• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Coook uzun yillar benim dolabimda bire bir boyleydi gerci hala boyle ama yakinimin nikahinda en son ne giyecegimi bilememistim. O gun bugun elbise aliyorum devamli elbise bakiyorum. Artik ilk elimin gittigi seyler elbiseler olmaya basladi ve elbise giydikce elbise giymeyi daha bir cok sevdim. :KK70: Ayagindan kot pantolon cikartmayan ben her firsatta elbiseyleyim.
Spor ayakkabilar giyerdim hep simdi topuklu sandaletler vs giyer oldum. 25 yasinda boyle bir degisimlerdeyim.
30umda kokona olup cikcam diye korkuyorum kendimden.

Elbise konusunda ben de sizin gibiyim gitgide ama bence kadın olmanın en güzel yanlarından biri elbise, ve hiç bir ortamda rüküş olma şansınız yok. Her ortama uyan hem rahat hem şık tek kıyafet bence. Bu sene de en sevdiğim desen olan çiçek desenli ve kareliler çok moda hepsini almak istiyorum resmen:D Bir çiçekli elbise aldım yetim kollu boyundan bağlı uçuk mavi, öyle ki altına postalla gündüz, topuklu ayakkabıyla özel bir ortama, kassam ceketle işe giyerim.

Kızlar iyi bir kot istiyorum ama çok pahal i olmayan .hangi marka tavsiye edersiniz?bu arada dar ve kısa paca giymiyorum

Kızlar iyi bir kot istiyorum ama çok pahal i olmayan .hangi marka tavsiye edersiniz?bu arada dar ve kısa paca giymiyorum

Stradivarius'un kotlarını beğeniyorum, skinny alıyorum ben gerçi kalıpları güzel oturduğu için ama regular olanları da vardır. 60 liraya bir tane siyah renk almıştım, rengi bile atmadı.

Hayır ben de neredeyse bu kadar ayırıyorum da :KK70: Benim gibi biri daha var diye sevindim açıkçası...Tüm harcamalarımı kredi kartından yaparım, giyim kozmetik market vs toplam 1500 ü buluyor ortalama...

Benimde psikolojik sinirim tek seferde 1.500 :KK70: ama her ay her ay 1.500tlye vurmuyorum. Giyimle kozmetik biaraya gelince okadar tutabiliyor anca. O da her ay denk gelmiyor bana. Calismadigim icin en azindan renkli kozmetik, calisana gore bana daha cok dayaniyor muhtemelen... Calismakta masrafli bi olay :KK70:

Benimde psikolojik sinirim tek seferde 1.500 :KK70: ama her ay her ay 1.500tlye vurmuyorum. Giyimle kozmetik biaraya gelince okadar tutabiliyor anca. O da her ay denk gelmiyor bana. Calismadigim icin kozmetik olayi calisana gore bana daha cok dayaniyor muhtemelen... Calismakta masrafli bi olay :KK70:

Sormayın yahu, çalışmasam bunların yarısını bile almam...Makyaj malzemesi, saç bakımı,cilt bakımı, kıyafet, çorap, ayakkabı derken cidden epey para tutuyor. Tabi ben ihtiyaç kadar değil daha da gazlasını alıyorum yalan değil :( Ama birikim de yapıyorum ve deli gibi çalışıyorum yani doğru düzgün tatilim yok gezmem yok hiç bir şeyim yok tek zevkim iyi güzel giyinmek kendime bakmak kendimi iyi hissetmek. Bunu da yapmasam çatlarım herhalde...

Çocuğum yok bu arada, onun da verdiği bir rahatlık var tabi.

Elbise konusunda ben de sizin gibiyim gitgide ama bence kadın olmanın en güzel yanlarından biri elbise, ve hiç bir ortamda rüküş olma şansınız yok. Her ortama uyan hem rahat hem şık tek kıyafet bence. Bu sene de en sevdiğim desen olan çiçek desenli ve kareliler çok moda hepsini almak istiyorum resmen:KK70: Bir çiçekli elbise aldım yetim kollu boyundan bağlı uçuk mavi, öyle ki altına postalla gündüz, topuklu ayakkabıyla özel bir ortama, kassam ceketle işe giyerim.

Valla onca sene giymedigime cok pisman oldum niye giymiyordum acaba cidden merak ediyorum. Bende o tarz elbiseler seciyorum. Bazen altina beyaz kaba durmayan spor ayakkabi ustune kot ceker elbise.
Bazen ayni elbiseye topuklu sandalet daha klasik ceeket yapiyorum.
Bu yasimda farketmeye basladim elbise olayini :D

Valla onca sene giymedigime cok pisman oldum niye giymiyordum acaba cidden merak ediyorum. Bende o tarz elbiseler seciyorum. Bazen altina beyaz kaba durmayan spor ayakkabi ustune kot ceker elbise.
Bazen ayni elbiseye topuklu sandalet daha klasik ceeket yapiyorum.
Bu yasimda farketmeye basladim elbise olayini :KK70:

Süpersiniz ben de dediğiniz gibi yapıyorum ve kombin yapamıyorum diyen bayanlar elbise giyin...Truvakar kol ve diz boyu hele favorim ne kısa ne uzun en az 3 mevsim giy...

Kalıpları nasıl? Trendyolmilla dan hep elbise bluz falan alıyorum normal bedenimden 1 beden büyük alıyorum yani normalde 36 iken ondan 38 oluyor, Jean beğendim ben de ama cesaret edemedim kalıbı dar mı?
Boyum 160 kilom 56-58 civari 36 beden aldim oldu. Sonra 2 tane daha aldim onun da biri cok guzel oldu digeri cok dar oldu geri gonderdim. Ekleyebilirsem guzellerin resmini ekleyeyim. Ben de hep trendyol milla dan aliyorum kiyafetlerimi pantolona ilk defa cesaret ettim. Arkadasim da gri pantolon aldi 2 tane onlarda guzel oldu.

Canım benim annemde çalışan bayan parasını kendine harcar evde tıka basa dolu 3 tane gardrop var diyebilirim büyük büyük ayakkabılar desen öyle annem genelde elbise alıyor altına ayakkabı ve çantasını hep kaliteli alır genel de ayakkabı çanta Boyner den alıyor

Eklentiler

• Screenshot_20180523-180608.png
    Screenshot_20180523-180608.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_20180523-180623.png
    Screenshot_20180523-180623.png
    141,7 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_20180523-180635.png
    Screenshot_20180523-180635.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 139
Süpersiniz ben de dediğiniz gibi yapıyorum ve kombin yapamıyorum diyen bayanlar elbise giyin...Truvakar kol ve diz boyu hele favorim ne kısa ne uzun en az 3 mevsim giy...

aynen elbise kombinlemek cok daha kolay oluyor hemde bir cok ortama ayni elbisede bikac degisiklik yapip gidebilecegin gibi oluyor.

Giyinmeyi severim. Şimdi hamilelikten dolayı kısıtlandım ama yinede hergün farklı bir elbise giyiyorum mesela. Her elbiseye uygun ayakkabı çanta günlük olarak değiştiririm. Takılarım standarttır renkli incik boncuk takı sevmem. Tektaşım beştaşım bilekliklerim ve küpelerim yeterli günlükte.

Şu stiletto topuklu giyenlere çok özeniyorum
Ben hiç giyemiyorum çalışırken zor oluyor çok yoruluyorum bide topuklu giysem ölürüm herhalde
Gezmeye çıkınca olmuyor yürüyoruz
Avm de zaten topuklu işlence
Nerde giyiyorsunuz ben tek düğünde giyebiliyorum ayaklarım kopuyor o zaman da

Şu stiletto topuklu giyenlere çok özeniyorum
Ben hiç giyemiyorum çalışırken zor oluyor çok yoruluyorum bide topuklu giysem ölürüm herhalde
Gezmeye çıkınca olmuyor yürüyoruz
Avm de zaten topuklu işlence
Nerde giyiyorsunuz ben tek düğünde giyebiliyorum ayaklarım kopuyor o zaman da

Stiletto cok şik ama cok zor. Platform topuk ve bilekten bagli olanlar daha rahat ama bir stiletto havasi vermiyor tabi. Eskiden topuklu kullanmayan biri olarak dugunumde 12cm topuklu giymistim platformlu ve bilekten bagli onu kapali model. Cok rahat yurudum.

Gunluk olarak daha kisa veya kalin topuklu seyler giyiyorum.
Topuklu diyince illa stiletto ve 10cm topuk gerekmez bence

Digerinde reklam varmis

sanırım meslekten mesleğe de değişiyor.. ben yazılımcıyım, ofis ortamında çalışırken kot-tunik-nike üçlüsüyle takıla takıla topuklu giymeyi unutmuştum.. bir arkadaşımın düğününde topuklu giyip merdivenlerden yuvarlanmışlığım bile var :27: kıyafete yatırım yapmayı sevmem ama trendyol, morhipo gibi yerleri her gün gezer, uygun fiyata beğendiğimi alırım.. ihtiyacım olduğunda bulmak hoşuma gidiyor, tavsiye ederim :27:

Back