ve vakit harcadım birkaç yıldır hala da yeterince sadeleşemedim, hiç memnun değilim bu tarafımdan

E niye tasarım yapıyormuş o zaman :KK70: Öyle olsa işsiz kalır ya haspam :) Kıyafet bir nevi kendini ifade ediş biçimidir , nitekim bir düğüne özel güne kot tişörtle gitmeyiz değil mi? İşe giderken ayrı, spora giderken ayrı giyiniriz, duruşumuzu etkiler. Bir müşteri temsilcisi düşünün, kot tişört giyse mi daha iyi izlenim alırsınız, takım elbise mi? Ha iyi vücuda ne giyse yakışır o ayrı ama ben giyinmenin kendini ifade etme biçimi olduğunu düşünüyorum.

Uygun fiyatlı giysiler alırsanız çeşit çeşit giyinirsiniz ama yok marka giymek istiyorsanız ve bütçeniz de az ise birkaç parçayla idare edersiniz.

E niye tasarım yapıyormuş o zaman :KK70: Öyle olsa işsiz kalır ya haspam :) Kıyafet bir nevi kendini ifade ediş biçimidir , nitekim bir düğüne özel güne kot tişörtle gitmeyiz değil mi? İşe giderken ayrı, spora giderken ayrı giyiniriz, duruşumuzu etkiler. Bir müşteri temsilcisi düşünün, kot tişört giyse mi daha iyi izlenim alırsınız, takım elbise mi? Ha iyi vücuda ne giyse yakışır o ayrı ama ben giyinmenin kendini ifade etme biçimi olduğunu düşünüyorum.
Para tatlı demek ki :) enerjim varsa kendimi iyi hissediyorsam giyinmeyi kombin yapmayı ben de çok seviyorum kendimi ifade etme biçimi gibi görünüyor. Ama enerjim yoksa keşiş cüppesi gibi dümdüz koyu renk elbiselerim var onlara bürünüp geziyorum. Kendimi de katarak söylüyorum bence giysiye gerekenden çok fazla değer verip vakit harcıyoruz

Para tatlı demek ki :) enerjim varsa kendimi iyi hissediyorsam giyinmeyi kombin yapmayı ben de çok seviyorum kendimi ifade etme biçimi gibi görünüyor. Ama enerjim yoksa keşiş cüppesi gibi dümdüz koyu renk elbiselerim var onlara bürünüp geziyorum. Kendimi de katarak söylüyorum bence giysiye gerekenden çok fazla değer verip vakit harcıyoruz

Ye kürküm ye diye boşuna söylememişler :) Maalesef insanlar çoğu zaman kılık kıyafetine göre değerlendiriliyor. Kot pantolon kazakla araba bakmaya gittiğimde kimse bakmamıştı, diğer sefer pelüş kürk manto, deri şort çizme falan giydim , adam saatlerce başımızdan ayrılmadı :) Şimdi gidin bir avm nin "lüks" bir mağazasına salaş bir şekilde pek de bakmazlar suratınıza ama giyinin kokoş kokoş ahanda bol paralı müşteri diye üstünüze atlarlar :) Yalan mı?

Ye kürküm ye diye boşuna söylememişler :) Maalesef insanlar çoğu zaman kılık kıyafetine göre değerlendiriliyor. Kot pantolon kazakla araba bakmaya gittiğimde kimse bakmamıştı, diğer sefer pelüş kürk manto, deri şort çizme falan giydim , adam saatlerce başımızdan ayrılmadı :) Şimdi gidin bir avm nin "lüks" bir mağazasına salaş bir şekilde pek de bakmazlar suratınıza ama giyinin kokoş kokoş ahanda bol paralı müşteri diye üstünüze atlarlar :) Yalan mı?
Ben bu tip kıyafetime göre muamele gördüğüm mağazaya bir daha aslaaa gitmiyorum. İyi markalar içeri çuvalla girsem bana aynı nezaketi gösteren markadır bence.

Ben bu tip kıyafetime göre muamele gördüğüm mağazaya bir daha aslaaa gitmiyorum. İyi markalar içeri çuvalla girsem bana aynı nezaketi gösteren markadır bence.

Aynen öyle ama nerde öyle marka? Ben zaten çoğu alışverişimi internetten yapıyorum ama genelde gördüğüm tavır hep bu.

X