Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Kredi kartı :KK14:
Belki eşleri daha fazla kazanıyordur.

Ben de kendim için makul harcama yaparım ama bakıyorum da almak isteyen bir şekilde alıyor.

Ben de genelde senin gibi dar pantolon tshirt bluz giyerim. Ama bu sene günlük efil efil elbiselere merak sardım. Bakınıyorum sürekli ama ucuz elbise yokmuş onu anladım..
elbiseler gerçekten cok pahalı yanına yaklaşılmıyor hangi mağzaya girdiysem aynı aşağı yukarı
ama kredi kartından harcanınca yine başkası ödemiyor ki :KK53:

sürekli almıyorum.. ama yazlıgı hiç yoktu
ayakkabı aldım yazlık zıbınlarını aldım yazlık şapkasını aldım bir kaç pijama aldım
dışarısı için birşeyler içerisi için birşeyler çorap vs derken bu miktar yeterli bile gelmedi sizin cocugunuz var mı ?
zaten kesinlikle fazla yahut fuzuli almam ama 3 5 takım bir cocuk için yetmez yeri geliyor günde 2 kez kıyafet değiştiriyor.
Benim 2 tane var kiyafet hic almiyorum nerdeyse arkadaslarim var onlar bana ben onlara idare ediyoruz. Cocuklar cok hizli buyuyor ve kiyafetleri grreksiz pahali.

İş arkadaşların kıyafete senin ayırdığın bütçeden fazla ayırabilecek durumdalarsa bu şekilde oluyordur.İzmirde hangi sektörden mağazaya girsem bayanlar benden bakımlı ve iyi giyiniyor.Bunun nedenlerinden bir tanesi zevkli olmalariysa diğeri gelirlerinin çoğunu kendilerine ayirmalaridir.Soyle düşünün maasiniz 2000 olsun.Bakiciya 600 verip ,kendinize 700 ayırıp 700 de mutfak harcamasına ayiriyorsaniz iyi giyinmemeniz için bir sebep var mı?

Ben evlenmeden önce çok almıştım yığınla bir Sürü şey . Sonra hepsini aldım eledim bazılarını attım bazılarını verdim biryerlere şimdi az ve öz Kıyafet almaya Özen gösteriyorum .
Evliyim ama Çocuğum yok henüz olsa bende belki bu kadar alamam .
Bunu dert etmeyin indirimleri kovalayın şık aksesuarlar kullanın .
Çok ucuz fiyata çok şık şeylerde bulabilirsiniz artık .
Ben bazen öyle Şeyler buluyorum ki ara butiklerden küçük ucuz ama şık Şeyler .

Ben evlenmeden önce çok almıştım yığınla bir Sürü şey . Sonra hepsini aldım eledim bazılarını attım bazılarını verdim biryerlere şimdi az ve öz Kıyafet almaya Özen gösteriyorum .
Evliyim ama Çocuğum yok henüz olsa bende belki bu kadar alamam .
Bunu dert etmeyin indirimleri kovalayın şık aksesuarlar kullanın .
Çok ucuz fiyata çok şık şeylerde bulabilirsiniz artık .
Ben bazen öyle Şeyler buluyorum ki ara butiklerden küçük ucuz ama şık Şeyler .
evet özellikle ara butikler çok ucuz oluyor bugün gelirken bir göz gezdirdim bir bluz var o kadar güzel ki 15 tl sadece =) bende hep ucuz uygun almaya çalışırım aslnda ama ne bileyim.

Bende arada sırada alışveriş yaparım. Bekarken daha çok yapıyordum dolabım gerçektende doludur. Kıyafetleri güzel kombinler ve yakıştırırım kendime. Kaç yıllık pantolon, bluz ve elbiselerimi giyerim halen. Çok ucuza aldığım kıyafetlerde oluyo, pahalıya aldığım kıyafetlerde. Hergünde farklı kıyafetler giyerim. Gerçektende her bütçeye kıyafet var. Ayda 2-3 bluz bir pantolon veya etek alsanız belli bir süre bütçeniz aşmayacak şekilde dolabınızdaki kıyafetler artar.Çalışan bayansınız sonuçta mecbur kıyafet almak zorundasınız. Her ay kendinizede belli bir bütçe ayırmalısınız malesef.

elbiseler gerçekten cok pahalı yanına yaklaşılmıyor hangi mağzaya girdiysem aynı aşağı yukarı
ama kredi kartından harcanınca yine başkası ödemiyor ki :KK53:

Öyle de taksit taksit bir şekilde ödüyorlar işte.. Başka şeylerden kısıp kendilerine bakıyorlar..
En ucuz aldığım elbise 45tl.
Biz de eşimle temkinli davranıyoruz. biliyoruz ki şimdi yediğimiz hurmalar bir kaç ay sonra tırmalar ama alan alıyor işte.. :KK45:
Ben de artık mağazalarda önce çocuk reyonuna gidiyorum. Alacak şey yoksa kendim için.
Eşim de en son 4 tshirt 2 kot aldı. Bütün yaz yeter ona :KK48:

Bende arada sırada alışveriş yaparım. Bekarken daha çok yapıyordum dolabım gerçektende doludur. Kıyafetleri güzel kombinler ve yakıştırırım kendime. Kaç yıllık pantolon, bluz ve elbiselerimi giyerim halen. Çok ucuza aldığım kıyafetlerde oluyo, pahalıya aldığım kıyafetlerde. Hergünde farklı kıyafetler giyerim. Gerçektende her bütçeye kıyafet var. Ayda 2-3 bluz bir pantolon veya etek alsanız belli bir süre bütçeniz aşmayacak şekilde dolabınızdaki kıyafetler artar.Çalışan bayansınız sonuçta mecbur kıyafet almak zorundasınız. Her ay kendinizede belli bir bütçe ayırmalısınız malesef.
gecen ay mesela 100 tl ayırabilmiştim. ancak o kadar kalmıştı =)
kendime o para ile 3 bluz ve bir pantolon alabilmiştim.
ara butiklerden bakarım genelde gerçekten cok ucuz ve güzel şeyler bulabiliyorum ama yinede böyle çeşit çeşit giyenecek kıyafetim ve ayakkabım yoktur

Öyle de taksit taksit bir şekilde ödüyorlar işte.. Başka şeylerden kısıp kendilerine bakıyorlar..
En ucuz aldığım elbise 45tl.
Biz de eşimle temkinli davranıyoruz. biliyoruz ki şimdi yediğimiz hurmalar bir kaç ay sonra tırmalar ama alan alıyor işte.. :KK45:
Ben de artık mağazalarda önce çocuk reyonuna gidiyorum. Alacak şey yoksa kendim için.
Eşim de en son 4 tshirt 2 kot aldı. Bütün yaz yeter ona :KK48:
:KK70: benm eşimde 1 ay önce kendine aynı miktarda aldı inanırmsnz
ve bana dedi ki bu bana bütün yaz yeter :KK53: yetsin zaten ben alacağım artık dedim :KK70: sen her ay alıyorsun zaten dedi =)

sürekli almıyorum.. ama yazlıgı hiç yoktu
ayakkabı aldım yazlık zıbınlarını aldım yazlık şapkasını aldım bir kaç pijama aldım
dışarısı için birşeyler içerisi için birşeyler çorap vs derken bu miktar yeterli bile gelmedi sizin cocugunuz var mı ?
zaten kesinlikle fazla yahut fuzuli almam ama 3 5 takım bir cocuk için yetmez yeri geliyor günde 2 kez kıyafet değiştiriyor.
Benim çocuğum yok ama ablamın var. O da sürekli heves edip kıyafet alıyor ama çoğunu bir kere bile giydiremeden küçülmüş oluyor üzerine. Bana israf gibi geliyor.

Ama siz böyle bir durum yok diyorsunuz peki o zaman.:KK66:

gecen ay mesela 100 tl ayırabilmiştim. ancak o kadar kalmıştı =)
kendime o para ile 3 bluz ve bir pantolon alabilmiştim.
ara butiklerden bakarım genelde gerçekten cok ucuz ve güzel şeyler bulabiliyorum ama yinede böyle çeşit çeşit giyenecek kıyafetim ve ayakkabım yoktur

Her ay belli bir bütçe ayırırsanız kendinize çeşit çeşit giyinebileceğiniz kıyafetleriniz olur.

Benim çocuğum yok ama ablamın var. O da sürekli heves edip kıyafet alıyor ama çoğunu bir kere bile giydiremeden küçülmüş oluyor üzerine. Bana israf gibi geliyor.

Ama siz böyle bir durum yok diyorsunuz peki o zaman.:KK66:
hayır yok . 1 sene sonra elbet küçülüyor zaten ben birazda büyük almaya çalışıyorum daha hiç birini giymeden kaldırmadım ihtiyacı ne ise onu alıyorum

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim

Onlar giyinmek için yaşayan kesim. Temiz, bakımlı ve uyumlu ol bence kafii.

X