- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi Ponciginannesi
En son oyle tepeden tırnaga yırtık bi tane kot verdim ben de. Ama kotu bi görün, kot degil o, ortada kot yok yani. Yırtıkların ortasına serpistirilmis bitakım ince iplere pantolon demisler, gecen senelerde moda diye para vermisim almısım ben de. Neyin kafasını yaşıyosam artık Alır almaz pisman olmusum o da belli, 1 kere bile giymeden dolaba attım gitti cünkü.
Hep satıs gorevlisi etkisi bunlar, magazalardaki çalışanların 3 dediklerinden 2 sini duymamak lazım. Gazlayıp gazlayıp abuk subuk seyler almanıza sebep oluyolar sonra
Ben tüm alışverişimi internetten yaparım neredeyse, mağazaya da internetten gördüğüm ürüne bakmak için vs gidiyorum arada emin olmak için yani ürün odaklı giderim :) Bir de gittiğim mağazalarda satış görevlileri üstüme yapışmaz, Koton Mango Zara H&M gibi mağazalara bakıyorum genelde. Zaten birisi üstüme yapıştı mı bunalıp çıkıyorum hiç sevmem zaten görüyorum kendimi aynada yani.
Size tavsiyem satış görevlisi yerine internetten vücut tipinizi ve size yakışan kıyafetleri bularak o ürünlere odaklı alışverişe çıkın inanın çok rahat edeceksiniz. Ben vücut tipime göre giyiniyorum, arada yanılıyorsunuz tabi ama zamanla öğreniyorsunuz.
Mesela vücut tipiniz nedir, elma armut kum saati üçgen muz ??Bunların hepsine farklı tipte kıyafetler yakışır.